goed materiaal. ik beveel kurk24 aan iedereen aan.
Beste heer Weenink, Onze excuses, heeft u de bestelling inmiddels ontvangen? Excuses dat dit langer heeft geduurd dan verwacht. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Nog niet geleverd op 9-11-2020
Op 1/11 een bestelling geplaatst van 2 rolletjes kurk en 5 potjes lijm ... Volgens de website : alles op voorraad !!! Vandaag, 9 dagen later, nog niks ontvangen ... Wel al een paar mailtjes van verzonden, dan toch niet verzonden, uiteindelijk niet op voorraad, dan toch weer op voorraad, dan toch weer verzonden maar nog steeds niks gekregen ... Als school gebruiken en verbruiken wij ieder jaar heel wat kurk en kurkproducten. Deze eerste, zeer eenvoudige, bestelling was bedoeld als test en kennismaking om te zien hoe jullie werken... Op basis van deze ervaring zal er waarschijnlijk geen vervolg komen ... We blijven hopen en vooral wachten ...
Beste heer Manuel, Nogmaals excuses dat er dingen niet goed zijn gegaan. Dit was helaas aan de vervoerder te wijten, wij hebben direct actie ondernomen om te zorgen dat het kurk alsnog snel bij u was. Zou u de beoordeling wellicht willen herzien? Wij hebben onze uiterste best gedaan het met u op te lossen. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Goed contact en duidelijke afspraak en vervolg.
Staaltje opgevraagd wat snel is geleverd en een bedrijf dat top communiceert! Ook erg vriendelijk aan de telefoon
Alles verliep vlotjes, van bestelling over betaling en ook de levering
Kurk24 is prima, Kiyoh moet haar administratie beter op orde krijgen.
mooie kurkvloer kleur walnoot en super strak gelegd !
De Kurk pet naturel die ik kreeg komt niet overeen met de foto op de website. De naturel heeft geen netje aan de zijkant op de foto en de pet die ik kreeg heeft dit wel. Goede klantenservice, vlugge reactie en er is snel tot een goede oplossing gekomen.
Beste Niels. Bedankt voor het bericht en allereerst excuses dat wij verkeerd geleverd hebben. Wat zou een passende oplossing voor u zijn? We kunnen de pet eventueel ruilen of een financiële tegemoetkoming bieden.|| Graag hoor ik van u, ik wil het graag netjes oplossen Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Uitstekende service. Vooraf na chat en telefonisch “consult” een goede keuze kunnen maken. Een potje lijm was tijdens transport gesneuveld, maar een nieuwe was een dag later (gratis) binnen. No nonsens!
Snelle levering goed verzorgd mooi product.
Tevreden klant
Super simpel en makkelijk te bestellen! Binnen twee dagen was het in huis. Kurk besteld met plaklaag ( wit) , makkelijk te snijden en plakt super! Zeker een aanrader
Vlotte levering en voordelige prijs
Prima Service, praten je niet een duurder product aan. Ongecompliceerd goed advies, en snel gelegd.
Kurk van 10mm wel zwaar om op te hangen, veel meer Waterkit voor nodig dan vantevoren gedacht.
fijne site en snelle levering
Geen geouwehoer en lekker snel geleverd.
We werden niet verwittigd wanneer de levering zou plaatsvinden. Normaal bij andere besteldiensten krijg je een mail waarin men de dag van levering laat weten en ongeveer een tijdstip. Wij kregen niks en waren dus ook niet aanwezig. De chauffeur heeft dan wel opgebeld en de levering achteraan gezet zodat wij die dan tenslotte zo vlug mogelijk konden gaan binnenzetten .
Beste Wilfried, Fijn dat de transporteur met u mee heeft gedacht en het goed is gekomen. Excuses dat ze geen bericht hebben gestuurd, dit zou normaal gezien wel moeten gebeuren. We zullen onze best doen te zorgen dat dit de volgende keer zeker wel gebeurd! Hoe kunnen we dit netjes met u afhandelen? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Ik vergiste me van bestelling maar dit werd bijzonder knap opgelost. Je merkt dat Kurk24 het belangrijk acht dat hun klanten tevreden zijn
Beste Maarten, Heel erg vervelend, onze excuses. Zullen we u het bedrag van de order terugstorten? Uit coulance mag u de rol dan houden. We hopen het zo netjes op te lossen, nogmaals excuses dit is mij echt ontglipt. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Ik deed een foutieve bestelling (maar betaalde deze) en vroeg om de bestelling teniet te doen maar de bestelling was onderweg en er was niets aan te doen... niets meer gehoord van de klantendienst
Wij hebben de kurk wand geribbeld besteld. Op de foto Staat hij anders dan in het echt. Hier is hij glad op de site lijkt hij meer geribbeld en dat hadden we het liefst gewild. Voor ons stond dat niet duidelijk op de site Ooit eerder besteld gewoon normaal kurk daar wel heel tevreden over
Beste Wendy, Bedankt voor het bericht, volgens onze informatie heeft u de wandkurk Expression besteld. De Expression heeft geen geribbeld patroon, dit is gewoon een wandtegel van 3mm. dik. Waar u heeft u gelezen dat dit geribbeld is? Wat zou een oplossing voor u zijn? We lossen het graag met u op! Graag horen we van u. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Vlotte levering. Alle materiaal voorzien voor bevestiging kurk, top!!
super
Alleen de levering moet nog wat beter geregeld worden. Stuur een mailtje als de goederen uit
Zeer goed.
mijn keus op internet viel meteen op Kurk24. Ik zag de uitgebreide keuze die men kan maken. de kleur en de structuur die ik zocht had ik hier direct al gevonden. breed assortiment en keuzes die men voor alles kan gebruiken om een mooi interieur te creeeren. perfet