supersimpel

Het bestellen was heel simpel, de aflevering duurde een paar dagen maar ik werd wel op de hoogte gehouden.

Snelle bezorging na bestelling.

Lijkt een prima product. Oor een prima prijs.

Stevig product en feilloze levering

Kwaliteitsproduct, iets harder dan ik had verwacht maar duurzaam. Correct en degelijk verpakt geleverd binnen twee dagen. Top!

Perfecte nazorg

Snelle reactie, goede oplossingen. Uitermate tevreden!

Goed en snel geregeld , prima !

Kon iets beter

Helaas van de 4 is er 1 beschadigd

Goed produkt. Snel geleverd. Zeker een aanrader.

very good

very reactive thank you. For me I am very happy with the cork. I am not happy at all with the glue.

Duidelijke afspraken gemaakt, deze zijn goed nagekomen. Klikkurk perfect

Niet best

Nog steeds niets mogen ontvangen.¡!!!¡!!!!¡!!!!! Vrgr Hans

Perfect kurk

Zeer geschikt voor in mijn terrariums

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goed verzorgde levering.

Inzichtelijke website met alle essentiële informatie wekt koopinteresse. Verhouding prijs staat tot kwaliteit is prima. Uitgebreid assortiment. Het bestel- en leveringsproces verloopt soepel. Het geleverde product is geheel conform de verwachtingen. De bezorging zelf is naar volle tevredenheid door de transporteur uitgevoerd.

Op tijd en netjes afgeleverd

Voor het leveren van een staaltje: zeer goed. Hoe het bij een totale order is, is afwachten. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Goed afgewerkt, mooi resultaat!

Alles prima volgens afspraak verlopen. Zorgvuldig uitgevoerd en netjes afgewerkt en afgeleverd Met dank voor een mooi resultaat! Ik ben blij met mijn trap!

Top, snelle service, goed materiaal!

Zie titel, erg blij met de kurkwand. 100mm is perfect om te prikken. Jammer dat ik geen foto kan uploaden van het resultaat!

Goed verpakt en snelle levering van mooi product

mooie wandplaat voor bij mijn kantoor en snelle goede levering.

Quasi perfecte dienstverlening

Klein detail: nogal lange leveringstermijn.

Uitermate efficiente orderafhandeling

Zeer vlotte afwikkeling van onze aankoop

Dikke duim

De kurken wanden waren netjes ingepakt en van uitmuntende kwaliteit ! Aanrader ;)

Vriendelijk en professioneel geholpen

In de showroom fijn advies gekregen. Samples aangevraagd en snel gekregen. Telefonisch besteld: ging makkelijk, kennis van zaken en binnen 2 dagen geleverd. Installatie ging wat moeizaam, maar alles paste perfect.

Prima kurkplaten, een beetje krom omdat ze met 2 op elkaar zaten maar toch zeer tevreden.

Helemaal tevreden met mijn kruk

De kruk voldoet helemaal aan mijn verwachtingen: goede kwaliteit, correct en op tijd geleverd.

Snel geleverd, de bezorging was minder klantvriendelijk.

prima kwaliteit

Een mooi stevig kurkbord met zorg geleverd. Dank!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork