Heel erg tevreden ,alles netjes gegaan Superservice.

Top! Goede service, goed product!

Snel geleverd, goed product Had al eerder eens besteld bij Kurk24

Snelle levering en prima prijs

Super netjes

Snelle levering en goed service

Prima, snel, ik zou het alleen iets hygiënischer verpakt hebben

Goede value voor money

Zeer snelle levering

Snel geleverd, mooie kwaliteit kurk! We hebben een prikbord op rol gekocht, nu voor de slaapkamer van onze dochter. We hebben al een prikwand in onze woonkamer waar we alleen maar positieve reacties op krijgen.

Zeer gebruiksvriendelijk, goede service

Wij kozen voor de voorgelijmde versie waardoor we slechts nog onze muur moesten instrijken. Dit ging heel vlot dankzij alle meegeleverde items en bleef ook meteen heel goed plakken op de muur en op hout. Een aanrader!

Makkelijk besteld, netjes bezorgd.

Snelle levering top kwaliteit

Voor decoratie waren we op zoek naar wijn en champagne kurken. Na wat zoekwerk kwamen we uit op de website van kurk24. Onze keuze was gemakkelijk te maken en het bestellen eenvoudig. Een snelle levering zorgde ervoor dat we ze snel konden gebruiken. Over de kwaliteit van de kurken zeer te spreken. Geen breuk en zien er keurig uit.

Niet alles is geleverd - maar direct opgelost :-)

Het leek even fout te gaan maar de manier waarop het probleem (ontstaan bij de vervoerder) is opgelost toont aan dat de klant voorop staat!

goede service

bestelde vloer en plinten netjes op tijd geleverd

Snel geleverd, prima kwaliteit.

het enige waarom ik niet 10/10 geef, is dat de laatste bestelling (een rol van 5 m en één van 10 m) samen opgerold in dezelfde doos zaten. Twee aparte rollen was voor het specifieke aanbrengen in mijn geval (!) handiger geweest, maar het is slechts een detail. Ik was al heel blij dat ik geen verzendkosten moest betalen :-)

Goede, snelle levering en voorlal goed verpakt product gekregen

Snel geleverd, goed verpakt, goede producten geleverd, 2 KURKEN wandborden. Min punt was een jongeman aan de telefoon, die ik eerst belde om mij te helpen te bestellen maar hij zei: Kijk maar op onze site, alles is goed beschreven.

Top, snelle levering, alleen het kurk was wel erg breekbaar.

Alles perfect geregeld

correct

product in overeenstemming met aanbod - correcte levering

Super service en mooi product.

Desondanks dat er aangegeven stond dat er vertraging in de levering, was het alsnog binnen enkele dagen bezorgd. Helaas was er tijdens transport schade ontstaan, maar dit is snel en prettig opgelost door kurk24.nl

Snelle service en goede kwaliteit! Inclusief lijm en roller, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker, bedankt!

Eerlijk

Gewoon zoals je mag verwachten, duidelijke product informatie op de site, tijdige levering en een prima product waar ik blij mee ben!

Goede en snelle levering en uitstekende kwaliteit.

snel en efficient

makkelijk bestellen, snelle levering, produkt goed aangekomen. Nu nog erop plakken.

Snelle service en goed verpakt ! Super !

Snelle service en goed verpakte! Super

Het beoordelingsverzoek kwam voor de levering, maar nu ik het product heb ben ik tevreden.

Goed in tweede instantie

Betrouwbaar en snelle levering Prachtige pvc vloer met kurk onderkant gekocht

Snelle levering, mooi product

Top product, makkelijk te verwerken, mooie uitstraling

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork