Kon iets beter

Helaas van de 4 is er 1 beschadigd

Goed produkt. Snel geleverd. Zeker een aanrader.

very good

very reactive thank you. For me I am very happy with the cork. I am not happy at all with the glue.

Duidelijke afspraken gemaakt, deze zijn goed nagekomen. Klikkurk perfect

Niet best

Nog steeds niets mogen ontvangen.¡!!!¡!!!!¡!!!!! Vrgr Hans

Perfect kurk

Zeer geschikt voor in mijn terrariums

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goed verzorgde levering.

Inzichtelijke website met alle essentiële informatie wekt koopinteresse. Verhouding prijs staat tot kwaliteit is prima. Uitgebreid assortiment. Het bestel- en leveringsproces verloopt soepel. Het geleverde product is geheel conform de verwachtingen. De bezorging zelf is naar volle tevredenheid door de transporteur uitgevoerd.

Op tijd en netjes afgeleverd

Voor het leveren van een staaltje: zeer goed. Hoe het bij een totale order is, is afwachten. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Goed afgewerkt, mooi resultaat!

Alles prima volgens afspraak verlopen. Zorgvuldig uitgevoerd en netjes afgewerkt en afgeleverd Met dank voor een mooi resultaat! Ik ben blij met mijn trap!

Top, snelle service, goed materiaal!

Zie titel, erg blij met de kurkwand. 100mm is perfect om te prikken. Jammer dat ik geen foto kan uploaden van het resultaat!

Goed verpakt en snelle levering van mooi product

mooie wandplaat voor bij mijn kantoor en snelle goede levering.

Quasi perfecte dienstverlening

Klein detail: nogal lange leveringstermijn.

Uitermate efficiente orderafhandeling

Zeer vlotte afwikkeling van onze aankoop

Dikke duim

De kurken wanden waren netjes ingepakt en van uitmuntende kwaliteit ! Aanrader ;)

Vriendelijk en professioneel geholpen

In de showroom fijn advies gekregen. Samples aangevraagd en snel gekregen. Telefonisch besteld: ging makkelijk, kennis van zaken en binnen 2 dagen geleverd. Installatie ging wat moeizaam, maar alles paste perfect.

Prima kurkplaten, een beetje krom omdat ze met 2 op elkaar zaten maar toch zeer tevreden.

Helemaal tevreden met mijn kruk

De kruk voldoet helemaal aan mijn verwachtingen: goede kwaliteit, correct en op tijd geleverd.

Snel geleverd, de bezorging was minder klantvriendelijk.

prima kwaliteit

Een mooi stevig kurkbord met zorg geleverd. Dank!

Mooi materiaal

3 A4 platen van 3mm besteld. Mooi materiaal om mee te knutselen.

Duidelijke site, snelle levering

Mooi prikbord besteld voor kantoor. Heel prettig dat dit op rekening kon. Snelle levering, duidelijke informatie hierover en prikbord is op de afgesproken datum en tijd netjes bezorgd. Bord ziet er mooi uit. Kortom: heel tevreden!

Fijn bedrijf, prachtig materiaal!

Enorm goed geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg en meerdere stalen mee gekregen. Site werkt prima, materiaal is prachtig en makkelijk aan te brengen op de muur.

prima spullen maar bedenk goed hoe je ze gaat gebruiken

De website is prima en de afhandeling van mijn bestelling ging soepel. De kaart zelf is naar verwachting en het bevestigen op de kurk ging redelijk. Zorg er wel voor dat de lijm overal wordt aangebracht anders gaat de kaart wijken. Het exact op maat snijden van de kurk gaat makkelijk. Als je de kaart wilt ophangen is het echter echt nodig om over de HELE oppervlakte van het kurk een tweede plaat te lijmen. Ik maakt de vergissing alleen een paar latten aan de achterkant vast te lijmen om daar de bevestigingsogen aan te monteren. Echter: dan gaat de kurk krom staan. Misschien dat een begeleidend briefje met wat tips en trucs deze vergissing in de toekomst kan voorkomen.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork