Lekker snel geleverd, prima product.

Zoals ik hierboven typ, lekker snel geleverd en het prikbord is prima. Klein tipje: de hele kleine schroefjes even vastplakken op achterzijde. Nu moest ik de doos induiken en zoeken.

Mooie producten

Snelle levering, goede service en goede producten!

goede kwaliteit

de levering was optijd echter DPD stuurde een bericht dat ze aan de deur zijn geweest, maar ik de auto zien aankomen en de chauffeur stapte uit de auto en gig aan de zijkant de auto in om vervolgens weer achter het stuur te kruipen en weg te rijden. Daar dit de derde keer was dat ik problemen heb met DPD wil ik NOOIT meer een levering met DPD hebben. Verder geen probleem met het kurk.

Goed snel gelverd mooi kurk.

Mooi kurk voor de wand

Vlotte levering, perfect

Mooi product, zelfklevend kurk

snel en prettig

Snelle reactie en antwoord Vriendelijk en goede uitleg. Meer moet dit niet zijn

Perfect in orde

Perfect in orde, blij met het product, makkelijk te plaatsen

netjes verzorgd.

mooie stukken kurk netjes verpakt en bezorgd.

top

prima levering en product

Kwaliteit geleverd

Er bleek onvoldoende voorraad van het door ons bestelde kurk. Een alternatief werd snel aangeboden van goede kwaliteit.

Correct - op tijd - Goed verpakt - en op maat afgeleverd

Er gaat altijd ( bij iedereen ) wel iets niet goed, maar als verder alles goed verloopt, streep ik dat weg. "EN DAT WAS ZO". dus een dik te vrede klant

Correcte dienstverlening.

Beste, superservice, 2 dagen na betaling kwam pakketje al toe, alleen er zaten 86 kurken ipv 100 kurken in de doos, geen ramp hoor! Mvg, Ann

Mooi spul

Snel en goede levering

Prima netjes verpakt.

Ben tevreden wordt goed en netjes verpakt bezorgd.

Snelle levering . Top product

Mooi product

De communicatie vanaf bestellen tot aan dat het pakketje bij de bezorger wordt geleverd kan veel duidelijker!! Dat was ronduit slecht. Vanaf bezorger tot aan bezorgen zelf is prima!

Tevreden

De website is erg duidelijk en mooi en de levering dik tevreden toppie en de prijs redelijk

voldoende, niks meer niks minder

Ik heb een prikbord besteld waarvan de kwaliteit minder is dan gedacht. ik moet zelf 1 van de 4 hoeken nog met een hamer bewerken om hem recht te krijgen. Verder is waarschijnlijk tijdens de bezorging een zwaar pakket op mijn prikbord gelegd waardoor er een permanente deuk in zit (dat wordt dan maar de achterkant...).

Geweldig, niet duur mooie grote stukken.

Gaat wel

Op de Website wordt gesproken van een voorbeeld in A4 formaat. Dat is mijn ontvangen voorbeeld niet. Ik heb die maat precies nodig voor mijn proefstukje. Teleurstellend. En de verpakking was open bezorgd.

zeer slecht

Er was een foutje gemaakt maar het bedrijf doet er alles aan om dat goed te maken, maar dan ook alles! Dit waardeer ik zeer.

Fantastisch!

Vriendelijk, behulpzaam en onwijs mooi resultaat (160x300).

Communicatie

Zeer tevreden over de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van het product. Hoewel jullie de foute levering uiteindelijk correct hebben opgelost, vind ik de adequate communicatie een werkpunt. Een mogelijkheid om nog in te groeien. Ik raad jullie producten echter aan iedereen aan; zeer kwalitatief! Met vriendelijke groet

Kurk zoals het moet zijn

Snel besteld, bewaard en geleverd

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork