Snel en goed produckt gelevererd

Fijne kurk

Helemaal naar wens.

Goede communicatie, alles verloopt zoals afgesproken.

Mooie spullen en snelle levering!

Mooie spullen en erg snelle levering!

Bestelling was niet in stock

Ik zou persoonlijk geen artikelen aanbieden met de status in voorraad als het er niet is . Geld werd wel direkt teruggestort ,

Goed, snel en duidelijk.

Fijne website met duidelijke informatie. Pakket werd snel verzonden en was goed verpakt.

Super service bij beschadigd pakket

Heb een pot lijm van 5kg ontvangen waarvan de bodem kapot is geraakt door omstandigheden. Na communicatie hebben ze me mij zonder aarzelen een nieuw pot lijm bezorgd, wat ik persoonlijk een super service vond. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht ;-).

Ik heb kurk ontvangen

Just like the tin says, je krijgt wat je besteld

zoals ik hoopte

Precies zoals ik gehoopt had

Perfect!

Super mooi product, perfect geleverd, en personeel nam de tijd om alles goed uit te leggen.

Super kwaliteit

snelle levering en mooie kwaliteit wndkurk

Geweldig geholpen en prima service.

Keurig te woord gestaan, snelle en prima service. Als je wat vraagt willen ze graag helpen.

Goede service en ook vragen via email . Bedankt

snelle service

top!

Goede kwaliteit spul

de uitleg op de site wat je precies nodig hebt kan beter. Voor de rest top.

Snelle levering en groot aanbod

Echt hier zouden veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen, heldere duidelijke communicatie. Doen en leveren wat er beloofd wordt, Razendsnel, goed verpakt. Helemaal top

slechte communicatie

zit nog steeds op mijn levering kurken te wachten. zou 3 weken duren week 12 besteld en nu is het week 29. Wanneer het geleverd wordt is niet duidelijk. De levering is binnen gekomen en uiteindelijk is het goed gekomen. Ze zijn heel mooi. eind goed al goed. Hopen dat het de volgende keer beter gaat.

Snelle en nette levering

Precies wat ik zocht.

Fantastisch Kurk24

Heb een rol kurk gekocht om het te gebruiken als ondervloer voor mijn tapijttegels. Makkelijk te verwerken, makkelijk neer te leggen en je voelt het meteen aan je voeten, lekker warm. Ben net zo tevreden als mijn prikwand van Kurk24, helemaal top. Zo'n snelle service en degelijk verpakt, heb andere ervaringen met leveringen van andere bedrijven en die zijn niet best. Raad het iedereen aan.

Snel geleverd.

Zeer snelle levering en een vriendelijke bezorger. Nu moet ik de vloer wel nog plaatsen om de kwaliteit te beoordelen ;-)

Snel en goed

Zeer vlotte en keurige levering

snel geleverd

Bestelling geplaatst goed op de hoogte gehouden worden voor de levering en dan ook nog een snelle levering !!! Super fijn !

Fijne website, snelle levering

Fijne website, goed materiaal, goed verpakt. Snel geleverd

Snel, en producten helemaal naar verwachting!

Niet veel over te zeggen, besteld, snel geleverd, en producten helemaal naar verwachting.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork