geweldig

mooie producten mooie prijs kwaliteit Erg blij mee

Mooi kurk maar niet recht

prima en snelle levering van een paar mooie platen kurk, Alleen heel jammer en vervelend dat de zijden niet allemaal recht waren Vervelend als je daar achter komt als je al aan het plakken bent

Snel geplaatst

Aangenaam gevoel Warmte en minder geluidshinder

Goede levering

Goede en korrekt afgeleverd

Fijn product met mooi resultaat

Zelf plakken kost wat tijd en zorgvuldigheid, maar het resultaat mag er zijn. Met voorgelijmde kurk werkt het goed. Voldoende tijd nemen om te wachten tot lijm op de wand transparant is.

Goed en snelle levering van een goede kwaliteit

goede en snelle levering goede kwaliteit

Een geluiddempende warme strook vol kunstwerken van de kinderen.

De rol in een keer op de muur plakken was niet mogelijk de lijm hield dat niet. Tweecomponenten lijm gehaald daarmee lukte het wel.

heel goede service komt na waar voor jullie staan compliment gr

prima kwaliteit service uitstekend levering op tijd het aanbevelen dik waard ronde bolletjes kurk zou heel goed zijn in verschillende maten gr.

Doen wat ze beloven!

Pakket was zoals aangegeven binnen 2 werkdagen bij ons thuis. Duidelijke instructie middels de QR code

Zeer goede verhouding prijs kwaliteit

Maakt zijn beloftes waar: snelke levering

Mooi materiaal, zonder platic verpakt.

Blij met het goede materiaal en snelle levering.

Mooi kurk platen. Wat grover dan verwacht

Kurk is een prachtproduct

Snel geleverd, mooi materiaal. Dat gebruik van (natuur)kurk voor behoud kurkeikenbossen en bijbehorende biodiversiteit zorgt mag nog wel benadrukt worden.

Snel bezorgd, mooie producten

De vloersamples die ik bestelde kwamen snel en mooie kwaliteit.

Correct, behulpzaam, goed advies, service na verkoop. Simpelweg Top.

Prima verpakt, een tevreden klant

Goed overzicht op de site en snelle levering

Ik zocht een planbord van kurk. Vond op de site duidelijke uitleg, ook zeer duidelijk welke lijm ik ervoor kon gebruiken. Blij met het resultaat!

Kurk prikbord - wereldkaart - 150 x 80 cm

Goede kwaliteit. Leuk om te puzzelen. Eindresultaat precies zoals aangegeven.

Prima service,en snelle bezorging

Aardige mensen met een prachtig product!

Zowel per mail als tijdens het bezoek is iedereen vriendelijk. Het Kurk zelf is een mooi en eerlijk product. Het aanbrengen van de kurk vergt aandacht daarna heb je een prachtig resultaat. (2 grote muren, isolatie, prikwant, komt de atmosfeer in een ruimte ten goede.) Heel blij mee.

Snelle levering, prachtig prikbord!

Volgens afspraak geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prachtig groot prikbord

Snel geleverd, goed verpakt, mooie kwaliteit

Makkelijke site, overzichtelijk, snel besteld en betaald, en dan wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Bij levering keer ik een nette doos waar de rollen kruk prima in paste. Mooi natuur product ligt prima onder het parket.

Alles perfect

Snelle bezorging, netjes verpakt, mooi product

Als het zou blijven plakken.... zou het top zijn, maar dat is niet het geval.

Wij hebben de speciale lijm bij besteld. Helaas laat veel los. De kurk is mooi, scheurt overigens wel snel, maar dat is wellicht het materiaal. De levering was super snel. Update; super vriendelijk geholpen. Er wordt echt mee gedacht in oplossingen. Hopelijk blijft t nu wel hechten met de nieuwe lijm die ze toesturen. Op hoop van zegen en anders heb ik begrepen wordt er een andere oplossing gezocht, echt heel klantvriendelijk

Deskundig

Bij het uitzoeken van een vloer werden we prettig en deskundig geholpen. De mensen van Kurk24 denken mee.

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC