Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Snelle levering en product werkt zoals omschreven

Snelle levering. Het product werkt zoals omschreven (ondanks mijn wantrouwen in het begin. Veel over opgezocht). Een puntje: Bij de voorafgelijmde rol kurkwand mocht er standaard een borstel bij zitten :)

Goede klachtopvolging

Ik was niet tevreden over de geleverde bestelling. Mijn klacht werd echter snel en vriendelijk opgevolgd. Er was een grote bereidheid om samen tot een oplossing te komen. Dat is fijn.

tevreden over bestelde artikelen en bezorging

Super! Snel geleverd!

Ik heb al vaker bij kurk24 besteld en kan niet anders zeggen dan er goed! Super snel geleverd. En de produkten zijn gewoon erg goed....

De site is overzichtelijk en producten zijn vriendelijk geprijsd, daarnaast een vlotte bezorging

gewoon goed.

Vlotte verzending

Omschrijving van het product was nauwkeurig, product vlot na bestelling in huis, track and traxe had vlotter verstuurd kunnen worden ipv vlak voor bezorging. Product ziet er goed uit, wellicht waren installatietips handig geweest om bij te voegen.

Product naar verwachting, snelle levering

Lijm is zeer ik weet hoe dit werkt en vind het gewoon goed .

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

De kurk is prima. Mensen van de levering waren aardig. Levering ging snel! Voor mij zelf was het alleen handiger geweest als je iets sneller ziet wanneer je pakket komt. Dit zag ik in de ochtend en in de middag werd die geleverd. Helemaal super natuurlijk maar moest wel snel wat regelen zodat er iemand thuis was.

Goede service.

Bij eerste zending waren de kurkplaten door vervoerder gebroken. Na melding hiervan binnen 2 dagen nieuwe platen, kosteloos. Prima opgelost, goede service!

Ruim voldoende doordat het voldoet aan mijn verwachting.

Product kwam op twee verschillende dagen aan maar de informatieverschaffing was goed.

Topservice

Ik kocht twee mooie kurken prikborden met houten kader. Alles was naar wens. We zijn er heel tevreden mee.

Fijn!

Bestelt en binnen twee dagen geleverd. Fijn!

op tijd geleverd.

Prima op tijd geleverd

Zie bovenstaande

Snelle levering en compleet!! Blij mee.

kurkvloerverf bevalt goed en is goed verzonden

kurkvloerverf bevalt goed en is goed verzonden

Goed advies en snelle service

Mailtje gestuurd met vraag over behandeling kurkvloer. Snel advies.

Goede service, mooie producten

Ik had een prikbord besteld met lijst. Helaas was de lijst licht beschadigd door transport. Er werd een passende oplossing geboden, de lijst hangt nu te pronken aan de muur.

Prima service.

Hoewel de bezorger heeft geblunderd, heeft Kurk24 dat heel goed opgelost. Ook de communicatie hierover was prima.

Prima service, goed en op tijd.

Verkeerde maat geleverd

Het leveren van een verkeerde maat is netjes opgelost door het geven van een korting. Dit contact verliep snel.

Prettig en makkelijk de bestelling kunnen plaatsen

Via de duidelijk site de bestelling geplaatst, alles is duidelijk en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden hoe ver het staat met mijn bestelling. De levering op tijd en netjes en het product is volgens verwachting.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork