prima levering,

mooi product

Snelle bezorging

Snelle bezorging en goede producten

Perfect !

Ondanks de vertraging buiten jullie schuld alles goedgekomen en perfect opgelost waarvoor mijn dank !

Heldere website, snel besteld en vlot bezorgd. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.

Overall tevreden

Snelle en correcte levering. Ik heb 20kg kurk besteld voor mijn terrariums. De kurk valt erg groot uit. Voor de platte kurk is dat geen probleem. Voor de ronde kurk iets vervelender omdat je dan korte grote rondes krijgt ipv lang en smaller waar de dieren zich in kunnen verstoppen. Als hobbyist zou ik als tip geven om er de gemiddelde diameter bij te vermelden of om een keuze te geven tussen smalle ronde kurk en grote ronde kurk. Verder tevreden van het bestel gemak en snelle levering. Ik zou hier opnieuw bestellen. Grts Miranda (Kaida Geckos)

Website gebruikersvriendelijk

Volgende dag al bezorgd, top service

Super mooie kurk vloer

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe kurkvloer Ziet er heel mooi uit en is heel goed gelegt. Echt heel blij met het advies van de verkoper en dat daardoor onze keuze zo goed is genomen . Heel blij met de kurkvloer van Kurk24.

Niet heel er goed. Ontvangen rol kurk had (kleine) beschadigingen.

Niet heel er goed. Ontvangen rol kurk had (kleine) beschadigingen.

Snelle levering, goed product

Erg snel geleverd en het zag er precies zo uit zoals ik me voorgesteld had.

T was even moeilijk kiezen uit het grote aanbod :) Maar eens gekozen en besteld, kon ik zeer snel een prikbord in kurk plaatsen in mijn klas. Mijn leerlingen zijn dolgelukkig!

Correct,tijdig, compleet

positief, verhelderend, weer vertrouwen geven in de mens na helaas vele on-line oplichting ( Nl bedrijven) Kwaliteit is correct, ik bestel weer

Goede en nette levering. De producten zijn ook van uitstekende kwaliteit. Dat maakt het werken heel makkelijk.

Product is zoals beloofd, goede info op website.

Voorgelijmde kurk op rol besteld. Werd geleverd met duidelijke instructies en ruim voldoende lijm voor de wand. Installeren was makkelijk, prima prikbord.

Snelle levering en prima kwaliteit

stijlvol prikbord

Goede kwaliteit

Keurig verpakt en mooie plakken

wat een goed idee, kurk op de muur

overzichtelijke website, goede prijs-kwaliteit en snel gelverd

Gewoon goed.

Je krijgt wat je denkt te krijgen en nog snel ook.

Alles netjes verpakt en snel geleverd

SUPER

Fantastische ervaring met Kurk 24. Mooi producten aan mooie prijzen. Ik raad iedereen aan, een bedrijf met een passie voor kurk en zijn klanten!

Snelle levering, net verpakt en een top aankooo

Goede kwaliteit, mooi product

Ik heb Prikwandkurk op rol - 8mm dik - 100cm breed - VOORGELIJMD besteld. Heel makkelijk om het te plakken, ook dankzij extra lijm en rollertje die aan mijn bestelling toegevoegd was. Geen min punten.

Netjes geleverd met voldoende lijm en roller erbij, helemaal goed

Zeer goed. Vlotte levering

Alles zeer vlot geleverd.

Snel, mooi, niet perfect kunnen plakken

Het onderste en bovenste randje is niet volledig plat tegen de deur gekregen. Voor de rest werkte en was alles prima. Lijmspray gebruikt volgens aanwijzing op de verpakking.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik had al eens eerder bij Kurk24 besteld en zoals het toen ging ging het nu ook. Makkelijk bestellen voor goede prijzen en snel geleverd zoals je mag verwachten van een goed bedrijf. Top !!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork