Jammer dat t kurk scheurde

We kregen een mooie rol kurk vlot opgestuurd maar bij gebruik scheurde een heel stuk kurk in bij lichte aanraking dit was wel een teleurstelling. We konden t beschadigde stuk ergens achter plakken

goede service

Mijn pakket stond geregistreerd als bezorgd, helaas was dat helemaal niet het geval. Ik heb contact opgenomen met Kurk en zij hebben mij direct een nieuw pakket opgestuurd. Hele fijne service, zij hebben het daarna met de pakketdienst opgepakt. Fijne kwaliteit kurk en goede service.

Alles verliep zoals beloofd

De levering gebeurde zoals aangegeven. Het product voldeed volledig aan de beschrijving. Goede kwaliteit en zeer mooi resultaat !

Mooi stevig materiaal

Snel en voordelig

Snelle levering van goede kurkrubberen ondervloer voor een goede prijs

Het product kwam beschadigd aan. Na één mailtje werd een nieuwe levering toegezegd en waargemaakt. Er kan altijd iets misgaan, en Kurk24 heeft mij bewezen heel netjes om te gaan met een klacht.

Niet gezaagd.

Het prikbord van 220 bij 120 kwam in zijn geheel binnen. De order was om deze in 2x 120 te zagen.

Fantastisch product

Netjes op tijd geleverd in een stevige doos en zeer makkelijk en eenvoudig te verwerken.

Mooi prikbord!

Mooi prikbord met houten rand ontvangen. De punaises met houten bolkop zijn een mooie aanvulling op dit bord!

Late levering

Kan het product niet beoordelen want heb het nog niet ontvangen

Snel en keurig

Alles is duidelijk en snel

Snelle, goede levering en mooi product

Snelle, goede levering en mooi product

Moest de kurk niet een week te laat geleverd zijn was ik helemaal tevreden

Ik ben tevreden over de kurkvloer, ook de lijm is zeer gemakkelijk te verwerken. Duidelijker informatie over voorgelijmde kurk zou echter enige frustratie kunnen verhelpen. Er wordt beloofd te leveren binnen 2 à 3 dagen, maar dan blijkt dat men na drie dagen nog moet beginnen voorlijmen. Ik zat met nogal een strikt tijdschema, dus helemaal anders moeten organiseren en de vloer pas de avond voor mijn verhuis kunnen leggen, haastwerk dus en dat is helaas zichtbaar. Dus gewoon vermelden dat voorlijmen wat meer tijd vraagt, zou voor mij een heel verschil gemaakt hebben.

Soepel

Goed, volgens verwachting

Een geweldig bedrijf.

Geen poespas , gewoon geweldig.

Goede klantenservice, mooi op maat geleverd, alles keurig verpakt.

Had een foutje gemaakt met bestellen, direct bericht ontvangen, zéér tevreden over de klantenservice en mijn bestelling mooi op tijd geleverd, keurig verpakt, alles goed aangekomen!

Ik voelde me begrepen.

Ik vroeg alleen maar om mee te denken over een huiswerk opdrachtje voor een groep 8 leerling. Daar kwam al gauw het verlossende antwoord. "Dat hebben wij wel." Een sample besteld en ja hoor. Precies wat we nodig hadden. Kind aan de slag en vandaag trots naar school met het resultaat. Dank jullie wel.

Top Material makkelijk te verwerken

Snelle levering van proefstalen na het telefonische overleg. Suoer.

Super geregeld.

Kurkplaat besteld zag er zeer mooi uit en toen ik daar nog een vraag over had werd ik netjes en duidelijk beantwoord.

Snelle en vlotte levering. Zeer goede klantendienst en service. Had potten lijm verkeer besteld (mijn fout), terug kunnen sturen en gecrediteerd.

Mooie producten, scherpe prijs, goede klantenservice

Twee bijzettafels/ krukjes van kurk gekocht. Bestellen eenvoudig, levering door DPD verschrikkelijk. Maar kurk.nl medewerkers aan de telefoon en ook nog per e-mail erg behulpzaam en vriendelijk. Na een paar dagen de producten in goede staat, goed verpakt ontvangen.

Vlotte levering en mooi product!

Prachtig groot prikbord ontvangen. Goed verpakt.

Indrukwekkend

Ondanks de grote maat 180 x 1 mtr Is de plaat onbeschadigd aangekomen Zo goed verpakt dat het zelfs moeite kostte om hem te openen Maar heeft nu een prominent plaats in de gang om te worden gevuld met herinneringen En kunstwerkjes van mijn kleinzoon

Snelle service, mooi bord.

Snelle levering, goed verpakt.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork