Vlot, correct en topkwaliteit

Omdat we specifiek naar kurkvloeren aan het zoeken waren maar nergens echt veel keuzemogelijkheden vonden bij anderen, heb ik kurk24 eens geprobeerd na het lezen van de reviews. En inderdaad zeer groot aanbod, goede kwaliteit en vlotte correcte service. Transport was even vertraagd maar service bij levering (goede communicatie tijdens afzetten van de levering) maakte alles goed. Kortom dankjewel voor alles kurk24 team!

Hele goede service.

Helaas was het product wat ik besteld had beschadigd tijdens het transport. Er werd direct een nieuw product opgestuurd, hele goede service.

Matig

Product voldoet niet aan verwachting. De dikte van de kurklaag valt tegen.

prima levering

Uitstekend materiaal

Mooi kwaliteit kurk

Super blij mee!!

Voldoet aan de verwachtingen.

Betrouwbare leverancier met een ruim en kwaliteitsvol gamma. Telkens perfect verpakt en tijdig geleverd . Aan te bevelen !

Jammer

Heb het pakket mogen ontvangen in goede aarde

Omschrijving niet duidelijk, klantenservice goed

Het product was anders dan omschreven en de kwaliteit van de afbeelding was pixelacjtig. Ik mocht het terugsturen sturen met verzendkosten voor mezelf.

Snelle verzending en prima kwaliteit

Snelle verzending en prima verpakt en kurk is van goede kwaliteit

Rubber-kurk op rol

Ik gebruik het materiaal als ondérbaan voor mijn modelspoorbaan. Het materiaal is goed geluiddempend. Enig nadeel is het plakken, aangezien het materiaal op rol wordt geleverd. Zit het vast dan is het een prima materiaal.

Mooi materiaal

Mooi materiaal en vlot en goed verpakt geleverd super!

goede ondersteuning/ informatie en snelle levering

Zie boven

Zeer goede service

Correct

correcte behandeling na foutieve levering

Ik bestelde een prikbord met wereldkaart en kreeg het prikbord zonder de kaart. Heb dit telefonisch gemeld en de vriendelijke dame aan de telefoon zei het was inderdaad niet de bedoeling dat het zonder de wereldkaart was. Dezelfde dag kreeg ik een mail met excuus en een pakketcode om terug te sturen via DPD naar het bedrijf. men verzekerde me dat zelfs na afgesproken datum er een nieuw prikbord met kaart zal toegezonden worden. Ook is de communicatie via mail zeer correct. Nu nog mijn bestelling ontvangen en dan is het helemaal toppie.

Correct en conform afspraak geleverd

Product is netjes verpakt en volgens afspraak afgeleverd.

Prima, snel, correct, goed verpakt en geleverd

Geen minpunten, prima.

Vakkundig, snel en goed product

Mooi product van goede kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze. Mooie prijs/kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Bestelling ging makkelijk, snelle levering…..

Nette levering op de afgesproken tijd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pakket was zeer goed verpakt en het kurk met poster plus de versterking van het hout er achter, is van zeer goede kwaliteit. We zijn erg blij met dit product. Er zat wel wat lijm nog op de poster van het plakken op het kurk maar dat was redelijk goed te verwijderen. Heeft helaas wel ietsjes schade aan de poster gekregen hierdoor.

Snel en goed geleverd.

Ik zocht een prikbord voor een redelijke prijs en een behoorlijke omvang. Gevonden bij Kurk 24. Besteld en na 2 werkdagen bij mij thuis. Fantatisch.

Mooi materiaal

Goed en keurig verpakt. Als ik weer wat nodig heb zal ik hier zeker weer naar toe gaan.

Vakmanschap!

Wat een mooie vloer is vandaag gelegd door Jeffrey! Netjes afgewerkt en àlles volgens afspraak gedaan. Van het uitzoeken, met deskundige advies van Andre, tot nu de plinten geplaatst is het een 5 sterren ervaring geworden met Kurk 24!

hobbelweg maar goed afgelopen

Na wat strubbelingen tot een goede afloop gekomen

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork