Snelle levering alles prima voor elkaar

Bij vragen werd ik telefonisch snel en goed geholpen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen ook een snelle correcte nalevering. Prima!

Snel geleverd. Goed afgeleverd. Makkelijk in gebruik

Perfect, keurig geleverd

Ik heb de landkaart nog niet uitgepakt (het bord zelf nog niet gezien) omdat het een verjaardag cadeau is. Maar tot nu toe zeer tevreden.

Uitstekende service

Perfecte snelle levering

Perfecte levering.

Uitstekend, doe zo voort.

Prima te bestellen en snelle levering

Prima te bestellen en het kwam in goede staat snel binnen

Perfecte levering

Erg content met deze bestelling

Snel

Bestelling snel in huis en naar verwachting

Klantvriendelijk!

Zeer goed geholpen. Ze denken mee, en komen met oplossingen. Wij zijn heel blij met het eind resultaat.

Beste producten en snelle levering ;)

Precies wat we verwachtten!

Na bestelling snel ontvangen. Aardige mensen aan de telefoon.

Snel netjes geleverd

De kurkrol was beschadigd

Kurkrol was beschadigd ondanks de bijgesloten (overdreven) hoeveelheid (afval?)verpakkingsplastic ook om de kurkkit en aflak zat erg veel plastic. 3.6.21: het beschadigde stuk is kosteloos vervangen en op mijn verzoek uitgesteld aangeleverd. Deze positieve oplossing heeft mij meer dan tevreden gesteld. Dankjewel.

Slecht afgewerkt

Het bestelde prikbord met zwarte kader is niet netjes afgewerkt. Ook is de kurk aan de rand tegen de kader beschadigd. Geen ophangmateriaal of prikkertje bijgeleverd.

Goed verxorhd

Vlotte aflevering keutig verpakt.

Mijn artikel was beschadigd geleverd door een onvoorzichtigheid van de chauffeur denk ik. Na het sturen van een mailtje was het direct opgelost!

Zeer goed.

Goed verpakt en snelle verzending.

Helemaal top

Top kurk

Mooi product

Snelle levering, goede prijs en boven al is het geleverde product ( kurkplaten 8mm in mijn geval) Prachtig! Ook de meegetelde kurk-kit werkt prettig, geurloos zo zonder chemicaliën en is makkelijke te verwijderen wanneer je toch verongeluk knoeit.

Unkomplizierte Bestellung und sehr schnelle Lieferung

Einfache Bestellung und sehr schnelle Lieferung. Obwohl ich kein niederländisch lesen kann, hat Übersetzter gereicht!! Lieferzeit echt top!!!

Fantastische service

Er was een emmer lijm geplet tijdens de bezorging. Kurk24 reageerde direct en stuurde de dag erna al een nieuwe! Fantastische service.

Snelle antwoorden op vragen

Vriendelijke klantenservice. Snelle levering. Goede offertes.

Zeer tevreden over aanpak

Voor herhaling vatbaar Aanbevelingswaardig