Top!!

Netjes. Snel. Top

Gewoon goeie service.

heel goed verpakt en een snelle levering.

Uitstekende service. Nette correcte hulp ook bij problemen. Alles netjes opgelost zonder veel omwegen, een kort telefoontje was voldoende om alles rond te krijgen. Ook de levering verliep zonder enige probleem, lekker vlot, zonder onnodige wachttijden. Kan niet anders zeggen dan zeer te vrede. helaas kan ik nog niet bepalen of het materiaal aan de wens voldoet, ben nog iet zover om dat al te gaan testen. Maar heb er alle vertrouwen in dat het zal voldoen aan de door mij gestelde eisen en wensen.

Webwinkel met veel keus

Veel details over het product op de website. Duidelijk wat je krijgt. Goed verpakt materiaal.

Keurige service

De vragen die ik had werden netjes via de chat beantwoord. De informatie op de site is duidelijk, er werd snel geleverd, top!

Tevreden met snelle en prima service

Ook de webcare was prima. We hadden wat vragen over het wegwerken van wat lijm-resten en hier werd binnen enkele minuten op geantwoord (in het weekend).

Alles verliep prima

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik een bevestiging gekregen van Kurk24. Nadat de bestelling was verwerkt heb ik een track en trace ontvangen. De bestelling werd keurig op het juiste moment afgeleverd. In het pakket zaten de artikelen die ik heb besteld zonder beschadigingen. Ook kwalitatief lijken de artikelen in orde.

Goede kwaliteit en service

Mooi product, snelle levering en goed verpakt.

Kurkproduct zit in een verkeerde verpakking

Er is een product geleverd waar niets over kurk opstaat. Ik ben gebeld door het bedrijf. Zij meldde dat ik de verkeerde verpakking heb gekregen. Maar dat deze whitewash-verpakking ook geschikt Is om over kurk aan te brengen. Ik heb dit product de afgelopen dagen op de kurk aangebracht. Het heeft een behoorlijk hoge dekkingsgraad.

Service had beter gekund

Onze bestelling was 2 weken te laat. Ik heb hier zelf 2x achteraan moeten bellen. Ookal ging het om een maatproduct, was een mailtje of belletje wel op z'n plek geweest als je met "levering volgende dag" adverteerdert.

Snel en correct

Snel en correct

Mooi en goed product

Mooi en goed product, snelle levering

Rechtstreeks bestellen goedkoper dan bij bol.com

Na enig zoekwerk naar kurkprikborden, kwam ik hier terecht. Heb het kurkbord thuis ontvangen in een goede verpakking zodat het kurk netjes heel blijft! En what you see, is what you get! Dus top in orde!

Snelle levering en mooie platen kurk

Ik kon vinden wat ik zocht, betaalbare prijs. De levering kwam snel en tot nu toe hangen ze nog prima. Enig advies is nog meer dubbelzijdig plakband erbij, dat kom je voor een stevige bevestiging iets ge kort. Ik had niet alle 6 de zeshoekige kurk platen nodig dus kwam daardoor goed uit maar anders is het te weinig.

De levering van de producten waren er snel.

Snelle levering.

De verzendkosten zijn wel wat aan de hoge kant.

Alles vlot verlopen

De zondag besteld en de dinsdag al geleverd. Super snelle service en materiaal is van kwaliteit

Mooi product

Erg mooi product, makkelijk om te bestellen en makkelijk te gebruiken ondanks de lengte viel het alles mee om het op te hangen. Over de levering via DPD iets minder enthousiast over. De levering liet op zich wachten en aan de doos te zien had het product erg geleden tijdens het vervoer. Het emmertje met lijm was stuk gelukkig. Was het goed verpakt met een extra zakje maar alles rook naar amoniak en er zat meer lijm in het zakje dan in het emmertje. Gelukkig was het kurk goed aangekomen en lijm nog bruikbaar. Over het resultaat erg tevreden in ieder geval.

zeer goed

het product beantwoorde aan mijn verwachtingen

Goed, maar volg de beschrijving NIET

Volg de beschrijving van de lijm NIET! Deze droogt veel sneller dan wat geschreven staat. Resultaat is wel mooi.

Goede kwaliteit maar

Heb 3 kg besteld en had verwacht dat ik dan ook meerdere stukken zou krijgen, heb helaas 1 groot stuk ontvangen...

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering service weet ik nog niet omdat producten prima geleverd zijn

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Snel geleverd en voor een goede prijs..

Tevreden... Snel en netjes geleverd.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork