Goed!

Tevreden met het product en snelle levering.

Perfect!

Alleen maar tevreden

Gemakkelijk kurkwandje aangebracht

Kurkplaten ( 100x 50 ) en lijm besteld. Even voor de zekerheid op YouTube tutorial bekeken, zowel de platen als de muur ingesmeerd met lijm. Anderhalf uur laten drogen tot de lijm transparant wordt en opplakken die hap. Even goed aankloppen of rollen en het zit onmiddellijk vast als een huis. Kind kan de was doen. Alleen 1 minpuntje... die lijm ruikt niet bepaald naar bloemetjes en dat is mild uitgedrukt, zodra de lijm droog is gaat de geur wel weg maar tot die tijd is het even afzien.

Prima snelle service in nette verpakking.

uitstekend

Ging ff fout met de bezorging maar dat was snel geregeld , het kurken prikbord was zeer maar dan ook zeer goed verpakt!

Precies wat ik nodig had.

Ik ben mijn kamer aan het her inrichten en zochten voor een manier om diverse pins op te hangen. De kerktoren werken fantastisch. Ik ga zeker meer bestellen

Zeer tevreden!

Héél tevreden met de levering en opvolging. Goede kwaliteit!

ok but

communicatie en levering correct. pakket kurk was kromgetrokken waardoor leggen moeilijk was.

Mooi en netjes geleverd. Super makkelijk te plaatsen. Bij snijden gaat ook erg makkelijk. Blij met onze prikwand

Snelle en goede levering

Keurig verpakt en met duidelijke uitleg. Zeker aan te raden

Prima, snel en goed product

goed advies en snelle levering

goed advies en snelle levering

Goed!

Ok

Ok

Kurk in kleur zwart, prima achtergrond

Kurk als achterwand toegepast voor bij het dartbord. Ziet er prima uit, dempt en beschermd wand goed.

Bestellen, leveren, contact super

Prijs/kwaliteit zeer tevreden, levering was snel, contant hulpvaardig en ook snel. Zeker nog gebruiken in de toekomst!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het materiaal was zeer snel geleverd en de kwaliteit is goed. De spuitlijm is eenvoudig aan te brengen en sterk.

Goede kwaliteit

Een heel goed product voor het dempen van geluid voor de modelspoor

Top product en levering

Hele leuke producten en super snel geleverd (in covid/vakantie tijden). Was wel handig geweest om bij de lijm roller ook een houder te leveren maar die hebben we zelf snel geregeld.

Topservice

Supertevreden!

Snelle verzorgde levering

Prettig!

Duidelijke site, product werd snel geleverd en had precies de goede afmetingen (op maat laten maken).

Correcte service

Prijs kwaliteit is top! Correcte en snelle levering, ik ga zeker nog bestellen bij Kurk24. Ik ben een tevreden klant!

Prima gedaan

De bestelling is correct uitgevoerd. Op tijd geleverd. Netjes een mail gekregen dat de betaling binnen was.

Goede prijs kwaliteit en snel leveren

Ondanks drukke periode voor koeriers was de mooie vloer voor een mooie prijs zeer snel binnen.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork