Snelle levering. Product naar verwachting.

Kurk voor groot prikbord aangeschaft. Dit ter bescherming van een muur waar een dartbord hangt. Levering was snel. Kwaliteit was uitstekend. En een vraag die ik had na levering was snel en adequaat beantwoord.

snelle levering , goed product

tevreden klant

Super snelle service

Mijn bestelling was zo gedaan, en ook boven verwachting snel in huis. Keurig verpakt.

Aan te bevelen

Snelle levering - product voldoet aan de verwachtingen

Goede service.

Fouten in computersysteem !

IK heb extra geld moeten uitgeven aan mensen die de kurken stroken zouden op plakken. Kreeg een mail dat het ca. 6 nov. 2020 aankomt. Maar over een coulance of vergoeding wordt met geen woord gerept. Wij wachten dus maar af.

Goed advies en goed product

Ik had gebeld voor advies omdat ik zeker wilde zijn dat ik de juiste kurk zou bestellen voor een prikbord-muur. Met veel geduld te woord gestaan door iemand die wist waar hij het over had. Mooi product (kurk van 10mm dik op rol). Blij met het resultaat.

Snelle nette levering

Producten snel binnen

Product prima, bezorging DPD zeer slecht.

De chauffeur van DPD weigert categorisch pakketten aan de deur af te leveren. Dit is al de zoveelste keer. We zien het busje aan komen rijden en een paar minuten later komt er een appje "jammer dat je niet thuis was". Klagen helpt niet. Ze blijven vriendelijk, maar er verandert niets. We laten de boodschappen niet voor niets thuis brengen. Als ik nog goed kon zien, was dat helemaal niet nodig.

Mooi service

Mooie service en men denkt mee.

super tevreden

zeer vlotte service, correcte levering, tevreden over kwaliteit dus in algemeen zeer positief

Vlotte aankoop!

Snel ontvangen. Perfect verpakt. Vlotte levering. Blij met de aankoop.

Snel geleverd en kwalitatief

Prikbord van kruk

Prikbord besteld en goed verpakt en goed ontvangen Geen info hierover gekregen ivm lijm niet inbegrepen Het zou beter duidelijk moeten vermelden bijv rode letters of vetgedrukt erop Wel jammer waardoor ik zelf elders moet kopen Inmiddels zelf opgelost Het staat mooi op kledingkast zijkant op kamer van mijn zoon

perfect, goed verpakt en snel geleverd.

perfect

Top kwaliteit

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

Veel keuze, mooi materiaal, snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik wat bij Kerk24 besteld hebt. Snelle levering en goed verpakt.

snelle reactie

Snelle en eenvoudige levering

Goede koop

vlotte levering van een keurig afgewerkt product

Wij hebben kurkplaten op zachtboard gekocht als achterwand voor een kast. Prima product.

Prima levering en kwaliteit!

Snel en netjes afgeleverd. Mooi product

Subliem

Perfect stuk kurk voor mijn chinchilla's.

Zeer goede en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork