Mooie akoestische panelen

De zending kwam beschadigd aan, dit is adequaat door Kurk24 afgehandeld.

uitstekend

Opnieuw goede ervaring met kurk24. Snel geleverd, stevig en netjes ingepakt zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Bevestigingsmateriaal mee geleverd inclusief een stift voor het whiteboard en wat pins voor het kurk gedeelte.

Snelle levering, maar niet kant en klaar

Ik heb voorgelijmde kurk besteld want dan krijg je lijm en een roller erbij. Jammer dat er dan geen beugel voor die roller bijzit. Daar moet je dan achteraan. En dat zorgde voor vertraging. Helaas.

Kwaliteit, goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig geleverd en heldere instructies.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle en correcte levering van mooi materiaal.

Mijn kurk.

Met kurk blijf je droog.

Mooi product, netjes geleverd

Heel blij met mijn mooie prikbordwand! Het was uiteindelijk heel gemakkelijk te bevestigen, maar ik moest wel even op de site zoeken naar hoe ik dat moest doen.

Snel geleverd en duidelijke omschrijving kurk te verwerken

Acclimatiseren en plakken maar. Het zit er mooi strak op. Absorbeert geluid en het is warm om te zien.

Snelle levering en goed verpakt.

Het onderhoudsproduct van Kurk24 gebruiken we al jaren Onze kurkvloer ziet er na behandeling weer keurig uit.

Snel en goed geleverd

Snel de bestelde stalen ontvangen. Top!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Kwaliteit voldeed niet aan mijn verwachting, maar gezien de aankoopprijs mijn eigen schuld

Fantastische kwaliteit en levering

Super goed geholpen, snelle levering en alles compleet

Zeer snelle levering, fijne webshop. Had kwaliteit iets steviger verwacht, maar ben er wel heel blij mee.

Prima verzorgd

Ik had specifieke dagen gevraagd voor bezorging. Dat stond met koeienletters op de doos. Daar kunnen veel partijen wat van leren! Kwaliteit van de kurk is perfect.

Correct en duidelijk

Regelmatig met hun gemaild met vele vragen, hierop binnen zeer korte tijd duidelijk antwoord op gekregen. Levering samples correct en binnen acceptabele termijn. Beschrijving producten, verwerking en mogelijkheden ervan mag uitgebreider, bezien vanuit een leek met de diverse mogelijkheden/wensen.

Overzichtelijke site, snelle levering & prachtig product

Precies wat ik zocht, mooi weergegeven op site, zodat je weet wat je mag verwachten en ook keurig geleverd. En mijne was zelfklevend.... handig, want hij hangt al! :-)

Alles in orde

Alles was ok. Perfect verpakt en snel geleverd. Alleen wist ik niet wanneer de levering kwam. Geen email gekregen om te verwittigen of mogelijkheid tot track and trace. Gelukkig was ik thuis.

Uitstekende service

Prima opvolging en uitvoering van mijn bestelling

Netjes en vakkundig te woord gestaan

Netjes en vakkundig te woord gestaan

Okay, niet geweldig

Ik had 3x 1 kg kurkbuizen besteld. Kreeg daar 1 hele grote voor. Erg jammer. 3x1 kg had ik meerdere verschillende maten buizen verwacht.. De 3x 1 kg kurkplaat was prima (allerlei maten) Levering was verder netjes.

Uitstekende kwaliteit en een goede prijs

Snelle verzending, vriendelijk en in perfecte staat geleverd en daarbij is de prijs uitstekend!!

Vertrouwenswaardige firma waar menselijk contact nog steeds mogelijk is. Vooraleer te bestellen kan je er met al je vragen terecht. Deze levering heeft mij weer een beetje over de helling gekregen om via een website te bestellen. Dit na twee enge ervaringen. Dank u wel.

Vlotte levering.

Zeer tevreden.

prettig

Het was een prettige ervaring met Kurk24. Dat de afspraak werd verschoven was wat minder. Zou er zo weer wat gaan bestellen als ik wat nodig zou zijn op dit gebied.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork