Niet goed voorgelicht

Niet goed voorgelicht en dus een veel te duur product gekocht

super service en product

Heel vriendelijke en flexibele klantenservice, goede prijszetting en snelle verzending. Vriendelijk bedankt voor alles, ik doe zeker in de toekomst terug beroep op jullie expertise

Makkelijk online bestellen en snel geleverd. Ben blij dat ik jullie gevonden heb :-)

Snel geleverd en goed verpakt

Ik vond de site makkelijk om te bestellen, het werd snel geleverd en het was goed verpakt. Ik heb de kurk plaat met tesa strips op de wc deur geplakt aangezien ik in een huur woning zit en de kurk dus eenvoudig weer moet kunnen verwijderen. Ik had de 8mm besteld maar de 10mm was beter geweest omdat de pins meer dan 8mm lang zijn.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Dezelfde kwaliteit als de destijds gekochte brillenkoker in Portugal. Zeer tevreden

Goede service!

Mooi product en men denkt goed mee

Mist nog weinig witte kurkplaten. Kan soms handig zijn.

Snel geleverd en prachtig product.

Om een mooi rustgevend wandpaneel te maken in de woonkamer bestelde ik drie panelen van 60x90cm met bast van de kurkboom. De bestelling kwam razendsnel en goed verpakt binnen. De kwaliteit van de panelen zijn boven verwachting. Ik ga hiervoor nog een lijst maken maar heb de panelen nu alleen nog maar neergezet en het effect is super.

Tevreden

De kurken kwamen netjes op tijd en zagen er heel goed uit

Prima service.

SUPER !!

De levering was supervlug en perfekt te volgen. Eerste maal dit produkt en uiterst content van het resultaat.

Snelle levering en niet duur

Duidelijke omschrijving en verzending goed te volgen

Vlotte service en goede kwaliteit. Het zelfklevende materiaal werkt super!

De toch wel grote plaat werd keurig overgebracht naar ons adres....

multiplex bekleed met kurk is een beetje kwetsbaar, maar geen probleem....

Top levering

Het door mij bestelde artikel zag er net zo uit als op de site. Ook de tegels waren keurig gelijk van afmeting en de snij randen vlak! Top! Zie wel anders! Een ding was me niet opgevallen, de levertijd na de bestelling! Misschien een punt van aandacht.

Snelle en correcte levering

Goede service en goed product

Gemakkelijk te bestellen snelle levering Gemakkelijk te bevestigen

netjes geleverd

niets op aan te merken

Ben heel tevreden met de aankoop

We hadden 5 rollen kurk besteld,na het leggen van het laminaat bleef er één rol over. De rol kon retour,en daar waren we zeer content mee. Kortom, een bedrijf waar je goede zaken mee kan doen.

Heel goed!

Ik ben heel erg blij met mijn staaltjes. Ze zijn ook echt prachtig. Niet alle shops bieden dit aan, maar ik vind het erg behulpzaam. Wanneer we zover zijn, verwacht ik ook bij jullie te bestellen.

mooi

man

Makkelijk bestelproces en snelle service!

Goed en snel geleverd

Duidelijke website ,krijg wat je bestel en goede levering

prachtig kurk

Snel geleverd en prachtig kurk

Slow assistance, does not meat your deadlines

To get information regarding product I had to call since no reply to email. Once called - asked to send the email. Once emailed mentioning my deadlines, - no reply, hence - call again. Call again - asked to send the email. Finally the samples are sent out. Made an agreement, that once samples received, we make an order. Asked for steps how to do that better (online?email? Call?) and the amount needed. Again mention the deadline. No reply on that, but on some other point. The result: we are risking on not meeting the deadline for installation. The next installation possibility is only in 4 months, which means deadline is critical. The company does not seem to care, probably because the order is small. If we new of this slow service, then ordered already from another shop with the attention to the deadlines.

• Would you recommend us? No

De Noesten 40 A