Snel en correct

Probleem met DPD die het pak op zaterdagavond aanbiedt aan de school. Geen mogelijk om hen te contacteren om levering te wijzigen. Vanuit Kurk24 verkeerd artikel geleverd, maar heel snel en correct rechtgezet. Prima communicatie!

Goed product snelle levering

Kurk 8mm op rol besteld, kit erbij, makkelijk aan te brengen. Een klein min puntje was dat de hoek niet haaks was, dit konden we makkelijk zelf verhelpen.

Vervelend

Levering was prima, maar het feit dat jullie over alles een mailtje sturen (order aangenomen, order wordt verwerkt, order is verwerkt, order wordt verstuurd, order is verstuurd, pakket is afgeleverd, en nu ook nog dit) stoort mij enorm.

Duidelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.

Mooie kurken ontvangen! Verzenddoos mag iets vriendelijker/netter verder prima ervaring!!

Bevalt prima

Precies wat we verwacht hadden en top levering.

Heel tevreden, goed advies

Netjes geholpen via de telefoon, heel tevreden over de wandkurk zelf.

Mooi!

Het is prachtig schors. Is voor mij wel wat te dik, dus met een mes maak ik het dunner!

Zeer vriendelijke en deskundige adviezen

Vriendelijk ontvangen. Goede info zeer prettig geholpen

Slechte ervaring met kwaliteit rol zelfklevend kurk

Het te verwijderen folie was er niet af te krijgen. Het bleek dat men was vergeten de rol in te spuiten met siliconenspray. Ik kreeg eerst het advies om dit zelf te doen. Dat vond ik vreemd. Na een tweede telefoontje hebben ze de aanschafkosten gedeeltelijk vergoed.

Goed product stipte service

Precies wat ik zocht en verwachtte kreeg ik ook

Helemaal prima

De vijf kurkplaten kurkplaten werden snel en in prima staat bezorgd. Heb er vier gebruikt om een vierkanten achterwand te maken rond een dartboard, zodat de muur rondom is beschermd tegen missers. Helemaal naar wens. Kortom: ik ben zeer tevreden en kan dit product aan iedereen aanraden! p.s. De website suggereert twee maten: 60 x 40 cm (op een paar mm na wat ik heb ontvangen), maar ergens staat ook 60 x 42 cm (A2-formaat). Misschien een idee om dit aan te passen.

Overzichtelijke website en vlotte levering

Ik heb snel het goede product gevonden op de website en de levering bij mij thuis was zeer snel.

prachtig kurk, maar accessoires niet meegeleverd.

Heel blij met de mooie kurk panelen! alleen jammer dat ze niet voorlgelijmd zijn en dat de bestelde punaises niet meegeleverd zijn.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Foutje maar vriendelijk!

Twee voorgelijmde rollen besteld, helaas scheef afgesneden en korter dan de bestelde lengte. En de lijm bleek niet te werken op mijn muur. Helpdesk was erg behulpzaam, bood gratis nieuw stuk kurk en/of andere lijm toe te sturen. Zeer goed afgehandeld.

Mooi product maar voor dit geld zou er tenminste een ophangsysteem aan/bij kunnen zitten

Het gaat om een simpele plaat + kurk. Staat erg mooi in huis, met het product is niets mis. Na aanschaf bleek er geen ophangsysteem aan de plaat te zitten. Gezien de prijs van dit product vind ik dat erg jammer, ook omdat dit niet duidelijk vermeld stond. Kurk24 heeft nav mijn review contact opgenomen. Dit vind ik dan wel weer netjes.

top

ruim en natuurlijk

heel goed

altijd mogelijk een andere afspraak te maken degelijk werk paar kleinigheden die zeer goed verholpen zijn

Snelle levering en goed product!

Naar verwachting.

Snelle levering en makkelijk hanteerbaar

Wij hadden kurkenbehang; voorgestreken. Hier kregen we de lijm en vachtroller al bij; ideaal. Goede uitleg op de lijm hoe te werken hiermee.

Zeer goed.

Makkelijk te bestellen. Snel in huis.

Veel keus, snelle levering

Kurk paneel besteld, snel geleverd inclusief voldoende lijm om het op te hangen. Super blij mee!

Wouw perfecte levering

Ik had 2 kilo besteld ik denk krijg ik meerdere kleine stukken maar kreeg tot mijn verbazing 1 heel groot stuk Goed verpakt snel geleverd kortom betrouwbaar bedrijf

Mooi product, snelle levering

Ik ben zeer tevreden!!