Snelle levering,

Heel snelle levering. Mooi kurk. Wilde toch nog meer mee laten verzenden nadat ik de bestelling had geplaatst. dit was Na een telefoontje mogelijk. Wel gelachen er stond op de pakbon 2x los 1meter ik kreeg echter 2m aan één stuk. Gelukkig konden we dit zelf heel goed oplossen!

Helemaal tevreden

Snelle levering, netjes ingepakt en helemaal blij met mijn reuze kurkplaat / prikbord!

Goed ontvangen, degelijk verpakt

Snel geleverd en goede kwaliteit

Er stond dat het product pas over twee weken zou komen. Vervolgens kreeg ik de dag erna bericht dat deze op de post was gedaan, fijne verassing!

Goed materiaal

Het materiaal is van goede kwaliteit en zoals omschreven. De bezorging werd niet meegedeeld zoals werd vernoemd, maar kwam wel netjes toe.

Kurk was netjes geleverd, enkel een van de platen was een halve centimeter tot een centimeter korter. Opzich geen probleem als je een muur bekleed. Maar bij mij staan ze netjes op elkaar met als gevolg dat er "kromme" lijn in zit. Wel jammer, meer werk dan gedacht om alles terug netjes recht te krijgen.

Op tijd en het juiste geleverd

Prima service en advies in de winkel en materiaal op de gevraagde datum geleverd.

heel goed service

bij het vervoer was er iets mis (stuk) gegaan en dit werd snel een vriendelijk verholpen!

Aardig goed

Ik heb een half prikbord en half whiteboard besteld. Het whiteboard zag er goed uit, alleen zat er wel een deuk in het kurkbord helaas. En ik heb wel nietjes erbij moeten nieten omdat dat niet helemaal goed vast zat. Ik vond de deuk wel jammer, maar niet zo'n groot probleem, want ik hang er toch wel een papiertje overheen. Verder lekker dat er een stift, magneetjes en pins bij zaten.

heel vlotte verzending, zeer mooi materiaal!

Zeer mooi materiaal, vlot te plaatsen door de kurkspuitlijm. Werd vlot verzonden, goed ingepakt.

Snelle goede service

Duidelijke instructie om te bestellen en snelle levering

Goed snel geleverd

Makkelijk besteld duidelijk en compleet

Briljant!

Hatsee, ik wilde een grote prikbordwand voor alle tekeningen van de kids en mijn eigen inspiratieshizzl. 4 grote kurkborden besteld, ze tegen elkaar aangeplakt op de muur. De borden waren gewoon met sticker aan de achterkant. Kind kan de was doen. Petje af! Goed verpakt, prachtige kwaliteit. Ik heb mijn vriendin al doorgestuurd naar de site. Doei.

Nog niet afgeleverd!

Ik kan er nog weinig over melden want mijn bestelling is nog steeds niet afgeleverd.Helaas!

Snelle service en duidelijke website.

Goede klantenservice en denken mee

Had de volgende dag een aantal kurkplaten nodig voor een evenement, dus de klantenservice gebeld die met mij mee dachten en ervoor zorgden dat de bestelling direct dezelfde dag verstuurd zou worden. Kreeg mijn goederen dus op tijd binnen en de kwaliteit was goed en stevig.

Op tijd geleverd zoals afgesproken!

Op tijd geleverd zoals afgesproken!

Zelfs telefonisch contact voor de zekerheid

Het goed. Maatwerk geleverd en snel genoeg.

Mooi kurk, bevestiging slecht

Mooi kurk. Duurde lang voor pakket arriveerde, maar kan ook vervoerder geweest zijn. Geleverd met lijm en gebruiksaanwijzing, maar de lijm plakt echt helemaal niet. Uiteindelijk met schroeven vastgezet.

Prikbord besteld, kaart van Nederand.. Helemaal goed! Mooie kleuren, duidelijke print en plakt goed aan de wand.

Snelle levering, goede service

Levering binnen enkele dagen. Ook contact met klantenservice was prima.

Goede communicatie

Duidelijke communicatie, goede stalenservice, snel antwoord.

Slechte kwsliteit

Twee prikborden besteld, dacht een goede kwaliteit te kopen, aangezien de borden in de winkel van karton zijn met een klein laagje kurk eroverheen. Nu blijkt dit hetzelfde te zijn, gewoon karton (waardoor deuken in het bord), lijst eromheen is te groot en bij 1 van de 2 zit aan de onderkant van het bord een beschadiging.

Goede service goede kwaliteit en een goede prijs

ik bestelde via de webshop. Gemakkelijk en meteen reaktie. Toppie

Binnen 24 uur binnen

Het was er heel snel en mooi materiaal. Moeten het nog verwerken.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork