Prima, snelle levering, Product Boven Verwachting!!!

Helemaal super mijn gerbils zijn weer dolblij!

Tevreden!

Ik ben heel blij met de kurkplaten die ik heb besteld bij kurk24. De platen zijn niet allemaal precies gelijk, maar zeker het geld waard. Goede kwaliteit en snel in huis. Erg bedankt!!

snelle vlotte levering

snelle vlotte levering van een goed product

Geen betrouwbare informatie, nemen geen verantwoordelijkheid

Ondanks de belofte vandaag besteld is morgen verzonden, toch maar even gebeld om dit af te checken. Na hun bevestiging dat die dag (dinsdag) bestellen donderdag leveren is omdat de producten op voorraad zijn, besloten over te gaan tot bestellen. zekerheidshalve in het vak opmerkingen gevraagd om contact op te nemen als de levering langer zou duren ivm vakantie. Twee dagen niets gehoord, op donderdag zelf maar gebeld om naar de status te vragen en hoorden we dat we niets geleverd zouden krijgen die dag. De ondervloer bleek niet leverbaar. Door een intern communicatieprobleem waren wij niet op de hoogte gebracht daarvan. Dat was wel even balen, kamer was al leeg gehaald want we wilden meteen leggen ivm een vakantie 2 dagen later, we hadden weinig uitloop. Er wordt niet meegedacht in oplossingen. Het blijft vaag over wanneer de vloer dan wel binnen zal komen. Met de vervoerder kunnen ze geen contact leggen om er in iedere geval zorg voor te dragen dat het daar niet ook weer blijft liggen, of ons adres vroeg op de dag aan te rijden zodat we (niet ideaal) de vloer alsnog kunnen leggen voor we vertrekken. We wachten af. Ze hebben gezegd dat er wrs morgen geleverd gaat worden. Hopelijk hebben we geluk en wordt het een vroege levering. Leveren ze morgen niet dan zijn wij op vakantie en zal het pakket retour gaan zo is ons verteld. Ook dat daar dan geen kosten aan verbonden zullen zijn. We hopen dat dat dan ook echt zo zal zijn.

Geleverd zoals verwacht, tijdig & netjes verpakt

Was voor mij wel onduidelijk hoeveel lijm ik nodig heb nu ik de wandtegels voorgelijmd Heb gekocht.

Goede service!

TOP, uitstekende levering, zoals verwacht, incl. lijm TOP

TOP, uitstekende levering, zoals verwacht, incl. lijm TOP

Groot assortiment snelle servicev

Voor de eerste keer kurk op de muur geplakt, mooi resultaat en zeker niet moeilijk. Wij hebben glasvezelbehang op de muren en dat kun alleen maar verven met muurverf. Er overheen behangen is niet mogelijk maar kurktegels er op lijmen is een mooi en goed alternatief.

netjes verzorgt

Top product, snel geleverd!

Voor een wand in mijn kantoor heb ik gekozen voor kurk. Dinsdagmiddag laat besteld, donderdag werd het geleverd. Met duidelijke aanwijzingen hoe het product te verwerken: lijm aanbrengen en 2-3 uur later de kurk op maat snijden en er tegenaan plaatsen. Simpel, snel en mooi eindresultaat!

Uitermate klantvriendelijk met een prima sevice

Zie boven

Goede klantenserivice maar misvormde producten

Ik bestelde de prikbordhuisjes voor de kamer van mijn dochter. Deze waren volledig misvormd. Ik contacteerde de klantendienst en ze stuurden me onmiddellijk kosteloos nieuwe huisjes op. Bij de nieuwe huisjes zaten opnieuw misvormde huisjes. Ik kon uit de twee pakketten uiteindelijk 4 'bruikbare' huisjes selecteren. De klantendienst contacteerde me zelf opnieuw om 1 (het pakket bevatte 5 huisjes) van de niet gebruikte huisjes terug te betalen. Ik ben niet tevreden over de producten maar wel over de klantendienst die erg toegankelijk is (snelle reacties) en steeds oplossingsgericht denkt.

Prima prikbord ! Snelle levering

Prima prikbord ! Super makkelijk te plaatsen Is onbeschadigd aangekomen. Snelle levering. Super blij mee

Snelle reactie snelle leverinh.

Ik heb laminaat besteld en had niet in de gaten dat je per vierkante meter besteld en niet per pak. Misschien toch duidelijker vermelden.

In 2e instantie goed.

In eerste instantie werd mijn bestelling niet goed geleverd: slechts de helft van wat ik besteld had. Na enig mailverkeer werd de andere helft correct geleverd.

Snelle levering en adequaat antwoord bij vraag

Ik had voorgelijmde kurk besteld en vroeg me af hoe lang de lijm daar op blijft zitten (aangezien die al droog is bij levering), omdat ik niet meteen kon verwerken. Gebeld en meteen gerustgesteld dat het wel weken goed blijft.

Correcte en snelle levering, niks op aan te merken!

Snel geleverd, correct geleverd, tevreden met het product.

vlotte bestelling en correcte levering

uitstekend

Uirsrekend

Prima bedrijf.

Het bedrijf heeft een groot assortiment. Een snelle levering. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit.

Prima, doen wat je verwacht.

Product en service was zoals omschreven

Mooie kurk op rol

Fijn dat alleen de muur gelijmd hoefde te worden. Wel vond ik de gebruiksaanwijzing wat kort. Hij had uitgebreider gemogen van mij. Verder erg tevreden!

Kurk platen

Was snel geleverd, materiaal ziet er uit zoals op de foto. Tot nu toe erg tevreden. We moeten het alleen nog monteren. Maar dat gaat goed komen.

Overzichtelijk

Makkelijk besteld, goed geïnformeerd over status bestelling en snel geleverd.

Goed, snel en gemakkelijk.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork