Het product voldoet volledig aan de verwachting.

gewoon goed !

gewoon goed !

Prima service, prima product.

Even online geinformeerd of een rol kurk deze dagen afgehaald kon worden. dat kon, dus online beteld met de vermelding van 'vrijdag ophalen'. Zonder problemen 'Corona-proof' afgehandeld.

Snelle en perfecte service en goede kwaliteit

Super goed

Snelle service, prima levering. Enig verbeterpunt is dat een bericht gestuurd zou worden hoe laat de levering zou plaatsvinden en deze melding is nooit geweest

goede prijs kwaliteit en snelle verzending

Goede communicatie mbt verzending en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Slechte maatvoering

Vandaag 9 febr 2021 begonnen met twee wanden te beplakken met kurk. Tijdens het plaatsen kom ik er achter dat de AFM van de tegels 600x300 veel maat verschil hebben 598x302 of 602x298 en zo zitten er een hoop bij. Dus zeer slechte maatvoering

Alles top geregeld. Er was een prijs op gegeven waar ik al akkoord op had gegeven. Deze bleek te hoog te zijn en dit werd door kurk24 zelf aan gegeven en dus betaalde ik 30% minder. Zeer correct

goeie prijs en snelle levering

Geen opmerkingen, behalve de rekentool om de site om te weten hoeveel je nodig hebt is niet handig. Je kent de m² oppervlakte maar niet hoeveel platen je van dat type kurk (60x30 cm of 100x50cm) nodig hebt voor die oppervlakte. Groeten

Snelle levering van mooie grote samples.

Snelle verzending van monsters en vakkundig advies

Super snel klanten service

overzichtelijk site ruim assortiment

Ik vind de site heel prettig en overzichtelijk. Ik kon makkelijk vinden waar ik naar op zoek was. Prijs/kwaliteit is prima en het kwam snel binnen. Door een vriendin wist ik hoe het eruit zag en wat ik kocht.

Niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Fijn bedrijf, met wat opmerkingen..

Contact via telefoon verliep prima. De website was wat onoverzichtelijk. Het bord wat ik uiteindelijk heb gekocht had ik zelf niet gevonden, pas na tips van medewerker. Het bord kwam vrij snel, dat was fijn. Wel was de afwerking niet helemaal super (de lijst zit in 1 hoek scheef)

Goed advies

Even wat vragen over welke lijm ik moest toepassen, snel een duidelijk antwoord

Deskundig , vriendelijk

Goed advies. Ben blij met het product. Kom zeker weer terug

Mooi product!

De voorgelijmde kurk op rol is echt heel eenvoudig aan te brengen op de muur. En het eindresultaat is super. Een iets uitgebreidere (werk)beschrijving zou echter niet verkeerd zijn.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Erg tevreden

uitmuntend

snelle levering, scherpe prijzen, uitstekend materiaal!

Vlug, goed en verzorgd aan de deur gebracht gewoon "TOP"

Super kwaliteit!

Super kwaliteit! En een snelle levering. Het ziet er prachtig uit!

Leuke producten

Wij hebben het skyline kurk bord besteld, erg leuk om een kinderhoekje mee op te vrolijken. Service is goed, snelle levering, wij zijn er blij mee!

Prima service, goed product

Prima service, goed product.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork