Klantenservice handelt snel als iets niet goed gaat.

Foutieve kleur was mijn fout maar helpen je bij een oplossing vinden.

quite fast & reliable service/products

I am very happy with Kurk24's service and products. They are environmentally-friendly and they deliver the products very fast (even in corona times...) I highly recommend Kurk24! Thanks a lot!

Prima geregeld

Levering gegaan zoals het altijd zou moeten.

te veel verpakking

vlugge service, maar kan dit niet met minder verpakking zoals dozen voor wijn met tussenschotten

Top en goed geleverd

Snelle levering en goed verpakt

Keurig afgehandeld :-)

Kurk op rol, 4 mm, is prima product en zeer goed te gebruiken voor bedding van rails bij treinmodel bouw. Toppie dus :-) Enige jammere puntje is dat bij de "track en trace" van DPD geen indicatie door DPD wordt gegeven tussen welke tijd je de zending kan verwachten.

Prima product & prijs en snelle afhandeling en levering.

Meer valt er niet over te zeggen.

Positief

vriendelijke en snelle reactie op klein probleem, Snelle verzending.

Alles volgens afspraak afgehandeld

De rol kurk volgens afspraak op tijd geleverd

Niet geleverd wat besteld was, maar goedgemaakt!

Ik heb 3 plaatjes van 10 mm en 3 van 7 mm besteld. Stond correct aangekruis op de pakbon. In de verpakking zaten echter 6 plaatjes van 10 mm. Vervelend, want ik had de plaatjes nodig voor een steunzool en heb ze met de schuurmachine zelf op een dikte van 7 mm moeten maken. Via een spontane reactie bood Kurk24 mij aaa alsnog plaarjes van 7 mm te sturen! Mijn dank daarvoor!

In eerste instantie was de bestelling niet correct, maar dit werd direct hersteld en 1 dag later had ik de goede bestelling in huis.

Geweldig bedrijf

Geweldig materiaal en blijft goed plakken aan de muur! Ook de levering was heel snel en duidelijk te volgen. Zeker een aanrader!

dankzij de verzorgde uitleg op de website, heb ik heel snel gevonden wat ik zocht. Ook de de levering ging super snel. Zondag besteld, dinsdag reeds ontvangen! Ook geen beschadigde doos, wat tegenwoordig anders vaak tegenkomt. Ik ben alvast fan!

Snelle bezorging van proefstaaltjes

Het was namelijk besteld en snel in huis.

super goede dienst vandaag besteld morgen geleverd niets dan lof

super goede dienst vandaag besteld morgen geleverd niets dan lof

Dit is wat je verwacht van een winkel / webshop

Het assortiment is zeer uitgebreid,, informatie helder met kennis van het product, klantgerichte bejegening. Afspraken worden nagekomen

Snel geleverd , netjes verpakt .

Item ziet eruit zoals verwacht , is naar wens . Een opmerking moet ik wel maken . Het doosje pins , 100 stuks a 3,95 is dik aan de prijs . Hetzelfde doosje ,echt identiek, kost bij Action 69 cent . Is jammer .

Mooie kruk

Gewoon goed

Alles op tijd gekregen

1 ste keer besteld en na 3 dagen geleverd

Zo snel geleverd had ik niet verwacht en het ziet niet verkeerd uit. met vriendelijke groet Maurice.

Mooi!

Snelle levering. Mooi product. Makkelijk te bevestigen.

Snelle reactie na kapotte lijm

Mn kurk werd snel geleverd, jammer genoeg was de pot lijm kapot gegaan, maar dat is super snel en netjes opgelost!

afbeelding produkt is waarheidsgetrouw.

Snelle correcte aflevering

De Noesten 40 A