Fantastis lieve bezorger die het naar oven bracht geweldig .

Snel

Via mijn zoon kwam ik op jullie site. Hij had 2 kurkplaten besteld om dit als een prikbord te gebruiken. Aangezien ik dit ook wilde heb ik dit ook hier besteld. De bestelling liep vlot en zo ook de aflevering. Snel en correct. Ik kan het iedereen aanraden.

Goed te bereiken

Goed bereikbaar zowel telefonisch als mail.

Prima , mooie stukken , ook kleinere , maar ruim voldoend voor wat ik wou !

Slel geleverd en prima om ermee te doen wat ik voor ogen had , een aarader !

100 punten

Snelle levering en een goed product voor een redelijke prijs

Snel geleverd, makkelijk en mooi

Ik ben fan! De kurkplaten waren snel geleverd, zijn megamakkelijk op de muur te bevestigen en geven een heel leuk effect.

Matig

Snel geleverd maar. de strook was totaal niet overal 1 mtr(dus niet netjes afgesneden) en daardoor geen rechte baan. Geleverd met scheur erin die geprobeerd was te plakken. Terwijl de prijs toch doet verwachten dat dit soort slordigheden niet horen.

Bezorging op pakketpunt ver weg

Ik was niet thuis toen mijn kurkproduct werd bezorgd. Ik moest het ophalen op een pakketpunt op 2 km van mijn woning, en ook nog eens in een moeilijk toegankelijk gebied (centrum van de stad). Niet klantvriendelijk.

Zeer tevreden!

Snelle afhandeling bij een goede informatie via e-mail.

Goede service en snelle verzending. Prima ingepakt. Een beetje jammer dat er een paar kapotte kurken in zaten. Voor de rest helemaal prima

Goede service, goede kwaliteit

Snel geleverd, goed geholpen met mijn vragen en goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

Product klopt met de omschrijving

Prima bedrijf

Leuk assortiment, goed product en snel geleverd.

Goede website en snel geleverd

Goede website en snel geleverd. Product naar behoren.

snelle levering goede kwaliteit

nieuw,leuk,efficient

tja,t' staat er allemaal al op vr.groetjes, b.demeester

Heel blij met de service. Prijs - kwaliteit is perfect. Snelle levering en bij voorgelijmd en incl lijm bestelling zit echt alles erbij! Top! Blij met onze baan kurk in de keuken!

Easy, well priced, fast to deliver.

Same as one sentence

Duidelijke keuze en ook snel geleverd

Mooie kurk wand

Snelle reactie op vraag.

Gewoon prima

Mooie plaat, precies zoals gewenst. Levering was ook goed.

Alleen nog maar stalen besteld, maar die kwamen netjes en snel en waren mooie kwaliteit.

schitterend en erg makkelijk te plaatsen

blij mee!!

Mooi en goed bedrijf