Snelle service en goede kwaliteit

Een zeer gemakkelijk verwerkbaar product. Met een mooi resultaat

Goede kwaliteit

Mooie kurkwand

Duidelijke beschrijving. Netjes geleverd.

Geen geluidsisolatie op schutting

De Coco’s/kurk platen zijn niet geluidsisolerend als je ze op een schutting plakt. Dit in een beoordeling gezet. Kurk 24 geeft aan dat de platen niet voor een schutting zijn, want geluid gaat daar overheen. Misschien handig om dit in de omschrijving op de site mee te nemen. Kurk 24 geeft ons 15% korting op de rekening als tegemoetkoming.

goede service

super

super

Snelle levering en Kwalitatief product!

Snelle levering en goed contact.

Snelle levering, goed product

Communicatie mbt de levering was duidelijk, netjes verpakt, product ziet er goed uit.

Snelle service en heel mooi product !

Onze bestelde wereldkaart ziet er nog mooier uit dan op de foto op de website. Ze werd zeer zorgvuldig verpakt en de vooropgestelde levertijd was perfect. We hebben ze gisteren aan de muur bevestigd en ze hangt prachtig in onze woonkamer. Misschien mag er wel meer info bezorgd worden over hoe de stukken te bevestigen. Het geleverde plannetje is een A4 en dat moet je zelf overzetten naar 2m x 1,07m. Gelukkig hadden wij een beamer zodat we een foto van het plannetje konden projecteren op de muur. Dank ook aan een reviewschrijver die een tip gaf welke lijm je best gebruikt. Bij de kleine handleiding sprak men over dubbelzijdige kleefband, maar dat is echt niet praktisch.

Alles super snel en simpel verlopen

Ik was heel tevreden over alles. Zelfs de chauffeur aan de telefoon was heel vriendelijk!

Een goede, duidelijke website met goede herkenbaarheid van de producten

Eenvoudig te bestellen Snelle service goede productinformatie : )

Resultaat mag er zijn

Levering was snel en prima. Kurk op rol zelfklevend: Helaas zat de folie niet recht op de rol waardoor een randje niet zo super plakt. Gelukkig moest er voor de toepassing toch een stuk vanaf maar als ik de hele strook nodig had zou ik flink balen. Maar het is gelukt en ziet er goed uit. Eerdere levering wel perfect.

Snel levering, goede communicatie, alles OK!

Snel levering, goede communicatie, alles OK !

tevreden met resultaat.

Mooie showroom, met ruim aanbod. Goede service, maar wat verwarrende uitleg over kurkvloer door tegenstrijdige informatie. Tot tweemaal toe bleek het bestelde niet leverbaar, na aandringen uiteindelijk toch alles op tijd geleverd. Mooi resultaat op de vloer!

Prima !

Vriendelijk. Héél veel keus. Goede communicatie. Goede levering.

Prima spullen snel in huis

Regelmatig telefonisch contact gehad om advies te vragen. Prima op weg geholpen TOP...

Prettige klantenservice

Het duurde iets langer met verzenden dan op de site staat aangegeven, maar alles in goede orde ontvangen. Netjes opgebeld over het feit dat ik extra lijm had besteld bij voorgelijmde tegels en dat deze niet nodig zou zijn voor mijn bestelling. De lijm kon gecrediteerd worden. Erg fijn, goede service.

Toppie

Te weinig communicatie en zwakke afwerking

Levering heeft bijna 2 weken genomen. Kwaliteit van afwerking van de kader is onvoldoende. Niet afgevreven hout en gewoon erbovenop een laag grijze verf. Goed om in werkplaats op te hangen maar niet in een huis.

Mooi product, snelle correcte levering

We hadden ons wel verkeken op het aanbrengen. Kurk is redelijk zwaar niet haaks gesneden en als je dan ook nog een muur hebt die niet geheel recht is is het lastiger dat verwacht. Maar super blij met het eindresultaat.

Jullie hebben een super mooie en overzichtelijke winkel met ontzettend mooie spullen. Bij binnenkomst werd ik snel en vriendelijk geholpen.

Zeer goede dienstverlening.

Mijn bestelling kwam niet toe op de afgesproken datum. Heb een mail gestuurd en na het weekend werd mijn bestelling geleverd om 8.00 u 's morgens. Alvast bedankt voor de goede service!

Snelle levering na bestelling

Service en materiaal is top.

Service van het bedrijf is top en tevens het contact. Het was bezorgd op de dag dat afgesproken was. Waarom 4 sterren en niet 5? Kwam vooral door het transport. Bij het transport waren een aantal pakketten beschadigd omdat het pakket van de pallet af was gegleden tijdens het vervoeren. Tevens zaten er aardig wat laminaat planken in waar kleine beschadigingen zaten op de hoekjes en randen (gok productie fouten).

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork