Ik verwacht niet anders. Daar betaal ik toch voor.

In mijn arbeids verleden werd een misser altijd beoordeeld en te pas of ten onpas gebruikt.(b.v. salaris onderhandelingen)

Prettig geholpen en goed advies.

Zeer vriendelijk en men denkt mee. Alles op tijd geleverd. Prijs en kwaliteit is prima.

Prima en correct

Kwaliteit en prijsverhouding goed en verpakking degelijk.Snelle levering.Tevreden.

Zeer snelle verzending ,

Super !

Snelle levering en goede hulp bij defecte levering

Een emmer lijm was gebarsten tijdens het transport. Meteen de volgende dag werd een nieuwe emmer lijm verstuurd.

Goed spul en snel geleverd

In dit geval was het isolatie-kurk. Met de meegeleverde lijm makkelijk te leggen en echt warm aan de voeten.

Behulpzame mensen, goede producten

Ik heb een aantal geperste en natuurkurken besteld, en een kilo natuurlijk kurk en kurk takken. De takken waren helaas nog niet op voorraad, daar werd goed over gecommuniceerd. De takken worden nog nageleverd en de rest van de producten heb ik al in huis.

snel besteld en snel geleverd

mooi materiaal, beetje retro maar toch modern

Perfecte service, goede kwaliteit

Snelle levering, vriendelijke dame aan de telefoon, goede service en kwaliteit.

Alles keurig netjes geleverd

Hobby spullen besteld en keurig afgehandeld

Tevreden klant!

Snel geleverd! Mooie kwaliteit, makkelijk te monteren

Mail werd netjes beantwoord en levering was vlot, zeker aan te bevelen

netjes geholpen in de winkel en netjes thuis bezorgt

Fijn contact en heel sterke ondervloer

Eerst informatie opgevraagd over de ondervloer icm parket. Prima en snel te woord gestaan. Rubberkurk ondervloer binnen 2 dagen binnengekregen, enorm stevige ondervloer. Precies wat we zochten voor de zolder. Heel tevreden!

Goed product en snelle levering

Kwalitatief product.

Vlotte en snelle levering. Goed verpakt. Vooral de degelijke kwaliteit van het product valt op. We kochten een bijzettafel in de vorm van een champagnecapsule. Mooi om cadeau te geven en dit voor een goede prijs. Heel tevreden.

Wat een mooie en makkelijke site

Product was ook precies zoals getoond

Leuk om bij te bestellen ,handelt correct af met juiste communicatie .. Product is helemaal wat ik ervan verwacht had ...

Mijn bestelling niet ontvangen.

Mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen. Iets met een omgewisseld bestelling. Een foutje kan gebeuren zeg ik dan maar.. Het contact verloopt wel soepel. Ik hoop dat ik mijn bestelling snel ontvang.

alles in orde

Alles was in orde, Ik dacht dat ik een klein probleempje had met de bevestiging. Maar na telefonisch contact, direct geholpen geweest. (was een vergissing van mij)

Mooi prikbord voor een nette prijs

Goede keuze uit producten. Nette kwaliteit en voor een goede prijs. De levering was niet zo netjes want het product lag natgeregend buiten maar er was gelukkig niks mee aan de hand.

Kwam toevallig op de site van Kurk24 terecht. Wat een leuke dingen staan daar op. Prima verzorgd en snel geleverd. Top!!

Snel en netjes afgeleverd

Duidelijk, correct en snelle levering

Duidelijke en correcte afhandeling van de bestelling. Ook snelle levering. Top ervaring, ondanks geen 'grote' aankoopsom!

Ruim opgezette zaak met veel keus. Deskundige vriendelijk medewerkers. Afhandeling, betaling, bezorging ed, ook heel goed.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork