Snelle levering en producten naar verwachting.

Vlotte levering

Precies op maat gemaakt en snel bezorgd. Top!

Mooi materiaal en snel geleverd

Ik gebruik dit voor maquettebouw als basis, omdat het beter werkt dan ondervloermateriaal.

Blij mee!

Het bevestigen van de kurk is wel echt een klus voor minimaal twee mensen, maar als het eenmaal zit dan is het resultaat top. Ik had helaas verkeerde producten besteld, maar dat is door Kurk24 heel netjes en snel opgelost. Blij met het resultaat!

helemaal blij mee!

Geleverd conform info op de website, dus keurig op tijd en helemaal naar wens.

Prima site en zeer snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Allereerst goed geholpen met advies via mail naar aanleiding van onze vraag mbt isolerende kurkplaten. Daarna materialen besteld en het werd keurig op tijd geleverd. Materiaal ziet er degelijk uit. Blij met deze aanschaf.

snelle levering mooi product en perfecte transport

Dik tevreden product zit goed verpakt, keurig op een pallet en het transportbedrijf heeft de pallet keurig in de garage gezet. Dikke 10

Hexagon

De bijgeleverde plakstrips bleven nog geen minuut zitten. Strips gehaald van een beter merk bij de bouwmarkt. En nog vielen ze van de muur. Dit aangegeven bij kurk24 B.V. En ontzettend blij met de geleverde service. Zij gaven mij direct een oplossing voor het probleem en tot op heden hangen de hexagons prachtig in de kamer van onze dochter.

heel goed

Er was een misverstand en dat werd keurig beantwoord. Zelfs met excuus. Dat vind ik heel waardevol!

Goed.

Snelle levering.

schitterende producten en service

Het overtrof nog mijn verwachtingen

Zooooo blij mee

Twijfelde enorm of een kurkwand leuk zou zijn in een jongenskamer. Toch besteld. 2 losse platen genomen. Heel snel geleverd, werd netjes aangekondigd en ik kon de leveringsdag en tijd aanpassen indien nodig. Met de kurklijm (aanrader om bij te bestellen) supersnel en stevig geplakt. Dikke platen dus heel geschikt voor de kinderhandjes en punaises.

Een zeer correct en snel leverend bedrijf.

Zijn zeer tevreden over de snelle aflevering, materiaal is reeds gezaagd en moet nog geplaatst worden, dient voor isolatie onder de ramen van 2 patiobungalows. Bedrijf is aan te bevelen alleen wij zullen daar gezien onze leeftijd van 85 jaar niet veel meer bestellen. Hartelijke groeten en bedankt Joop Kok, Michel Naninck.

Snelle levering en goed verpakt

Duidelijke site. Snelle levering. Top!

Ondanks de goede verpakking was er toch een "deuk" (lees afgebroken stuk multiplex) aan het bord. Jammer.

Uitstekend product, uitstekende service

Mijn bestelling arriveerde snel, keurig verpakt, met duidelijke instructies. Mijn inmiddels 33 jaar oude kurkvloer ziet er weer goed uit!

Geschil goed opgelost!

De geleverde wijnkurken waren van de laagste kwaliteitsklasse. Ik heb hierover gereclameerd en vervolgens is een deel van het aankoopbedrag aan me teruggegeven. Klasse!

Vlot geleverd - ruim voldoende

In orde !

Geen problemen.7

Super leuk spul!

Super leuk! En mooie kurk. Erg blij mee. Ga er zeker nog een x wat van bestelen.

Super snel en adequaat mijn bestelling afgeleverd en mooie kwaliteit

Helemaal goed

fantastisch

Ik had een hele lieve mevrouw Klaassen aan de telefoon. Zulke medewerkers zijn goud waard voor een bedrijf. Zij heeft de bestelling voortreffelijk afgewerkt. Heel plezierig te woord gestaan en pico bello geadviseerd. Wens U en de Uwen alle goeds toe. Met vriendelijke groet J. Pronk

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork