echt geweldige service en heel snel

echt geweldige service en heel snel. Toegankelijke klantenservice en denken met je mee

Snelle levering van kurk

Had ooit in 1993 de vloer van bovenverdieping met kurk gelegd. Nu had ik wat nodig om aan te vullen. Kon prima bij Kurk.nl terecht om daar nog eens 4m2 te bestellen. Snel geleverd en kan dus straks aan de slag om dit te gaan leggen.

Prima product, snelle levering

Mooi kurkbord, goed verpakt en vlot geleverd

Vlot en overzichtelijk

Werd zelfs snel geleverd.

Top kwaliteit en services

Goede services en advies. Afspraken maken buiten openingstijden gaat makkelijk en kwaliteit is goed van het materiaal.

Helemaal top

Webshop very easy Snel besteld en verrekend Levering iets later dan gepland ivm Corona en de feestdagen

perfecte service en snel geleverd!TOP

ik herhaal wat ik zonet schreef!

Monsters waren geprint

Omdat wij op zoek waren naar kurk om als eyecatcher op omze slaapkamerwand te plaatsen, hebben we 3 platen als monster besteld. De levering ging heel goed. Echter.. toen we de platen uit de verpakking haalden, kregen we een heel andere indruk. Op de site leek het of de kurk bestond uit meerdere stroken van va 2 cm. Dikte. Deze natuurlijke look sprak ons erg aan. Een beetje ruw en wat diepte. Helaas waren de geleverde kurkplaten glad en voorzien van een print. De natuurlijke look was er niet. Helaas. Gelukkig hebben we niet de benodigde 9 m2 besteld. Wij gaan verder zoeken.

jammer dat ik net niet met de black friday deal mee kon

alles naar wens afgeleverd, maar krijg toch het gevoel dat ik te veel heb betaald omdat de black friday deal van een aantal dagen geleden me 10 % had gescheeld - een fors bedrag, welke ik graag in de rekening verrekend had gezien.

Snelle, prima service

Prima levertijd en bij contact snel tegenbericht.

Zie boven.

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede website. Goede kwaliteit snel geleverd aan correcte prijs.

Allemaal dik in orde

Snelle levering en goed verpakt

Goede spullen, perfecte service na verkeerde levering.

Met name toen er verkeerde spullen geleverd waren bleek hoe goed de service was. Nog voordat ik de retour zending had verzonden had ik de juiste spullen al in huis. En dat in de drukke december maand. Een 10!!!

Zeer goede service en advies, snelle levering. Enige minpuntje: producten konden beter ingepakt en beschermd worden bij verzending.

Erg Goed

Verpakking zag er erg netjes uit en was stevig genoeg voor het product. Snelle bezorging. Helemaal goed.

top

top

prachtige kurk en hopeloze emmertjes kit

De 10m kurkrollen de ik besteld heb en ontvangen zijn van goede kwaliteit. Thanks Wat ik heel waardeloos vond/vind: 1. is de levering van de kit emmers van 5 kg. 3 van de 6 was de bodem van stuk en zijkant van de emmer gescheurd. Blijkbaar is de inhoud te zwaar voor dit type emmer. Daarnaast is het een ronde emmer en de lijmkam is breder dan de emmer dus het is onmogelijk om met de kam de lijm uit de emmer te scheppen. Tip : de 5 kg kit in rechthoekige emmers leveren en met een dubbele bodem! 2. Ook het bezorgen daarvan was een probleem, breekbaar stond er op en was vanwege de onstabiliteit niet te tillen. We hebben de emmers in de winkel waar het afgeleverd was, uit de verpakking moeten halen, om in de auto te laden. Het plastic zat er erg goed omheen gelukkig waardoor de gescheurde bodem en zijkant op zijn plek bleven bij het vervoer. In huis ging dat mis toen ik het plastic eraf haalde. gelukkig was het soort van cement en kon ik het van de grond schrapen (gelukkig geen vloerbedekking) en op de muur smeren. Maar of dit nu de bedoeling moet zijn? Hoop dat u hier iets mee kan. De muren zijn prachtig geworden ondanks dit alles en ik ga ze nog whitewashen met jullie verf. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat IK schrijf dat ik u niet ga aanbevelen, maar dat is omdat er geen andere keuze is, de kurk zelf is prachtig dat zal ik melden. Maar de genoemde zaken hierboven ook. Dus hoop ik dat u de tips ter hand gaat nemen. groet, Christa de Leeuw Mozartstraat 13 8916GX Leeuwarden

Vlotte levering, ziet er goed uit!

Twee prikborden besteld, met toebehoren en ze waren gelukkig mooi op tijd binnen. Alles zag er prima uit en ik was ook gelijk helemaal verliefd op al die andere leuke kurken spulletjes in de webshop!

Snelle en goede service.

Snel en goed geleverd.

Mooi product en fijne service!

Snel geleverd en zeer goede en snelle service

Pakket snel.ontvangen en transport probleem ook weer snel opgelost.

zeer goed

artikel prima in orden en levering was snel

Snelle levering en goed product, zeer content!

Producten komen overeen met afbeelding en een snelle levering. Ik ben een tevreden klant.

Duidelijk en snel

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, snelle levering

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork