professioneel, klant vriendelijk en zeer hoge product kwaliteit

erg blij mee, snelle en keurige levering. bij twijfel niet meer twijfelen hier moet je zijn.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Zeer tevreden met de kwaliteit van onze bestelling, en supersnelle levering.

2 pakketjes apart verzonden 2 dagen ertussen.

Goed product, snel genoeg geleverd, goede kwaliteit

Black Friday afgewacht voor de 10% korting, da's altijd fijn. Het was snel geleverd, in nette verpakking. Goede kwaliteit.

snelle verzending

keurige verzending en goed product.

Netjes en snel geleverd. En goede kwaliteit

verzending in meerdere pakketten

Communicatie en verzending kan beter. Product wordt in meerdere zendingen en dagen na elkaar verstuurd zonder communicatie hierover. Als klant denk je dan dat je een incomplete bestelling ontvangt. Dat bleek ook uiteindelijk het geval, er is een fout gemaakt met de berekening waardoor de helft van het aantal m2 verstuurd is. Dit werd opgelost na bericht van mij maar na anderhalve week heb ik de volledige bestelling helaas nog niet in huis (nuance: sinterklaastijd). Product verder wel ok en excuses van kurk24 voor wat er mis ging bij telefonisch contact. Nette afhandeling.

redelijk

Heb 4 kurkplaten gekocht en bij 1 was er een hoek af. Had tevens lijm gekocht voor de platen te kleven en met 1 pot zou ik ruimschoots toekomen. Dit is niet het geval geweest, heb nog 1 plaat over die te kleven is. Wat voor mij ook een probleem vormde is dat de kleefkracht van de lijm niet echt voldoende was om platen van 10mm te kleven. De levering mocht wel gratis zijn vind ik persoonlijk.

Snel en bijna goed

Alhoewel ik het gevraagd heb of de zending op een ander adres afgeleverd kon worden, is dat niet gelukt. Té druk om de orders samen te voegen. Kleine order stond op huisadres, grote order stond op ander afleveradres. Jammer want ik woon relatief klein en het duurt nog weken voordat de platen geplakt zullen worden. De "te druk" actie vond ik teleurstellend want dit is de reactie die ik de afgelopen Corona periode alleen maar heb gehoord bij van alles en nog wat. Heb aangegeven dat een snelle levering niet noodzakelijk was dus met wat meer tijd was het dan wel gelukt? Kurk is prachtig en levering snel maar nu nog kijken hoe het plakken zal gaan.

Snelle en goede service!

Goed,snelle levering

Top bedrijf,goede duidelijke website, snelle service

Bestelde waar was er snel en goed.

Betrouwbare winkel

Ik heb vrijdags iets besteld en maandag namiddag was het al geleverd. Het artikel dat ik besteld heb is zeer goed.

Verkeerd besteld, goed afgehandeld

Perfect geregeld

Besteld, geleverd. Top

Zoals het hoort.

Snelle levering enkel spijtig geen goede service van de koeriersdienst

Super snel! Enkel heel spijtig dat Dpd niet thuis heeft geleverd terwijl ik wel thuis was. Mijn afleveradres heeft me gevraagd dit te melden want ik was blijkbaar niet alleen

Product voldoet aan verwachting.Snelle levering.

Perfect, snelle levering

Top, prima levering

Precies wat ik wilde!

Ik was op zoek naar een prikbord voor een klein wand, en Kurk24 had het breedste assortiment. Prima!

Wat het moet zijn

Snel en wat ik zocht

Super klantendienst!

E-mail binnen een uur geantwoord. Probleem opgelost. Alles top!

Snelle reactie en levering

Snel antwoord op mijn vragen, en daarna in twee dagen geleverd!

Prima!!

Snelle verzending en gave stukken kurk binnen gehad

Perfect op bezorgingspartner na

Continue op de hoogte gehouden wat betreft mijn pakket van Kurk. Maar eenmaal in de email (van dpd!) wat onduidelijkheid over waar mijn pakket precies was. Kreeg laat in de avond een email dat ik het pakket zou moeten hebben ontvangen rond half 7, dit was inderdaad binnen de tijdsframe dat ze gaven. Tussen 6 en 20 in de avond als ik dit mij goed herinneren. (De email zei ook: afgeleverd bij mij, mijn huisnummer). Heb de volgende dag gechecked in mijn brievenbus en zag dat het pakketje was afgeleverd bij de buren. Dus in kort: DPD zorgde voor wat verwarring, maar voor de rest prima afgehandeld.

Prettige communicatie

Alleen het bestellen kan nog wat simpeler duidelijker uitleggen. Goed persoonlijk contact als je belt! En ik had 2 samples v kurkvloer besteld omdat het wat gewolkt was.. en kreeg zelfs een hele plank ..:) dus was onze keus snel gemaakt ! En t was ook nog een mooie aanbieding en dan nog Black friday korting er bovenop..:) Dus straks weer heerlijk warme voeten op de 1 e verdieping .. daar verlangden we weer naar!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork