Probleem met DPD die het pak op zaterdagavond aanbiedt aan de school. Geen mogelijk om hen te contacteren om levering te wijzigen. Vanuit Kurk24 verkeerd artikel geleverd, maar heel snel en correct rechtgezet. Prima communicatie!
Kurk 8mm op rol besteld, kit erbij, makkelijk aan te brengen. Een klein min puntje was dat de hoek niet haaks was, dit konden we makkelijk zelf verhelpen.
Levering was prima, maar het feit dat jullie over alles een mailtje sturen (order aangenomen, order wordt verwerkt, order is verwerkt, order wordt verstuurd, order is verstuurd, pakket is afgeleverd, en nu ook nog dit) stoort mij enorm.
Beste heer Geers, Erg vervelend dat wij hierom zo'n recensie van u krijgen, wij kregen juist van klanten te horen dat zij niet goed op de hoogte werden gehouden, vandaar dit systeem.... Excuses dat dit voor u niet naar wens is. Jammer dat u hier geen telefonisch contact over wenst te hebben. Ik hoor graag nog even van u hoe we dit op kunnen lossen,? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Duidelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.
Mooie kurken ontvangen! Verzenddoos mag iets vriendelijker/netter verder prima ervaring!!
Precies wat we verwacht hadden en top levering.
Netjes geholpen via de telefoon, heel tevreden over de wandkurk zelf.
Het is prachtig schors. Is voor mij wel wat te dik, dus met een mes maak ik het dunner!
Vriendelijk ontvangen. Goede info zeer prettig geholpen
Het te verwijderen folie was er niet af te krijgen. Het bleek dat men was vergeten de rol in te spuiten met siliconenspray. Ik kreeg eerst het advies om dit zelf te doen. Dat vond ik vreemd. Na een tweede telefoontje hebben ze de aanschafkosten gedeeltelijk vergoed.
Beste mevrouw Ria, Nogmaals excuses voor levering van het product wat niet helemaal in orde was. Inmiddels hopen we het netjes met u te hebben afgehandeld. We gaan zorgen dat dit in de toekomt wordt voorkomen! We hopen dat we het correct met u hebben afgehandeld. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Het te verwijderen folie was er niet af te krijgen. Mijn telefoontje met de klantenservice leverde het advies op om een siliconenspray te gebruiken die ik zelf moest kopen Dat hielp niet . Ik heb er 4 uur over gedaan om de folie te verwijderen. Vervolgens lieten, na aanbrengen, de boven- en onderrand los zodat ik deze alsnog met dubbelzijdig tape heb moeten vastmaken.
Precies wat ik zocht en verwachtte kreeg ik ook
De vijf kurkplaten kurkplaten werden snel en in prima staat bezorgd. Heb er vier gebruikt om een vierkanten achterwand te maken rond een dartboard, zodat de muur rondom is beschermd tegen missers. Helemaal naar wens. Kortom: ik ben zeer tevreden en kan dit product aan iedereen aanraden! p.s. De website suggereert twee maten: 60 x 40 cm (op een paar mm na wat ik heb ontvangen), maar ergens staat ook 60 x 42 cm (A2-formaat). Misschien een idee om dit aan te passen.
Ik heb snel het goede product gevonden op de website en de levering bij mij thuis was zeer snel.
Heel blij met de mooie kurk panelen! alleen jammer dat ze niet voorlgelijmd zijn en dat de bestelde punaises niet meegeleverd zijn.
Snelle levering en goede kwaliteit
Twee voorgelijmde rollen besteld, helaas scheef afgesneden en korter dan de bestelde lengte. En de lijm bleek niet te werken op mijn muur. Helpdesk was erg behulpzaam, bood gratis nieuw stuk kurk en/of andere lijm toe te sturen. Zeer goed afgehandeld.
Beste mevrouw Rose, We zouden het graag netjes met u oplossen in de vorm van een tegemoetkoming o.id. echter hebben we helaas nog niks gehoord. We hopen het inmiddels netjes met u te hebben opgelost! Zou de recensie wellicht kunnen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Originele beoordeling
Twee voorgelijmde rollen besteld, beiden waren scheef afgesneden en 1 was helaas korter dan de bestelde lengte. Het brokkelde hier en daar af toen ik het oppakte, en de lijm bleek niet te werken op mijn muur. Overal: niet waar ik op had gehoopt! Helpdesk was wel vriendelijk!
Het gaat om een simpele plaat + kurk. Staat erg mooi in huis, met het product is niets mis. Na aanschaf bleek er geen ophangsysteem aan de plaat te zitten. Gezien de prijs van dit product vind ik dat erg jammer, ook omdat dit niet duidelijk vermeld stond. Kurk24 heeft nav mijn review contact opgenomen. Dit vind ik dan wel weer netjes.
Beste mevrouw Cleijsen, Hartelijk dank voor deze beoordeling. We hopen u inmiddels een passende tegemoetkoming te hebben gedaan. Zou u deze recensie wellicht willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Originele beoordeling
Voor wat deze simpele plaat + kurk kost, zou er ook wel een ophangsysteem bij mogen zitten.
ruim en natuurlijk
altijd mogelijk een andere afspraak te maken degelijk werk paar kleinigheden die zeer goed verholpen zijn
Naar verwachting.
Wij hadden kurkenbehang; voorgestreken. Hier kregen we de lijm en vachtroller al bij; ideaal. Goede uitleg op de lijm hoe te werken hiermee.
Makkelijk te bestellen. Snel in huis.
Kurk paneel besteld, snel geleverd inclusief voldoende lijm om het op te hangen. Super blij mee!
Ik had 2 kilo besteld ik denk krijg ik meerdere kleine stukken maar kreeg tot mijn verbazing 1 heel groot stuk Goed verpakt snel geleverd kortom betrouwbaar bedrijf
Ik ben zeer tevreden!!