Goed product maar chaotische bezorging
"Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden" volgens de website. Hier op 22 mei besteld en drie werkdagen later zelfs nog geen verzendbevestiging gekregen. Er wordt gevraagd om te communiceren met hun klantendienst via tickets in je account, kwam 2 dagen geen reactie op. Dan maar gebeld, wel vriendelijk aan de telefoon. De volgende werkdag kreeg ik van een extern transportbedrijf twee mails: "uw bestelling wordt vandaag geleverd" en vervolgens "uw bestelling wordt vandaag niet geleverd". Diezelfde dag, een vrijdag, werd dan uiteindelijk een deel van mijn bestelling geleverd. Weekend erover gegaan, maandag opnieuw een mail van transportbedrijf "uw bestelling wordt ook vandaag niet geleverd". Weer teruggebeld naar Kurk24. Medewerker ging controleren wat er was misgegaan en me iets laten weten, niets meer van gehoord. Dinsdag, 10 dagen na bestelling, stond hier dan plots een vrachtwagen van nog een ander transportbedrijf voor de deur met de rest van de bestelling. Beetje later die dag opnieuw een email van dat eerdere transportbedrijf "er is iets misgegaan, wij gaan uw bestelling zeker niet leveren". Eind goed, al goed, maar wat een vreselijke ervaring. Als klant voel je je echt machteloos en - hoewel ze je vriendelijke te woord staan - komt er eigenlijk weinig tot geen concrete hulp of communicatie van Kurk24. Met de transportbedrijven zelf kan je ook geen contact opnemen. Al bij al geen fijne ervaring, en nu maar afwachten wanneer de aannemer opniew kan langskomen om de bestelde vloer te plaatsen (want die hebben we door de vertraging ook moeten afzeggen).