Heeft een totaal van 7.965 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment88%
De meeste beoordelingen spreken positief over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Snelle en duidelijke communicatie wordt vaak genoemd, samen met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Enkele opmerkingen gaan over verpakkingen, maar de algemene ervaring blijft positief.
Sterke punten
Goede kwaliteit van het product
Vriendelijke klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Product goed, levering vertraagd (door eigen fout helaas)
Het product beantwoord goed aan de specificaties, omschrijving was duidelijk, eenvoudige goede site. Ik had zelf een letter verkeerd in de postcode, daardoor moest ik het product ergens ophalen i.p.v. bezorging aan huis. Sowieso door DHL, die bellen steeds vaker niet aan en sturen snel door naar ophaallocatie (*tip voor de verkoper). Tevreden klant, bij volgende aankoop kom ik weer terug bij Kurk.
Sebastiaan
Utrecht
Geweldig!
Wij hebben voor onze B&B een kaart van Nederland besteld inclusief de kurk ondergrond. Tevens de vlaggetjes meebesteld. Het resultaat is prachtig. Onze gasten prikken hun vlaggetje vanwaar ze komen ... De reacties zijn erg enthousiast.
Erna
Beuningen
Fantastische service en producten!
Kurkbehang besteld en daarbij kit om het op de muur aan te brengen. De volgende dag meteen al bericht dat hetgeen ik besteld had niet hoorde bij het kurkbehang of ze dat dan moesten annuleren. Dat is echt meedenken met de klant! Vervolgens alles vlot in huis en zag er prachtig uit!!!
Miranda
Borger
Stevig board, maar ophangen vraagt extra aandacht
Ik bestelde een kurkbord en pushpins bij Kurk24 als onderdeel van een verjaardagscadeau. De spullen waren zorgvuldig verpakt en werden snel verzonden. Het bord zelf is solide gebouwd en behoorlijk zwaar om aan een muur te hangen. Het bord werd geleverd met ophanghaakjes en schroeven, maar zonder draad. We hebben verschillende manieren geprobeerd om het bord op te hangen, maar het gewicht trok aan het frame, dus kozen we uiteindelijk voor een ezel om het bord te presenteren. Als je niet wilt investeren in een ezel, zou ik muurpluggen aanraden voor een optimale ophanging.
James
Amsterdam
De kurkplaat was te flexibel voor de afmetin
Bevestigingsmateriaal was niet sterk genoeg en aanvullend materiaal houtje touwtje. De prikpinnen die ik er bij bestelde lieten na twee keer gebruik los. Dus dopje in de hand, ijzerwinkel in het kurk. De plaat brokkelt aan de randen af.
Voor 150 euro verwacht ik veel betere kwaliteit.
16 September 2026
Ineke
Utrecht
Reactie van Kurk24 B.V.
Beste Ineke,
Wat vervelend om dit te lezen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij u met onze producten willen geven.
We nemen daarom direct via e-mail contact met u op om de situatie te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen.
Met vriendelijke groet,
Darik Smit
Keurig op tijd geleverd
Ik heb 5 mm rubberkurk ondervloer in mijn schip gelegd om trilling en geluid en demping tegen te gaan. Het laat zich goed snijden met een scherp stanleymes . Hier bovenop wil ik een drooglooptapijt leggen en het geheel zal keurig netjes blijven liggen omdat het rubberkurk een stroeve onderlaag voor het boventapijt is ,zodat de drooglooptapijt niet zal verschuiven. Het rubberkurk op de rol voelt sterk en stevig aan en brokkelde niet af.
Louis Pelle
Warmond
Heel blij met mijn aankoop
Goed product, snelle levering. Gemakkelijk om zelf een mooie kurkwand op maat mee te maken. Erg tevreden.
Isabelle
Soest
Zeer netjes geleverd goed product
Makkelijk te verwerken
Dicky Moorlag
Musselkanaal
Heel tevreden
Al enkele keren besteld bij Kurk24 en steeds blij met het resultaat. Er zijn veel mogelijkheden en de levering is snel!
Elien
ANTWERPEN
Mooi product, goede service
We hebben een rubberkurk ondervloer besteld. Zes rollen. Mooi product. Werd bezorgd door DPD, daar ging alles mis. Na bellen en mailen met de service afdeling is alles goed gekomen.
John
Velsen
Uitstekend producten
We hebben kurkvloer besteld en het makkelijk was te zetten!
Ann
Den Haag
Uitstekend personeel
Goede communicatie en afspraken.
Jeroen Tiehuis
Den Andel
Fijn spul om mee te werken, resultaat is goed.
Prima kurk o te gebruiken
Karin Hogenberg
Zuidlaren
Alles perfect
Alles perfect
Rafał
Naaldwijk
matige kwaliteit van kurkstam
Heb 10kg kurkstam besteld , bij aankomst 2 kurkstammen ontvangen die helaas niet stevig waren zoals mijn 1 ste bestelling kurkstam. Daar was het een mooie kurkstam die stevig was . Deze 2 kurkstammen zijn van mindere kwaliteit , een deel is ingescheurd en brokkelt af . Waardoor je zonder moeite een groot stuk kunt afhalen . Het was de bedoeling om 2 grootte stukken te gebruiken voor een groot terrarium , voor reptielen . Maar door de kwaliteit kan ik geen stevige constructie maken , wat met mijn 1 ste bestelling kurkstam geen enkel probleem was . Ben ontgoocheld en zal hier niet meer bestellen .
28 July 2026
jan
NIEUWERKERKEN
Hele goede service
Kregen bij 1e zending kapot bord. Meteen gemeld en terug laten nemen door bezorging. paar dagen later wen nieuwe ontvangen zonder extra kosten en hele nette mail . Top.
21 July 2026
E
Oisterwijk
Snel geleverd en top kurk prikbord
Goed product en fijn dat het voorverlijmd is. Erg leuk als wc muur waar je dan foto’s op prikt
17 July 2026
Fam Heinen
Uitgeest
helder en duidelijk en klant vriendelijk
top
10 July 2026
JD
ZUIDSCHERMER
Mooi materiaal en goed te verwerken
De zending kwam aanvankelijk zonder de bijbehorende lijm, maar dat was snel opgelost. Inmiddels is de kurkwand bevestigd. Ziet er prachtig uit!
8 July 2026
Marjet
Vlaardingen
Precies gekregen wat ik had besteld.
De levering haperde wat, maar ben daarna keurig geholpen door zowel de medewerkers van Kurk24 als het transportbedrijf TransMission.
En we hebben er een mooi en stevig prikbord bij, fijn dat de omschrijving op de website zo helder is.
7 July 2026
Nelleke
Veenendaal
Na goed advies een prachtige vloer
Omdat ik een honden bezitter ben, wilde ik een vloer met een stevige slijtlaag. Natuurlijk zag ik in de winkel mooie natuurlijke kurkvloeren, maar de verkoper adviseerde mij om voor een vloer met ingebouwde ondervloer en sterke slijtlaag te gaan. Het resultaat is prachtig, met de complimenten voor de vloerenlegger Orhan. Ik was niet aanwezig tijdens het leggen, hij belde voor overleg en heeft mij juist geadviseerd hoe hij kleine oneffenheden vlak kon maken.
Het resultaat is schitterend, ik ben er heel blij mee.
7 July 2026
Miranda
Nieuw-Balinge
Juiste mentaliteit
Goede bedrijf en weten de klant tevreden te stellen, juiste mensen op de juiste plek
6 July 2026
Martin
Den Haag
Goede, snelle service
Na bezorging bleek dat we een verkeerd product geleverd hadden gekregen.
Dit is na contact meteen opgelost: juiste product is nog dezelfde dag verstuurd.
Top service: bedankt!
3 July 2026
X
Assen
Mooi product, keurig verpakt en snel geleverd.
Goede website met duidelijke uitleg en foto's vd producten. Goed ingepakt en snel geleverd.
Ik kocht voorgelijmde kurk wat het plaatsen op de muur een stuk gemakkelijker maakte.
Zeer tevreden !!
2 July 2026
Ronald
Tilburg
Snelle levering, prima product
Snelle levering, prima product.
29 June 2026
Lou