Zeer goede service!

Door laksheid van de transporteur (DPD) was emmer lijm gaan lekken. Na contact met klantenservice van Kurk24 is dit meteen opgelost en is n kleine verpakking nagezonden. DPD krijgt trouwens een 0 voor service: zij leveren standaard bij buren (‘u was niet thuis’; bull****; ik was wel thuis tot 2 x toe) en gaan ruw met de goederen om.

Mooi product ( prikbord en op tijd geleverd

Het prikbord werd volgens afspraak geleverd. Wel moet ik zeggen dat buiten verpakking beschadigd was (vervoerder)

Prima. Alles naar wens

Keurig op tijd geleverd. Goed verpakt en genoeg lijm mee geleverd.

Grandioos

Pakket werd goed afgeleverd

Het pakket werd niet binnen de 24 uur afgeleverd, maar het was in een periode met wettelijke feestdagen, waardoor we zeker begrip hadden voor de situatie.

Telefonische behulpzaam en correct

Niet alles was geleverd, na telefonische overleg volgde de na levering

Goede kwaliteit en communicatie

De bestelling was snel in huis en de kurk op rol is goed te verwerken. Systeem met spuitbare lijm werkt goed! Let op: we bestelden 1,5 meter en rekenden daarmee verder zonder het na te meten. Oeps... Er zat meer dan 1,5 meter op de rol en dus hebben we fout gesneden... :(

Vlotte levering

Moet de kurk nog gaan verwerken maar de eerste indruk is goed om er een mooi dek van te leggen

Blij met mijn kurkplaat

Kurkplaat in “gouden” schilderij lijst. Beetje baroc. En daarop foto’s met speldjes opgepind. Erg leuk op toilet.

Tevreden

Helemaal tevreden. Ik kreeg 2 grote stukken, die ik in geschikte stukken kan snijden. Ik gebruik het om orchideeën op te planten.

Correct, snel en goede prijs

Alles prima verlopen en snelle levering

Goede service!

Meerdere keren vragen gesteld per mail en zeer snel een antwoord gekregen. Na ontvangst van het grote ronde prikbord bleek er een kleine beschadiging op te zitten. Mijn man heeft een suggestie gedaan betreffende het inpakken en hier werd naar zijns inziens ook echt naar geluisterd. En het bord is 5 centimeter kleiner dan verwacht (180 centimeter diameter besteld en hij is 175). Maar ook hier een juiste afhandeling van gehad. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

prima levering al ging ik ervanuit dat de wereldkaart 150 cm breed was ipv 200 cm

zie boven

Duidelijke website en snelle bezorging

De website is overzichtelijk waardoor ik snel vond wat ik zocht; een klevend prikbord. De bezorging was binnen 24u wat ik echt TOP vind. Jammer dat er niet veel keuze is in afmetingen en bij de geverfde prikborden de randen niet worden meegenomen. Maar ik ben verder dik tevreden en kan dit product zeker aanraden!

Zeer goede ervaring

Voor de 2e keer een kurk prikbord op maat besteld. Ook deze keer weer keurig verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden!

Prima en mooie kurkwand voor mijn aqaurium

Mooie site, voldoende keus , snelle levering.

Lijm goed verpakt.

snelle levering en duidelijke omschrijving

De kurk was snel besteld makkelijk omschreven en eenvoudig aan te brengen.

Heel goed.

Kurkmat kwam netjes aan en was simpel aan te brengen met de instructies op de lijmpot. Er is geen man aan te pas hoeven te komen.

Had een bestelling gedaan, maar bleek dat ik zelf het verkeerde besteld had. Kon met 1 telefoontje annuleren en direct mijn geld terug gehad. Later een prima advies gekregen over kurk voor onze boot!

Super service en snelle handel/werkwijze

Bestelling voor wandplaten gedaan, waarnaar ik er later achter kwam dat ik er 1 te weinig besteld had. Dit meteen gemaild en dit is helemaal goed gelopen! Ze hadden dit super snel gelezen en geregeld! Dank hiervoor! Platen zijn van goede kwaliteit en lijm is ook super!

Slecht product

Na mijn bord met kurk en whiteboard te hebben geopend zag ik dat de hele consrltructue in elkaar gezet was met een stukje karton met wat goedkope latjes. De latjes behoorde vastgezet te zijn met nietjes maar deze waren er gewoon naast geniet waardoor het gele zaakje uit elkaar viel. Dit had ik ook voor 4,95 bij de action kunnen halen. Jammer. Zeer slecht product!!.

Snel geleverd!

De bestelling werd volgens afspraak geleverd, alles naar wens.

het is echt super opgelost

ik had een kapotte prikbord gekregen maar het zo prima opgelost super ga zo door

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork