Besteld en snel gekregen
Supersnel en correct geleverd
Een kleine opmerking, de bezorger geeft geen slot tijden wanneer ze komen
Ik had kurk besteld om handtassen te naaien. Goede kwaliteit en super snelle levering. Top
Ik had een artikel besteld waarvan de levertijd 3 weken is. Heb na einde van de 4de week maar gebeld, artikel was nog niet voorradig. Ik kreeg de keus, geld retour of nog wachten maar ze wisten niet hoelang dit zou duren. Besloten om te wachten en nu na lange wachttijd, vandaag het pakket binnen gekregen. Ik geef 4 sterren omdat ik ze vriendelijk aan de telefoon te woord ben gestaan en dat ik de optie had voor geld retour of wachten. Een ster minder omdat ze niet zelf even de moeite hadden genomen om contact op te nemen.
Dankje
Goed materiaal nette verpakt geleverd. Helaas gaf de transporteur weinig informatie, gelukkig was er iemand toevallig aamwezig.
Mijn oorspronkelijke klacht: Het lijkt alsof de plaatjes doorgezaagd werden met een onscherpe zaag. Onmiddellijk na het invullen van de beoordeling ontstond er mailverkeer dat leidde tot een financiële tegemoetkoming van de schade. Dat is een pluspunt van het bedrijf.
Originele beoordeling
Het lijkt alsof de plaatjes doorgezaagd werden met een onscherpe zaag.
snelle service!
netjes opgelost gratis een nieuwe opgestuurd dank daarvoor gr
Beste heer Coenders, Bedankt voor het bericht, wij hebben u direct een nieuwe verzonden welke u inmiddels heeft ontvangen. Nogmaals excuses dat het eerste pakket zo is neergezet! We hopen het netjes te hebben afgehandeld. Zou u de recensie willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
als je niet thuis bent en ook niet weet wanneer het bezorgd wordt dat het dan gewoon buiten wordt gezet in de regen dus hellemaal gebobbeld jullie zouden . gevraagd hoe we het retour kunnen sturen zouden een nieuwe sturen maar nog niet ontvangen dussss
Wij hebben een kurkstrook op rol horizontaal op de wand geplaatst als prikbordwand. Wij kozen de voorgelijmde rol kurk. Bij de kurk zat een klein emmertje lijm en roller meegeleverd. Hierdoor konden wij direct aan de slag. Nadat de lijm op de muur transparant geworden was konden wij de kurkrol op de wand bevestigen. Het viel ons mee hoe vlot en makkelijk dit ging. We zijn dan ook heel tevreden over het resultaat!
eerlijke info via internet en vlotte transactie
Mijn bestelling was snel geleverd en goed ingepakt
De kurk op rol was snel geleverd en prima. Met de kit had ik echter problemen: het verbruik was meer dan vermeld waardoor ik te weinig had, en de kit was zo snel opgedroogd dat de kurk niet meer wilde hechten. Na een klacht had Kurk24 direct gereageerd en een nette oplossing voorgesteld - en dat vond ik dan weer heel goede klantenservice.
Beste heer Peters, Excuses dat de kit voor u niet heeft gewerkt! In overleg hebben we u hiervoor gecompenseerd. Nogmaals excuses, we hopen het netjes te hebben afgehandeld. Zou u de beoordeling wellicht willen herzien? We horen graag even! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
De kurk op rol is snel geleverd en ziet erg goed uit. Met de kit kreeg ik echter ruzie. Volgens de website is het verbruik 2-3 m2 per kg. Ik had een stuk van 2m2 in te smeren, de emmer van 1,5kg was na de helft van dat oppervlak schoon leeg, met gebruik van door jullie geleverde lijmkam. Vervolgens was de kit zo snel opgedroogd dat de kurk niet meer wilde hechten. Gebruik was op een eerder geschilderde gipswand - volgens mij precies waarvoor de kit wordt aanbevolen. Gevolg: muur vol met opgedroogde kit en kurk dat los hangt. Ik heb het voorlopig met schroeven langs de randen vastgezet (en ga er dan maar latten omheen schroeven) maar het is niet het resultaat waar ik op hoopte.
product ontvangen - nog niet gebruikt
Kurk besteld en ontvangen
Heb er nog niet mee gewerkt maar dat gaat gebeuren.
Mijn bestelling werd op de aangegeven dag bezorgd, wat mij opviel was dat het heel goed verpakt was, waardoor de plaat goed beschermd was tijdens het transport. De plaat ziet er goed uit en voldoet helemaal aan mijn verwachting!
Maar de verzendkosten te duur.
Beste mevrouw van Dinteren, Bedankt voor uw reactie, wanneer u een adres weet waar wij goedkoper kunnen verzenden staan we hier zeker voor open, echter hebben wij deze nu nog niet gevonden. Graag horen we van u. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Gewoon goede service zonder meer!
Geen ervaring met kurk24, nu wel, uitstekend, goede communicatie
Enorm goed snijdbaar om in kleinere stukken te gebruiken.
De bestelling werd snel en zeer goed verpakt geleverd. De communicatie erover was duidelijk.
Er was iets niet in orde met mijn bestelling, maar het bedrijf heeft het netjes afgehandeld. De foto op de website is niet echt duidelijk, want in het echt zien de platen er wel donkerder/drukker uit dan op de foto.
Beste N Whelburg, Bedankt voor het bericht, onze excuses voor de beschadigde delen, kunnen we u hier een tegemoetkoming voor aanbieden? We hebben u inmiddels een compensatie overgemaakt en hopen het netjes te hebben afgehandeld. Graag hoop ik van u te horen. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
De verpakking van de kurkplaten was stuk op meerdere plekken, waardoor sommige delen beschadigd zijn. Verder hielp de bezorger niet de boel naar binnen te krijgen. De foto op de website is niet duidelijk, want in het echt zien de platen er veel donkerder/drukker uit dan op de foto.