Snelle levering en mooie kwaliteit

Bij jullie een prikbord besteld met een landkaart erop geprint. Het is super stevig en dik en hier kan mijn zoon jaren plezier van hebben. Echt een topper.

Mooie kurkproducten snel geleverd

Snelle levering van de producten. Uitgebreid assortiment met kurkproducten.

Zeer goed.

Super leuk en makkelijk

Ik heb het voorgelijmde kurk gekocht omdat het zelf doen mij te veel werk leek. Erg makkelijk en super snel klaar. Potje lijm wat ik erbij kreeg was ruim voldoende. Onze gangkast is nu een mooie expositie muur geworden voor het werk van mijn zoontje.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Ik heb eerst twee mailtjes gestuurd voor informatie over kurk tegen de wand 20mm dik. Heb hier zeer snel antwoord op gekregen. (top) Heb Kurk en lijm besteld welke ook zeer goed verpakt is bezorgd. Heb deze inmiddels tegen de muur zitten. Het snijden van deze 20mm dikke platen valt niet mee, heb ze daarom met een houtzaag (fijne vertanding) gezaagd. Als je dit voorzichtig doet lukt het vrij aardig kan ook nog bijgewerkt worden met een houtvijl dit heb ik gedaan omdat ik om een hoek moest werken bij een kozijn, ziet er perfect uit.

snel en naar wens

Snelle levering en uitgebreid assortiment Leveren zoals verwacht

Snelle levering, verder zal het de tijd leren.

Goede service, tevreden klant!

Heel correcte verwerking en levering.

Teleurgesteld

Niet gekregen wat ik verwacht had

De bestelde afmeting was niet voorradig. Daar kreeg ik direct een mail over. Uiteindelijk binnen twee weken geleverd!

Heeeel snel leveren

Ik bestelde een artikel s avonds en morgen is hij thuis.

Alles kwam netjes aan! Super bedankt :D

beetje teleurgesteld

na een bestelling kreeg ik een telefoontje het artikel is niet meer leverbaar Komt er toch het blauwe prikbord Behoorlijk gedoe met de levering!!! Kurk24 zeer goed opgepakt maar nooit meer dvd

Matig

Heaas niet wat ik er van had verwacht. De kurkrol werdt al door de bezorger voor mijn deur gegooid zonder dat ik thuis was maar goed daar kan Kurk24 niets aan doen. Ik had en vrij grote rol besteld en aangezien die wat strak was opgerold maakte het dat er al een scheurtje in was gekomen. Tip om niet een te groot stuk rol te bestellen. Hierdoor ging het plaatsen ook slecht want op de plekken van de scheur hechte de lijm slecht aangezien de bolling van de wand af stond en daardoor het niet strak meer te krijgen was. Helaas want het leek een geschikte oplossing maar achteraf niet de beste materiaalkeuze vanuit mijn kant. Het monteren van een dergelijke plaat/rol is lastiger dan het in eerste instantie lijkt dus als je iemand kent met expertise hierin maak daar dan gebruik van! Na dit alles nam Kurk24 contact met mij op om te kijken hoe ze mij konden compenseren. Wat dat betreft is de service heel goed en zijn we tot een overeenstemming gekomen.

Goede kwaliteit, alleen jammer dat gebruikt wordt gemaakt van DPD bezorging

Kwaliteit van kurk was goed. Alleen jammer dat gebruik wordt gemaakt van DPD. Bezorgen altijd midden op de dag. Particulieren die overdag werken moeten dus altijd naar een DPD afhaalpunt om het (grote) pakket op te halen.

Duidelijke communicatie

Het pakket nog niet binnen, helaas mag het niet bij de buren of andere plaatsen afgegeven worden. Hierdoor het pakket nog niet kunnen ontvangen.

Mooie kurkwand, snel geleverd

We wilden een wandje met kurk als prikbord voor kaarten en tekeningen. De platen zijn makkelijk te snijden en op de muur te plakken met de speciale lijm. Wij zijn tevreden!

zeer goed, leveren op tijd.

als ze het ene niet hebben dan krijg een betere er voor terug, dikkere maat.

Uitstekend!

Uitgebreid assortiment, duidelijk en snel.

fijn product, correcte levering!

Fijn product, correcte levering

Prima spullen voor een goede prijs.

Prima spullen voor een goede prijs.

Twee kurkplaten (groningen) besteld voor het maken van een prikbord, echter waren beide platen verschillend van structuur. Zonder enige moeite kreeg ik direct een extra kurkplaat naar wens toegestuurd. Erg goede service en mooie kurkplaten.

Super goed!Merci.

Alles correct gekregen wat ik had besteld. Ook de producten waren net zoals beschreven engetoond op de webshop.

Geweldige service

Goede snelle levering Top