Had enkel voor iets langere stammen gevraagd voor de rest waar voor men geld

Prima en redelijk op tijd geleverd

Geleverd volgens afspraak

snel en degelijk

goed product, snel geleverd, goed geprijsd

Dienstverlening was super

Vriendelijk bedankt

Snelle service !

Had niet gedacht dat in mijn eigen regio een bedrijf als dit zou zitten. Ik heb een kurk plaat besteld en losse gebruikte kurken. De plaat voldoet boven verwachting en de kurken zijn goed en exact zoals gedacht. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen. Benieuwd of er bij regelmatige afname ook een korting is te realiseren.

Snel goed en vriendelijke service!

Ik bestelde op vrijdag, haalde zaterdag zelf op (alles lag perfect klaar en werd snel geholpen). Nadat ik ontdekte dat ik nog wat had vergeten mee te nemen een mailtje naar Kurk24. Heel vlot een reactie dat ze het restant kostenloos naar me zouden opsturen. En dat deden ze! Dit bedrijf is een aanrader!

Mooie prijs kwaliteit!

Het was moeilijk om de k e plaatsen omwille van de grootte en dikte doch het resultaat mag er zijn. Ook de satin lak deed de tekening helemaal opleven

Ik had eigenlijk alleen smalle kussenslopen gewild, er zaten ook veel dikke stoppen bij wat ik minder vond.

De bestelling en levering liep perfect

Prima service, snel geleverd.

Lekker groot staaltje

Staaltje ontvange, snel en keurig verpakt en van een goed formaat om te kunnen zien/voelen/testen. Ik ga bestellen!

Mooie kwaliteit kurk, super snel geleverd

Kurk aan de rol gekocht. 5 mm dik. Prima kwaliteit. Kleur uitzoeken op foto is altijd maar afwachten, maar het is een mooie warme kleur. De kurk was zeer degelijk verpakt. Een slimme oplossing: Het emmertje kit en de lijmkam zaten goed omwikkeld met krimpfolie in de rol kurk, die verder was gevuld met kartonsnippers. We dachten dat het wel een paar dagen zou duren, maar de dag na bestelling hadden we het al binnen. Netjes binnen het tijdvak van een uur dat door DPD was beloofd in de track&trace. We hebben de kurk gekocht om op een saai gefineerd tafelblad te plakken. Dit is uitstekend gelukt. Het staat prachtig.

prima service, snelle levering

Snelle levering, prima service. Helaas zit er een papier bij de zending waarop staat dat er dubbelzijdige tape meegeleverd zou zijn. Op de website staat dit dan weer niet. Dit brengt wel wat verwarring.

Bestellen en levering waren oké. Productkennis valt tegen

Uitzoeken, bestellen en levering van onze kurkvloer ging eenvoudig. Echter na levering ontdekten wij, hoewel nagevraagd, de kleur erg afweek van het staaltje wat wij hadden. Uiteindelijk paste deze vloer oké, maar retourneren van de vloer is volgens de av niet mogelijk. Risico dus dat je product niet volgens wens is.

Snel geleverd en ziet er prachtig uit!

Goede service netjes verpakt

Prima afgehandeld en snelle levering

Snelle levering en perfect product

2 dagen later mijn product reeds ontvangen en de kurklijm werkt prima (na een teleurstellende ervaring met de lijm van een andere leverancier)

Prima. Snelle levering en de vragen werden snel beantwoord.

Snelle service. Vragen snel beantwoord.

Levendige kurkvloer - Vaklui die afspraak is afspraak uitstekend nakomen

Een levendige kurkvloer van merk Granorte type Marmor laten leveren en leggen door kurk24. Communicatie, service, levering en leggen waren uitstekend. De door kurk24 ingehuurde vloerenleggers gingen direct bij aankomst aan gang. Zeer efficiënt en volledig voorzien van de juiste persoonlijke bescherming middelen (inclusief gehoorbescherming en mondkapjes). Prima communicatie over waar in welke ruimte wat ging gebeuren, goede aanvullende suggesties voor bescherming van randovergangen bij deuropeningen met speciale profielen. Keurig, schoon en op tijd opgeleverd inclusief advies over eerste gebruik en onderhoud. Bijzonder plezierige ervaring, kan iedereen aanbevelen. Eindresultaat is prachtig.

alles prima!

Alles prima!

Snelle, goede service

Samples besteld, zijn snel geleverd. Keurig verpakt. Helaas past het niet bij de kleur van onze trapbekleding.

Precies goed

Goed geleverd, goede kwaliteit prijs verhouding. Gewoon goed spul. Top bedankt

Goed al ging de betaling in eerst instantie niet goed. Of dit aan Mollie kg of aan Kurk24 weet ik niet. Na telefonisch contact goed geholpen en bestelling snel geleverd.

Goede levering maar bedoeling bouwpakket niet helemaal duidelijk

Ik bestelde onder andere een pakket voor een prikbord dat eruit ziet als een gemetselde muur. Snel kreeg ik heel netjes verpakt een boel 'stenen', een aantal 'voegen' en twee bussenspuitlijm. Superleuk! Maar: hoe moet het in elkaar gezet. Wat is de bedoeling? Ik mis een beetje de beschijving.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork