Super goede service, kwaliteit en prijs verhouding

Beste, Na wat vragen te hebben gesteld, kreeg ik snel antwoord en was het prikbord binnen een dag besteld. Helaas wel mis gegaan met mijn opmerking over de verzending. Maar dit is uiteindelijk goed gekomen en ik maak met plezier gebruik van het bij u aangeschafte prikbord. Met vriendelijke groet, Janine Zaman

Snelle klachten afhandeling

Nadat ik heb laten weten dat ik niet geheel tevreden was over de geleverde kwaliteit werd ik direct gebeld en is er een passende oplossing aangeboden. Dankjewel voor de goede service.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Sneller levering, netjes ingepakt, mooi product

Makkelijke en overzichtelijke product omschrijving. Snelle levering

Snelle levering, prima kwaliteit

Keurig op afgesproken dat um gelevered en overrnkomstig hetgeen werd aangebode op de site.

Besteld en volgende dag al kunnen plaatsen..

Geweldig snelle levering en goede service. Ook mooie uitstraling van de kurktegels aan de muur. Enkel een fout begaan in het opmeten waardoor wij één tegel te kort komen. Wat uiteraard niet de fout is van Kurk24 , maar jammer voor ik ..

Top kwaliteit, mooie schors

Super veel schors voor 10kg, mooie stukken, mooie stammen. Stammen waren zoals ik had gevraagd van dikte en lengte. Schors waren soms wel grotere stukken bij maar die zijn makkelijk te versnijden. Heel snelle levering en heel goede kwaliteit. Schors is ook best wel proper!

Netjes

Levering is snel, maar de kwaliteit van het kurk was een beetje teleurstellend. Kurk24 heeft wel gelijk contact opgenomen en kwamen met een goeie oplossing.

Service was prima

Snelle levering, top

Prima service, goed verpakt. Verbeter punt! De helft van de kurken is een mooie mix van oude kurken en de andere helft bestaat uit enkel Eco Vin kurken. Ik had graag op de site keuze gehad voor een perfecte mix kurken die er visueel allemaal oud uitzien met veel verschillende logo's en een keuze voor B kurken als Eco Vin kurken (ideaal voor kinder knutsel werkjes) Ik ga je namelijk naast elkaar op een plaat presenteren, als je ze in een bak gooit zou het niks uitmaken! Met vriendelijke groet, Richard Hoek

Goef

Prima product, precies wat ik wilde.

Blij met de helft van de bestelling

1 van de 2 kurken prikborden is beschadigd: er zit een afdruk van iets in het bord gedrukt. We hebben deze dus niet opgehangen. De andere hangt gelukkig wel mooi en zijn we erg blij mee.

Komen hun afspraak na, precies zo als ze beloven

Zaterdag een bestelling gedaan,maandag gebeld ivm levering en keurig te woord gestaan met de melding dat we dinsdag onze bestelling zouden ontvangen.

helemaal goed, en naar verwachting

Bestelde een rol, deze kwam op tijd binnen en helemaal zoals verwacht. Er was ruim gesneden zodat de rol goed te plaatsen was. Ook de bijgeleverde lijm was helemaal goed.

Keurig en netjes geleverd

Kwaliteit van het materiaal zal pas op langere termijn duidelijk worden. Misschien wel vermelden op de site dat de randen afgeschuind zijn.

Uitstekende ervaring

Vlug, mooi product, perfect.

Top service!

Zeer klantvriendelijk!

Snelle levering en afwerking van mijn bestelling, top kwaliteit.

een minpuntje , de mails met de firma zelf heb ik goed ontvangen, maar de afleveringsfirma stuurde mij een mail met uur van levering die in mijn spam terecht kwam. De bestelling werd voor de deur afgezet , voor hetzelfde geld had iemand anders de dozen meegenomen vooraleer ik thuis kwam. De mail werd toegestuurd door DPD. op dinsdag 08/09/2020 om 10u28 met melding, wij bezorgen uw levering tussen 13u26 en 14u26 ZELFDE DAG; Een sms had beter geweest , want niet iedereen zit konstant z'n mails te bekijken.Gelukkig kwam ik om 15u00 thuis zodat de levering ok was. Al bij al snelle levering en degelijk materiaal. mvg Christiaan

Alles volgens afspraak

Na 2 dag spullen binnen.

Snel contact, goede levering

Ik heb voor ik mijn bestelling plaatste per mail contact gezocht. Hier werd erg snel op gereageerd. De levering ging goed. Goed verpakt, prikbord kwam heel aan. Makkelijk te bevestigen en uiterlijk zoals op de website.

Goed materiaal en keurig netjes geleverd.

Kwaliteit kurk goed, zelfklevende stickers kunnen beter

De kwaliteit van de kurken hexagon tegels is goed, maar de bijgevoegde (dubbelzijdige zelfklevende) stickers om ze mee aan de muur te bevestigen werken matig. Ik had er 5 per tegel geplakt, en zelfs dan vielen ze nog van de muur. ;)

we waren niet thuis tijdens bezorging, nou moeten we ons pakket ergens in de stad ophalen.

ik kon niet aangeven wanneer en hoe laat het pakket bezorgd zou worden. na 1x hebben ze het opgegeven. ze hebben het pakket niet bij de buren afgegeven. de winkel waar ik het op moet halen is alleen open als ik werk. als ik het voor morgen niet ophaal wordt het pakket alweer terug gestuurd. andere bezorgdienst kiezen aub. product zelf heb ik nog niet gezien (moet ik nog ophalen) maar zal vast goed zijn.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork