Zeer Slecht

Zeer tot zeer slechte service.bestel wat bij jullie vestiging .nog achteraan gebeld.gisteren.omdat jullie het zo nodig vinden.om iets te sturen.hoe ik alles vond.zou vandaag het pakket krijgen.maar komt nog niets.en bij dpd weten ze van niets.stort zo gauw mogelijk het geld terug alstublieft.en hou die rotzooi maar.afz Johnny kramer.

Redelijk goed

Snelle service maar scheef afgesneden zodat de uiteindelijke rechte maat kleiner was dan 1,27m x 1m

Goede prijs en degelijk verpakt verzonden

De levering ging vlot gelet op het feit dat het rond de jaarwisseling was. De bestelde kurk plinten voldeden aan de verwachtingen waren zeer degelijk ingepakt.

Alles volgens aankoop waarde en leveringsvoorwaarden afgehandeld.

Goede samenwerking

Goed verpakt en snel bezorgd wat ik heb besteld

Vlot geleverd, voldoet aan verwachting.

Vlot geleverd, voldoet aan verwachting. Wat de meegestuurde folder betreft misschien een taalkundige tip: Jullie schrijven "en draag je een steentje bij aan de CO2 uitstoot". Ik neem aan dat jullie bedoelen: "......verminderde CO2 uitstoot" :-)

Prima service.

Snel en keurig geleverd, ziet er keurig uit..

Duidelijke website redelijke prijzen

Duidelijke website redelijke prijzen. Diverse dikten kurk, gerubriceerd op toepassingsgebied. Vele dikten en lengten.

Snelle levering, prima producten!

Bedankt!

Ik vond de service snel, vriendelijk en heel correct. Heel tevreden, dank u

Prima webshop

Snelle levering. Prima kwaliteit Mooi doosje vol kurken gekregen. Inmiddels heb ik ze verwerkt in een tafel.

Snelle levering van Kurk24 maar belabberde levering van DPD

Bestellen en leveren ging supersnel en netjes. Dat de DPD het pakje in de stromende regen zet kan Kurk24 niets aan doen. De kurkplaten waren eenvoudig met de zelfplakkende kant te bevestigen aan de muur.

Prima product voor goede prijs

Prompte levering.

Alles prima

Mooi product. Goed verpakt.

Snel en netjes geleverd

bedankt Kurk24

tevreden over de prijs-kwaliteit van de producten van Kurk24, al is het misschien wat vroeg om de kwaliteit te beoordelen ;-)

Super prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering

We hebben kurk besteld voor een kurkmuur in huis. we hebben gekozen voor de voorgelijmde versie. Prachtig materiaal en snel geleverd. Morgen gaan we het op de muur aanbrengen. Enige puntje van aandacht: een a4tje met instructies en een markering welke kant voorgelijmd is zouden van de 9 een 10 maken.

Een gedeelte van de uitgelegde kurk is gekrompen.

Ik heb de rol kurk gebruikt om de tafel van mijn modelspoorbaan te bedekken. Doel minder geluid. Na het leggen van de lengtes, waarbij ook in twee delen ruimte is gemaakt voor een bestaand gat, blijkt dat bij een deel de lengte van ruim drie meter is gekrompen. De lengte is 1 cm korter geworden. Ik had dit graag van te voren geweten. Dan had ik daar bij het op maat maken , rekening mee gehouden.

Top prijs-kwaliteitverhouding!

Goeie deal kunnen maken, conform afspraak netjes en op tijd geleverd en het aanbrengen ging ook makkelijk! Het is een prachtige wand met kurk geworden!

Snelle levering - stevig materiaal - netjes verpakt

2 dikke kurkplaten besteld om achter de darts te plaatsen. Snelle levering, materiaal geschikt voor wat het besteld werd, vlotte plaatsing dankzij de lijmspuitbus.

Vriendelijk, warm en deskundig

Vriendelijk en deskundig.

Niets op aan te merken . Snelle levering.

Snelle levering, goede communicatie betreft leveren, artikel was goed verpakt.

Snelle levering, keurig ingepakt

40 De Noesten A