snelle goede levering

Aardig personeel

Super goed!

Snelle levering en goede kwaliteit! Goede verpakking.

Keurige service!

Wat ik besteld heb in goede staat ontvangen! Dikke prima!

De maten zijn niet gelijk

Ik heb zes dezelfde plankjes gekocht echter zit er veel maat verschil tussen

Zeer slecht afgewerkt, geld absoluut niet waard,

Ik vond het niet erg om 70 euro uit te geven voor een kwalitatief goed prikbord, maar het geleverde product was een verschrikkelijke teleurstelling. De lijst sloot op de hoeken niet aan; het gaapte op verschillende plaatsen en zat scheef. De achterkant van triplex zat op slechts 3 punten vastgeschroefd, de vierde hoek was gespleten en bungelde er los aan. De zwarte was lijst slordig geschilderd, de verf zat op her kurk van het prikbord. Resumerend: het prikbord was amateuristisch in elkaar geflanst. 09032021: De leverancier heeft contact met mij gezocht om het probleem op te lossen. Ik had inmiddels de achterkant opnieuw bevestigd; de lijst geplamuurd en vlak geschuurd en opnieuw geschilderd. Ik heb hiervoor een vergoeding van 17.50 euro geaccepteerd, De leverancier was snel en correct in zijn communicatie.

Er was even een misverstand over de levering van een sample. Kurk24 heeft het toen thuis afgeleverd. Een fijne actie!

Snelle verzending en reactie

Goed georganiseerd

Goed product en snelle levering

Mooie kurkplaten voor een goede prijs en snel geleverd.

mooi prikbord, goed materiaal

Prikbord was mooier dan ik dacht qua materiaal, wel een stuk kleiner. Bezorging was ook oké!

Foutjes goed gemaakt met uitstekende service

Ik ben blij met het product en het uiteindelijke resultaat. Helaas werd eerst een verkeerde bestelling geleverd en moest ik deze dus terug sturen en even wachten op mijn eigen bestelling. Maar ik werd hier heel netjes bij geholpen. Fijn. Verder kan de gebruiksaanwijzing duidelijker. Doordat ik eerst de site goed doorgespit had wist ik hoe ik de lijm moest gebruiken, min. 4 uur laten drogen. Maar dit mag wat mij betreft als extra reminder bij het product gestopt worden. Een paar tips om te plakken bijvoorbeeld. Ik kan me voorstellen dat veel mensen gewoon beginnen.

Bedankt voor jullie snelle levering en top product!

Goede en snelle communicatie, snelle levering en top product.

Top snelle levering.

Zeer goede kwaliteit.

Binnen 2 dagen geleverd en precies naar verwachting

Echt super. ‘S avonds besteld en volgende dag al bericht dat het verzonden was. En de dag erop in huis. Voorgelijmd 8mm van rol besteld en netjes potje lijm erbij. Simpel aan te brengen. Helemaal top. Ook 10 6-hoek tegels besteld. Die waren ook makkelijk op te hangen

Prima product en prima service

Had vooraf graag wat meer advies gewild over hoe de kurk bevestigd kon worden aan de muur. Wel de chat gebruikt maar dat was niet proactief hierover.

Snelle, perfecte service

Dag, Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling maar dit werd rechtgezet zonder enig probleem. Ook de levering gebeurde snel en op het vastgelegde tijdsstip. Klein minpuntje: de kartonnen verpakking was flink beschadigd, de kurk gelukkig niet. Guido

Zeer punctueel, nooit geziene service.

Hartelijk bedankt voor de vlotte en efficiënte. Levering

Ik begrijp niet helemaal waarom de prijs per m2 berekend wordt, en niet per pak.

Uitmuntend

Niks toe te voegen,uitmuntend

Eindresultaat is prima

De meegeleverde pot lijm was gebarsten tijdens het vervoer. Gelukkig zat deze goed ingepakt dus niet over het kurk gekomen. Daardoor eigenlijk net iets te weinig lijm over, maar met een beetje zuinig smeren toch nog net gelukt. Ik had een rol besteld van 5 meter (1 meter breed en 10mm dik). Bij het uitrollen bleek dat de rol 4,90 meter was!!!! Gelukkig had ik speling en was dat voor mij geen probleem! Maar ik verwacht toch wel dat als je 5 meter besteld je ook minimaal 5 meter krijgt. Ondanks de kapotte pot lijm en de te korte rol een mooi eindresultaat.

Snelle levering. Overzichtelijk. Goed bereikbaar en staan je vriendelijk en helder te woord.

Volgens afspraak

Vlot en goed.

zeer mooi kurk stoppen

te weinig geleverd er zaten maar 166 kurken in onze doos terwijl wij er 200 besteld hebben

Goede kwaliteit en snelle levering

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork