Na bestelling en betaling van kurkplaten die niet te leveren waren binnen de periode waarin wij ze nodig hadden goed geholpen. Bestelling geannuleerd en omgezet in andere bestelling en snelle levering

Fantastische service

Het contact met kurk24 is altijd heel soepel verlopen. Al vele jaren klant en altijd super tevreden. Warm aanbevolen!

Goede service, fijn contact en deskundig advies

Wij zijn goed geholpen bij kurk24 en erg blij met de geleverde vloeren.

Snelle en vriendelijke service

Het prikbord dat ik had besteld, bleek tijdens het vervoer te zijn beschadigd. Ik vroeg Kurk24 om korting, omdat ik het prikbord moest herstellen. Ik vond het zonde dat het prikbord misschien zou worden weggegooid als ik het terug zou sturen. Ik kreeg 35 procent korting op de prijs.

Prikbord

Een goed en stevig product

Prima advies. Prijs, kwaliteit prima

Ervaring met kurk 24 is prima. Met de levering/vervoersbedrijf was minder. 5 dagen moeten wachten i.p.v.2. Zij konden geen precies tijdstip geven. Steeds weer een dag opschuiven. En ik maar thuis zitten en verlof inleveren. Maar uiteindelijk wel een vriendelijke behulpzame chauffeur.

Ruime keuze in kurk. Zeer vriendelijk personeel. Denken met je mee. Snelle levering.

Kaart is niet heel netjes

Er zit een vouw in de kaart en hoek van lijst is niet mooi beplakt. Maar ik heb geen zit in de hele administratieve rompslomp om het terug te sturen. Voor het bedrag had ik het netter verwacht.

Netjes geleverd, voorgelijmd is handig. Mooi dat er een potje muurlijm bij zit.

goede produkten; maar verpakking is een ramp

uitpak van 1 bus kurkpasta en 2 bussen verf is heel erg moeilijk je moet de vele wikkels plastiek 1 voor 1 doorsnijden met een mes en dat is lastig en zelfs gevaarlijk 1 wikkel rond de bus en opvullen met papier of korrels zou veel handiger zijn

Positieve ervaring, vlotte en correcte afhandeling

Bezorgdienst heel slecht!!! . Groot pakket voor de de deur gezet. Niet bij de buren aan bellen terwijl die thuis zijn. Het pakket is op een grote plant naast de deur gevallen deze konden we weg gooien! Echt super slechte Bezorgdienst

Na telefonisch contact voor meer info waarbij we goed geholpen en handige tips kregen hebben we een online bestelling geplaatst. Deze is snel geleverd. Kurk op rol en lijm waren goed verpakt. Komende week gaan we een muur met de kruk beplakken om als groot prikbord gebruikt te gaan worden. Het online filmpje over hoe dit te doen is voor ons erg behulpzaam.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer goede en snelle communicatie, goede prijzen, en erg fijn product. Na een kleine transitschade bij de eerste verzending, werd de tweede bestelling extra goed verpakt, en die kwam dan ook perfect aan. Iets meer handleiding en uitleg zou het 100% top maken. Maar sowieso een aanrader. Bedankt!

Ik had een whiteboard/prikbord besteld. Deze was echt niet geheel netjes. Daarop even gebeld met Arjan van kurk24. Foto's doorgestuurd!! Later die avond kreeg ik netjes een mail met het antwoord we sturen er morgen een nieuwe voor op. Geweldige service. Dikke aanrader!! Mvg Paul haarbosch

Goede kruk op rol. Makkelijk te bevestigen

Kruk op rol besteld voor het maken van een prikbord wand. Kruk van goede kwaliteit en gemakkelijk te verlijmen.

uitstekend product en service

uitstekend product en service

Alles goed zoals het hoort.

Enkele stalen/samples aangevraagd. Formaat is prima: 20 x 30 cm. Kurk is een mooi materiaal, prettig dat je dit dmv de stalen goed kunt zien en voelen.

Mooie kwaliteit en mooie service

Goed product

goede service,

komen afspraken na, assortiment uitstekend

Volledig naar wens.

Goede produkten, prima webshop en mooi verpakt geleverd. Als ik al iets van kritiek heb; misschien iets sneller proberen te leveren. Maar zelfs dat was eigenlijk niet te lang (5 dagen)

Goede kwaliteit en ziet er goed en mooi uit.

Kurk24 goede service

Kurk24 goede service alleen het leveren duurde lang kwam door dpd slechte bezorgservice

Voor vaderdag een kaart van Europa besteld met leuke vlaggenprikkers, Achterkant is van kurk, de voorkant de kaart van Europa, en een mooie lijst er om heen. Product ziet er echt mooi uit, papa helemaal blij. Kortom een aanrader! Overigens product was netjes verpakt en netjes op tijd.

Snel en met zorg geleverd!!

Mooie product heel tevreden. Snel geleverd en met zorg verpakt!!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork