Ik had een 1 X 1 m kurk besteld van 10mm, is van goede kwaliteit maar was te kort opgerold en had 2 scheuren van 6cm erin maar gelukkig moest ik er een 6 kant uithalen en vielen de scheuren er net buiten. Kan ook zijn dat de dpd leveraar er ruw mee is geweest... Voor de rest top...
De service was goed, levering snel alleen jammer dat het kurk bord niet haaks gesneden was en er hoeken af zijn en we hem dus niet naadloos aan elkaar konden krijgen wat wel in de omschrijving stond.
Snelle levering, goeie kwaliteit.. Was alleen helaas niet bedoeld voor mijn aquarium..
Mijn pakket is nog altijd niet toegekomen
Beste, Onze excuses voor de vertraging, dit zal bij DPD niet geheel goed zijn gegaan. Is het pakket inmiddels juist ontvangen? Zou u de beoordeling willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Ik heb goede ervaring met Kurk 24. Snelle levering en als er door omstandigheden wat fout gaat dan wordt dat netjes weer hersteld.
Originele beoordeling
Mijn bestelling is zoekgeraakt. Niet te vinden in magazijn en ook niet geleverd bij mij, wel betaald door mij!
Heel goed allemaal correct
Snel antwoord op mijn vraag hoe te bevestigen. 8 mm Kurk op maat besteld en was snel geleverd. Bevestigen aan de muur was een fluitje van een cent. Mooi product, ziet er kwalitatief goed uit. Had uit verpakking eerst een vrij penetrante geur maar dit is na 2 dagen weg!
Een goede ervaring en nette service.
wereldkaart ontbrak in eerste instantie bij mijn kurken prikbord. Klacht is vervolgens goed en snel opgepakt en binnen enkele dagen nieuw pakket gekregen en deze keer met wereldkaart. Het eerste prikbord mocht ik ook houden.
Beste Herwig, Heeft u de juiste kaart inmiddels ontvangen? Nogmaals excuses! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
wereldkaart zat. iet bij mijn kurk lijst
ondanks dat er iets fout ging ze hebben het keurig opgelost
Mooi bord.Ik mis de ophang onderdelen IK moet nu bij de bouwmarkt ogen en haakjes gaan halen.Jammer
Bij de bestelling even een communicatieprobleempje dat zeer vlug van de baan was.` De kurk werd aangebracht op een afhellend plafond in de keuken. De uitstraling is subliem en bijkomende voordelen zijn de verhoogde thermische isolatie maar ook de akoestiek van de smalle, lange ruimte werd aanzienlijk verbeterd. Zoals de titel zegt..... :-))
Beste heer Leeman, Nogmaals excuses dat het voorlijmen wat langer heeft geduurd. Heeft u het pakket inmiddels ontvangen? We hopen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Originele beoordeling
Na bestelling en betaling heb ik niets meer gehoord over levering....
Producten komen overeen zoals ze vermeld worden op de website, en voldoen volledig aan de verwachtingen!
Goederen van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zeer snelle reactie op vragen in het ticketsysteem.
Ik had wat problemen met een verlate levertijd, waardoor het product niet op tijd in huis was. Dit blijkt ook een kwestie te zijn in samenwerking met dpd. In eerste instantie had ik dus geen goed gevoel bij dit bedrijf, maar men heeft mijn klacht zeer serieus genomen en gezorgd voor een passende compensatie. Super geholpen en ik zou dit bedrijf wel aanbevelen gezien de mooie kwaliteit kurk die zij leveren. En iedereen verdient een tweede kans toch?
Beste mevrouw Starreveld, We zouden het graag netjes met u oplossen.. Wat zou passend voor u zijn? We horen graag van u. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Op de website wordt aangegeven dat het product de volgende dag naar de klant wordt verzonden. Maar daarbij wordt niet gezegd dat ie nog een aantal tussenstops maakt en daardoor een aantal dagen later pas in huis is. Wanneer ik belde om meer informatie over wanneer mijn product geleverd zou worden, kwam hier geen duidelijkheid over omdat men niet wist waar mijn product zich op dat moment bevond. En het ook niet nodig vond dit uit te gaan zoeken. Er werd mij verteld dat het ''waarschijnlijk'' op een depot was maar wanneer het dan geleverd werd wist men tot twee keer toe mij niet te vertellen.
Telefonische klantvriendelijkheid kan echt beter en helaas kwam de foto niet echt met de werkelijkheid overeen. Zijn wel verbeterpunten. Materiaal zelf was van goede kwaliteit, het product wel teruggestuurd omdat de kleur niet juist is.
Eerst vlot geholpen door de nodige inlichtingen. Daarna zelf een idee opgewekt welke dikte van kurk platen ik zou nemen. Zeer overzichtelijke site. Goede service. Er zijn nochtans soortgelijke online winkels in België genoeg. Maar de behulpzaamheid in Nederland geeft me toch een voorkeur. Als enige opmerking vond ik de levering door DPD minder geslaagd. Die zijn hier in België niet graag gezien mits hun levering altijd achter loopt. Maar dat heeft niks metde producten te maken.
tijdige levering, alles in orde
Had via een vriend een tip gekregen om bij kurk 24 te kijken. Hadden precies wat ik zocht en voor een goede prijs.
Geen probleem, precies zoals afgesproken
Spullen zijn snel en goed geleverd. Dank!
Mega snelle levering & prachtig product!
Snele reactie op vragen van producten. Producten worden snel verzend en verwerkt. Goede klantservice.
Een deel vd bestelling was niet op voorraad, een duurder alternatief voor dezelfde prijs gekregen. Netjes! Deze plaat was wat dikker, achteraf blijkt dit minder mooi, daar kun je dus op letten, wij zijn desondanks tevreden