Onwijs blij met de voorgelijmde kurk op rol

Wat een toffe kurkwand hebben we kunnen maken met dank aan kurk24. Het is heel fijn dat de kurk zelf vast voorgelijmd is en je dus enkel de muur nog hoeft in te smeren met lijm. Na een paar uur plak je de kurk erop en het blijf plakken. Super!

Goede service en netjes geleverd

Aangezien mijn product wat later weer op voorraad was, werd ik hier direct via de mail en telefonisch over bericht. Zeer netjes, dit gebeurt niet vaak. Levering was nog steeds zeer vlot. Dus zeker een aanrader.

In een woord keurig

Alles is goed verzorgd en keurig gecommuniceerd.

Bestelling zonder hapering verlopen

Vlot gevonden wat ik zocht, zonder problemen besteld en snel geleverd.

Kurk isoleert goed

Volgens afspraak geleverd, goed verpakt. Geen klachten!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kurk, past prima in mijn toepassing (bescherming gitaarstandaard/gitaar). Tussen tijd van bestellen en ontvangen zat een week, vind ik eigenlijk te lang, mag wel wat korter.

Prima kurk in vele maten

Genoeg keuze in kurk voor de toepassingen die ik zocht

Blij met het resultaat.

De kurk is van mooie kwaliteit en goed te snijden. De bijgeleverde lijm voor het monteren van de voorgelijmde kurk deed helaas zijn week niet. We hebben uiteindelijk montage kit gebruikt om de kurk aan de muur te bevestigen.

Prima geregeld

Gewoon goed zoals het moet zijn

Zit een luchtje aan

Levering was snel. 3 dagen na bestelling in huis. Maar niet zonder schade. Er zit een deukje in het prikbord. En het doosje met punaises dat was bijgeleverd, is kapot gegaan. Tevens heeft het prikbord een zeer onaangename geur. Deze staat nu te ‘luchten’ in de hal. We kunnen het prikbord nog niet ophangen in de slaapkamer van mijn zoon want de geur is te veel aanwezig. Hopelijk wordt dat minder. Anders gaat het terug.

Kurk op zijn best

Top product, heel mooi en degelijk! Zeker een aanrader!

1e kennismaking beviel prima!

Snelle levering en mooie site!

Snelle en nette levering

Op zondag besteld en dinsdag al keurig verpakt in huis!

Duidelijk, netjes en snelle levering. Fijne ervaring om te winkelen.

Goede service, mooie producten.

Mijn bestelling was niet compleet maar werd na een mailtje vrij snel nagezonden. Dat was fijn. Goeie service en mooie producten!

Mooie kurkwanden

Ik heb twee verschillende kurkwanden besteld. De gewone neutrale op rol voor in de kamer van mijn dochter en een doe het zelf pakket voor in onze woonkamer. Het was heel makkelijk om de kurk op rol te plaatsen. Het doe het zelf pakket is wat meer werk, beetje puzzelen, maar zeker de moeite waard. Het is een mooie kwaliteit kurk en staat heel mooi op onze wand met de knutsels van de kinderen erop. De klantenservice is goed bereikbaar en heeft ons goed geholpen.

Snelle levering en correct uitgevoerd.

Eenvoudig te bestellen via de website.

zeer vlot bediend

zeer vlot bediend

Goede kwaliteit en levering

De industriële kurk plaat voldoet aan de omschrijving en overtreft zelfs mijn verwachtingen. De 20mm dikke plaat betreft mooie verfijnde kwaliteit van een hoge persing waardoor goed te verwerken zonder af te brokkelen.

prima communicatie en snel geleverd!

prima communicatie en snel geleverd!

Snelle levering en mooi product

Stevig en mooi kurk.

Netjes verzorgd.

Alles perfect in orde

Perfect volgens afspraak. Duidelijk en snelle levering

Goed product

Snelle levering, goed product en goede prijs-kwaliteit verhouding.

zeer snel en juiste levering

bestelling was er op 2 de werkdag, zeer goed, veilig ingepakt. zeer content

De Noesten 40 A