Leuke producten

Wij hebben het skyline kurk bord besteld, erg leuk om een kinderhoekje mee op te vrolijken. Service is goed, snelle levering, wij zijn er blij mee!

Prima service, goed product

Prima service, goed product.

Goede service Hele snelle levering

Super goed

Goed product en snelle levering

Mooie kwaliteit! Prachtig resultaat

We zijn heel blij met de kurkwand! Nadat hij keurig op tijd geleverd werd, direct uitgerold en plat gelegd zoals de doos beschreef. 24 uur laten liggen, de wand ingelijmd en daarna de voorgelijmde wand er tegenaangedrukt. Het was echt zo gepiept. We hebben een klein randje bijgesneden en ook dat ging moeiteloos. Enige verbeterpuntje zou een kleine flyer met een werkbeschrijving bij de levering kunnen zijn, maar met het oog op onnodige verspilling was het ook via de beschrijving online prima te doen! We zijn heel blij met het resultaat, onze 8 mm wand heeft een mooie warme uitstraling en de kunstwerken van de kinderen hebben nu een ereplekje in huis.

TOP service!

Snelle levering! goede kwaliteit van materialen.

Tegenvaller

De geleverde kurk is vrij poreus en los. Dit heb ik op de site nergens kunnen lezen. Erg jammer.

Geen reactie op verzonden mail

Mijn bestelling kurk en kurklijm werd maar voor de helft bezorgd. Ik heb meteen gebeld en werd gevraagd een mail te sturen omdat de telefoonverbinding bij hen slecht was. Dat heb ik gedaan maar hierop heb ik geen reactie gekregen dus het probleem is niet opgelost helaas

Snelle levering, mooie stukken Kurkschors.

Kurkschors plat, rond en takken besteld voor het maken van een achterwand voor het terrarium. Goede kwaliteit! Het zou nog mooier zijn als er wat meer opties waren, bij de ronde kurk had ik meer gehoopt op tunnels zoals de afbeelding ipv een rond stuk met een diameter van 40cm. wellicht een idee om bijv. kleiner diameter en grote diameter aan te bieden. Voor de rest helemaal top!!

Vlotte afwerking en snelle levering.

Tof en goed.

Snelle levering snelle reactie op diverse vragen..

trage levering, verder prima

trage levering, verder prima

Overzichtelijk assortiment, goede prijzen en service

Ook een door mijzelf gemaakte fout in de adressering werd door de DPD service die door Kurk24 is gekozen voor de bezorging goed opgelost met een beperkte vertraging. Daarover op meerdere momenten op de hoogte gesteld. Nog niet gewerkt met de kurk ondervloer, maar dat zal best goed komen! Fijn als een bedrijf haar werk serieus neemt.

Snel geleverd, goed kwaliteit, mooie prijs.

Ik was op zoek naar een groot kurkbord voor mijn landkaart waar ik leuke pins in wilde steken. Gelukkig was de afmeting die ik zocht in de aanbieding. De levering was super snel en netjes. En de kwaliteit van het bord is top!

Mooi natuurlijk materiaal.Voldoet aan alle verwachtingen. Goed verpakt

Mooi natuurlijk materiaal (kurk en blank hout) voldoet aan alle verwachtingen. Verzending was goed verpakt en bezorgd.

Snelle levering Mooi product

Snel, vlot

Bestelling verliep vlot. Het gevraagde werd heel snel en netjes geleverd. Geen klachten dus!!!

Foutje in de levering, maar goed opgelost

Alhoewel er wat verwarring ontstond door het leveren van de verkeerde kurksoort heeft de klantservice mij goed kunnen helpen om het probleem op te lossen. Zeer tevreden na het ontvangen van het correcte materiaal.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Duidelijke site, prettige snelle reacties, snel geleverd.

Precies zoals afgesproken

Netjes volgens afspraak

Grote keuze, Snel geleverd, uitstekend verpakt

Kon heel flexibel kiezen hoe lang, dik de kurk moest zijn, mooie prijs, grote keuze, Snel geleverd. Netjes verpakt.

Zoek het maar uit klant!

Slordig. Bijbestellingen vergeten mee te nemen en te grof langs kanten. Gaten van 3cm+. Dat is iets anders dan 'we leggen 1 cm van de kanten'. Ik ga nu op zoek naar een vakman die eer uit zijn werk haalt.

Geen klachten

Mooi product voor een bijzonder prikbord

Heb 3 dagen gewacht omdat de tijd steeds veranderde maar het resultaat mag r zijn.

goede prijs kwaliteit verhouding

een hele goede prijs en kwaliteit verhouding en daarbij ook nog een snelle levering

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork