Correcte afhandeling, aangaande bestelling en snelle levering. Alsook duidelijke website, heel verstaanbaar en goede beschrijving artikelen. Clement Keteleer

Levering ?

Doos was bij de levering aan huis open, en tevens aan de zij kant in gescheurd. Het spijt mij zeer maar als ik dan verzend kosten moet betalen verwacht ik dat het wel netjes afgeleverd wordt.

Perfect, in alle opzichten.

Perfect, in alle opzichten.

Bedankt, prachtig en mooi op tijd.

Geleverd zoals het hoort vrijwel direct en snel uit de doeken gedaan ik vind dat het zo hoort maar jammer genoeg is dat niet altijd. Dank u.

Het product was op helaas. Na mail contact gevraagd voor een mail als het weer voorradig zou zijn, die ook gehad en al netjes binnen een week was het er weer na bestellen ook snel binnen! Top service Mvg

Na de bestelling prima op de hoogte gehouden. Pakket was heel goed verpakt.

De bestelde producten kwamen de volgende dag al aan

supersnelle levering,goeie kwaliteit kurk

Snelle en correcte levering

ook de bijbestelde lijm was goed verzegeld en er was tevens een lijmrolletje bij.

Goed maarrrrrr

Éen opmerking zou ik willen maken Het advies voor de ondervloer was alleen plastic op basis van een betonvloer Echter een betonvloer uit1976 heeft toch een andere vlakheid gekregen dan uit zeg 2019-2021. Mijn advies is altijd een vilt met een dikte van ca 2-3mm en aluminium bovenzijde Dit legt toch veeeeeel makkelijker als de mogelijke oneffenheden wordt geëgaliseerde En de voor de kosten hoef je het niet te laten M.vr.gr Ruud Wanninkof

Netjes af geleverd

Precies zaals ik me het had voorgesteld . Ik had alleen de rekening in mijn mail een week telaat gezien Dat ik vrij wel heel snel een aanmaning van het in casso bureau dat vindt ik wel een beetje jammer.

Snel in huis en snel op de muur ;)

Omdat het huidige behang van onze zolderkamer niet goed geplakt was besloten dit te vervangen door iets anders. De keuze viel op kurk, mooi, natuurlijk met een warme uitstraling. Gegaan voor de voorgelijmde versie inclusief lijm voor de muur. Contactlijm die even moest drogen dus geen gedoe met haastig smeren en plakken voordat de lijm droog is. De kurkplaten zijn erg makkelijk te verwerken en het ziet er uiteindelijk zo mooi uit dat we besloten hebben de aangrenzende muur ook van kurk te voorzien. Een heel klein minpuntje is dat de lijmset enkel uit een rolletje bestond en we dus uiteindelijk zelf voor houder en bakje moesten zorgen

Snel, goede handleiding

Superleuke aanvulling op mijn dochter haar kamer. Makkelijk te bevestigen. Snelle levering.

Blij

Netjes en goed verzorgd

Perfect!

Uitstekende service!

Alles als verwacht

Positief

Snel en correct

Snel en goede geleverd.. Product zoals omschreven.

Was reeds lang op zoek naar geluidsisolatie en de oplossing gevonden met in het aanwenden van een kurkplaat

Ik heb wat vragen gesteld over een eventuele bestelling . Snel geholpen en na mail bestelling kunnen door voeren. De bestelling was ook snel en geleverd. Nadia

Kwalitatief product ontvangen, correcte levering via koerier

De zondagavond mijn product besteld. Op woensdagmorgen kwam de koerier thuis (Belgische kust) langs. Correcte, zorgzame levering. Het product was mooi verpakt en onbeschadigd. Mijn eerste ervaring met Kurk24, maar tevreden met de kwaliteit van het kurk.

Mooi dik kurk, alleen net te korte lengte geleverd

Mooi dik kurk en makkelijk te bevestigen. Had alleen 2 meter lengte besteld (paste mooi op mijn kast van 2 meter aan de zijkant). Bleek ik 197 cm gekregen te hebben, dus een lelijke witte strook onder van 3 cm.. uiteindelijk nog een stukje eronder geplakt, maar bestel expres de lengte aan een stuk, zodat je geen naden ziet. Prima kurk, maar beetje jammer van de lengte.

Prettig contact gehad en advies gekregen via de mail.

Enige minpuntje was dat de 'kruk op rol' niet kaarsrecht was gesneden, waar ik wel vanuit ging.

Bezorging is waardeloos

Ik heb deze middag vrij genomen om het pakket in ontvangst te nemen, de bezorger heeft het pakket bij een adres verderop in de wijk bezorgd en daar kon ik het ophalen. Terwijl ik gewoon thuis was. En om een pakket van jullie naar Enschede te krijgen doet de DPD er een week over!!! Stop met de DPD Ik ben hier zeer boos over Mvg Paul agterboch

Duidelijke site snelle levering

Mooie tegels en goede service

Goedemorgen ervaring. Mooie tegels

De Noesten 40 A