Bestelling snel verwerkt en geleverd.

snelle levering, zeer mooi natuurlijk materiaal

een snelle levering, zeer mooi natuurlijk materiaal

De ontvangen wereldkaart stemt niet overeen met afbeelding website.

De ontvangen wereldkaart (zonder landvlaggen onderaan) stemt niet overeen met de afgebeelde wereldkaart op de website (met landvlaggen onderaan).

Het bestelde is in goede orde afgeleverd

Vlotte afwikkeling en berichtgeving.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Bij bestelling wordt via e-mail aangegeven wanneer je de spullen kunt verwachten en bij afwezigheid wordt in de mail gevraagd of je er op wachten wilt of dat het later mag worden bezorgd. Nogmaals hartelijk dank.

Bezorging laat te wensen over.

Er zat een gat in de verpakking, gelukkig maar een miniscule deuk in de plaat maar had erger kunnen zijn. Verder een leuk product. Maar twijfel bij aanbevelen..dus op nee gezet omdat "misschien"er niet tussen staat.

Alles prima

Alles prima

Super snelle levering

Heel blij met de snelle levering en snelle beantwoording van mails

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Goed contact, goede kwaliteit spullen en snel geleverd

Goeie, snelle service!!

Duidelijk, snel, netjes geleverd, goeie kwaliteit voor een mooie prijs.

Hartstikke goed en voordelig product. Vlot geleverd

De prijs-kwaliteitsverhouding van de door mij bestelde prikborden was erg goed. De levering was heel sne,l zelfs in coronatijd.

Onprofessioneel

Zeer slechte dienstverlening.

Tevreden

Bestelling kurkeik schors, basis postament voor vogeltaxidermie

Ben super tevreden met de schors, 2kg in 1 stuk ... prachtig product! & wat een snelle levering! Bedank hiervoor!

Prima product.

Betrouwbare levering.

Top product

Gebruikersgemak via de website, erg handig te bestellen. Product zoals omschreven. Handig zelf te bevestigen (voorgelijmde kurkwand)!

Mooi product, makkelijk te bevestigen

Helemaal top en geweldig! Wel zorgen dat je het in één keer goed plakt, het blijft een gevoelig product.

Uitstekende service, goed product

Kurkplaten besteld, prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Helaas iets mis gegaan bij bestelling maar met één telefoontje kosteloos direct een nabestellingen gekregen. Fijne service!

Goed geholpen

Bestellen ging makkelijk en snel. Pakket was snel geleverd. Helaas één onderdeel vergeten mee te sturen, maar toen ik daarvoor gebeld had werd er zonder gedoe met spoed alsnog verstuurd, had dat binnen 24 uur weer binnen. Keertje iets vergeten kan gebeuren en als het zo opgelost wordt; super!

betaalbaar een mooie duurzame vloer!

We moeten de vloer nog gaan leggen, dus het resultaat laat nog even op zich wachten. Maar als je vragen hebt is kurk24 goed bereikbaar en leggen alles zeer goed uit. Als het even opgezocht moet worden bellen ze snel met het antwoord!

Een heel snelle en correcte bestelling.

Prima kwaliteit en snelle levering

Product snel geleverd en kwaliteit is goed

Netjes afgewerkt. Wat ik niet gewend ben ,het word bij je thuis afgeleverd. Ik ga voor de lokale winkels in de omgeving maar dit kan je hier niet krijgen,maar zeer bedankt.

Goede service, snelle reactie en een groot aanbod aan producten.

Snelle orderafhandeling

Op website niet aangegeven hoeveel lijm per oppervlak kurk nodig is, dit kan beter. Kurkkwaliteit is prima gebleken. Verpakking zending zag er gied uit, toch bleek lijmbakje beschadigd/onbruikbaar. Samenvattend: ben niet ontevreden, bedankt!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork