Laden reviews...
414 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen spreken positief over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Snelle en duidelijke communicatie wordt vaak genoemd, samen met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Enkele opmerkingen gaan over verpakkingen, maar de algemene ervaring blijft positief.
zeer professionele oplossing na klacht, borden zijn van goede kwaliteit, kader was gedeukt maar werd meteen voorgesteld om kosteloos op te lossen, zeer clientvriendelijke en correcte service. ga hier zeker opnieuw bestellen
Ivan
westerlo
Snelle levering van bestelde goederen, correcte afhandeling van vragen die ik had.
Cees
Berkel en Rodenrijs
Blij met wat ik in praktijk zag! kom binnenkort terug voor meer!
Liesbeth
Dordrecht
4 platen van kurk besteld om fotoos op te prikken. keurig verpakt en snelle levering. Product als omschreven ontvangen.
26 October 2025
Gabrielle
rijswijk
Maar jammer dat ze hem niet in het formaat 100/40 hebben
22 October 2025
Gertie
Luyksgestel
besteld en nog geen week later was het binnen, zag er eerste opzicht mooi uit! Enige nadeel is dat de achterkant meteen beschadigd en je erdoorheen prikt waardoor ik niet weet hoe lang het mee zal gaan…
22 October 2025
Cheyenne
Onbekend
Gemakkelijk geregeld en snel bezorgd
21 October 2025
Marijke
Rosmalen
Merci pour votre réaction immédiate quant au problème du nombre de plaques de liege reçues ( 2 au lieu de 18) J'attends le reste de la commande Merci pour votre efficacité Jacqueline Defgnée
jacqueline
comblain au pont
Beste firma, Ik bestelde de verkeerde dikte en heb mijn bestelling reeds teruggestuurd, hopelijk verloopt de verwerking en terug betaling vlotjes, mvg, Sofie Martens Martieline NV
Sofie
DEINZE
Ervaring met de pakketdienst DPD slecht door late bezorging en bezorging in Nederland i.p.v. Belgie
Guus
Maasmechelen
Goed materiaal
15 October 2025
Theo
Bunschoten
Makkelijk om te bestellen en snelle levering. Bij een defect artikel direct geholpen en twee dagen later al weer een nieuwe in huis.
MC
Almelo
Snel geleverd, goed verpakt en een uitstekend product.
Peter
Asten
Snel antwoord op mijn vraag gekregen over behandeling en onderhoud kurken fruitschaal.
Lia
Beek en Donk
Kurk/rubber ondermat werd mooi op tijd afgeleverd en is van uitstekende kwaliteit!!
DENNIS
ST-ANDRIES
Het prikbord was in goede staat aangekomen! Ik had een mail gestuurd betreffende verzending en kreeg direct reactie en het bord werd kort daarna verstuurd.
Lisa
Amsterdam
Snel ontvangen, prachtige plaat. Heel tevreden!
12 October 2025
Martina
Houten
Momenteel het pakje nog niet ontvangen dus moeilijk om een beoordeling te doen.
Jolien
Heverlee
Proefjes besteld en ze waren snel binnen. Ziet er mooi uit . Nu nog een keuze maken.
Elisabeth
Hellevoetsluis
Zeer snel geleverd goed verpakt . Minpuntje :ik had meerdere stukjes kurk verwacht zoals op de productfoto staat inplaats van 2 mooie rechte takken .(beetje teleurstellend) Jullie mogen mij altijd nog wat kleinere stukjes opsturen kan mijn terra te goede komen . Mvg Ivan
ivan
Hamme
bestelling en levering correct verlopen. zeer snelle levering
9 October 2025
peggy
gavere
Ik moest mijn vloer binnen een week geleverd krijgen. Ik kreeg telefonisch goed advies met wat ik precies nodig had en er werd speciaal voor gezorgd dat ik het echt op tijd kreeg. Top service en er ligt een hele mooie vloer!
9 October 2025
Alwine
Den Haag
Top ervaring. Had een opmerking bij de bestelling geplaatst en hier is zeker wat mee gedaan.
E.
Duiven