Top service !

Keurige levering inclusief alle benodigde materialen voor het ophangen. Perfect !

Staat prachtig en makkelijk aan te brengen met de meegeleverde lijm bij rol voorgelijmd

Prachtig en er huiselijk sfeer hiermee

Snel en netjes geleverd

Zeer eenvoudig bestellen en het prikbord is vervolgens ook snel geleverd en goed verpakt.

Super.

Bestelling en levering heel vlot, in een woord super

Goede communicatie

Aardige verkoper. Geen druk Mag altijd bellen voor advies En vooral goede communicatie

Perfecte levering.

Mieren in het kurk

Ik kocht een drietal stukken kurkschors aan als decoratie in een terrarium, en ontdekte bij het openen een kleine kolonie mieren in het kurk. Na het melden bij de verkoper werd het gehele aankoopbedrag gecrediteerd.

Uitstekende ervaring met kurk24

Een heldere website, goed georganiseerd. Ook de bestelling van een monster loopt als een fluitje van een cent, met snelle en vlotte levering. Een belletje wordt efficiënt en vriendelijk beantwoord. Kortom, heel prima!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Kwaliteit is conform beschrijving. Levering is snel.

Mooi materiaal, correct geleverd. Enige nadeel vind ik is dat het meegeleverde plakmateriaal niet voldoende plakt om de kurk aan de muur te bevestigen. Hebben dit wel zelf opgelost.

Goede service, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en product komt overeen met foto van website

Jammer van de maatvoering

Jammer van de maatvoering van de tegels erg ongelijk,en pasta hecht niet goed.

Goed geholpen

Telefonisch deskundig geholpen

keurig verzorgde zending.

Perfect!!!

Zeer stipte levering door DPD. Perfecte en oerdegelijke materialen en toebehoren. Ben zeer tevreden

Fijn materiaal!

Bestelling snel geleverd en goede service. Stevig verpakt en mooi product.

Uitstekende service

Bestelling goed ontvangen en alles was zoals omschreven. Zeer tevreden!

Handig echter ophangring is wat fragiel. Heb hiervoor wat anders gebruikt.

Handig echter ophangring is wat fragiel. Heb hiervoor wat anders gebruikt.

Snelle levering van stalen met een verrassend groot formaat!

Ik was erg blij met de grote stalen en ook met de extra informatiemap waar nog eens twee kleinere stalen in zaten. Volgende stap is een rot maar de showroom!

snelle reactie - gratis sample = top

snelle reactie - gratis sample = top

Alles correct verlopen

Top geregeld

Kurkprikbord was precies zoals afgebeeld. Levering was prima.

goed product.

besteld en geleverd , snel en compleet

mijn " vertrouwde " leverancier van kurken is er mee gestopt , lijkt er op dat kurk24 een beter kurk ( hobby wijn maker ) voor nog minder geld levert :-) . helaas komen er verzend kosten bij , bij de vorige leverancier die in de buurt zat kon ik ze ophalen .... dus gewoon wat meer per keer bestellen groet Adrie

Vakkundig

Goed advies in de winkel en accurate afhandeling van online bestelling!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork