snelle reactie en levering, alles klopt. kurk, prima kwaliteit.

Goede kwaliteit, makkelijk te plaatsen

We hebben een wand met de kurk bekleedt. Omdat het al ingelijmd was zat het snel op de muur en is super sterk. Erg blij mee

Hele vlotte service!

Bezorging was vlot, we werden goed op de hoogte gehouden van de afeverdatum.

Mooi product

Goede prijs en snelle levering. Alleen kan de uitleg erbij wel iets beter. Kurk meteen uitpakken was ons niet duidelijk en lazen we helaas pas toen we doos gingen open maken na een paar dagen. Ook iets meer handleiding/tips bij uitsnijden van stopcontacten was fijn geweest. Verder is het product top en ziet het er super uit.

Eenvoudig en snel!

Snellevlevering, goede instructie en met materiaal om te bevestigen. Blij met het eindresultaat

Mooi en leuk product

De kurkrol voor aan de muur is een mooi en super leuk product om de tekeningen van ons zoontje op te hangen. In eerste instantie was het aanbrengen van de rol niet goed gegaan omdat wij ervan uitgingen dat deze al kaarsrecht was afgesneden. Na kort telefonisch contact in overleg een nieuwe rol thuis gestuurd gekregen die we nog moeten aanbrengen. Heel goed en super snel opgelost, waarvoor dank. Echt een top service! En voor eenieder die de kurkrol gaat aanbrengen, hou er dus rekening mee dat deze nog kaarsrecht gemaakt moet worden zodat hij niet scheef op de muur wordt aangebracht.

Snelle en goede levering!

Bestelling werd snel geleverd, ondanks drukke tijden, rol prikbord was goed verpakt incl lijm en roller. Prima product!

prima!

Goed spul, alleen stroeft de kurken yogamat die zo veel op de vloer als ideaal zou zijn.

Mijn bestelling is nog niet bezorgd.

Nog geen bezorging ontvangen.

Duidelijke site, goede product uitleg, snel geleverd: Top

Duidelijke site, goede product uitleg, zeer snel geleverd: Top service en prima producten.

Na een jammer voorval qua levering is alles netjes rechtgezet. Het materiaal is netjes ingepakt geleverd. Heeft een prima kwaliteit.

Goede en snelle service.

Goede en duidelijke website. Materialen worden snel geleverd, alleen zou het beter zijn als vermeld wordt als alles niet samen wordt geleverd.

Snelle levering en netjes verpakt

Ik was er blij mee. :)

Snelle service bij een uitstekend product.

Al eerder met goede ervaringen bij Kurk24 besteld. Nu hebben een paar leden van onze modelspoorbaanclub inmiddels ook kurk besteld. Leuk hè

Super snel en goed genoeg

Ik snap dat ik de vorm van de kurk per kilo niet kan kiezen, dat geeft niet. Het is om als schuilplaats voor mijn spin en daarom vond ik het jammer dat het kurk wat vies was (spinneweb, ziet eruit als er diertjes in gezeten hebben en zelf weet ik niet goed wat daarbij kwaad kan). Verder is de site overzichtelijk genoeg en de levering super!

zeer professioneel

Correcte levering, goed product, gunstige prijs !

Goede service en zeker klantvriendelijk.

Goede kwaliteit van het product.

snelle verzending aan een goed tarief, correcte afhandeling

Winkel is ook telefonisch bereikbaar wat ik zeer belangrijk vind, medewerker(s) zijn zeer behulpzaam.

Zeer goede service

Zeer goede service.

Vlotte afhandeling en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling

fantastische afhandeling

supersnel geleverd en prachtige kwaliteit kurk met pvc

Snel en compleet mijn spullen ontvangen.

Geen bijzonderheden

geleverd wat besteld is, snelle levering

geleverd wat besteld is, snelle levering

Prima opgelost

Na wat logistieke problemen is m'n klacht prima opgelost. Dik tevreden over de aanpak van kurk 24 om de klant centraal te stellen.

De kurk werd mooi verpakt en zeer snel geleverd. De rol die ik kocht om de lijm aan te brengen was wel van slechte kwaliteit: de rol kwam steeds los te zitten. Ik kocht contactlijm, maar als beginner-kurk-plaatser (doehetzelf) was dit te moeilijk. Je moet de kurk onmiddellijk correct plaatsen, want verschuiven is niet aan de orde. De wand die ik al plaatste ziet er prachtig uit en is warm.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork