Bestellen via website was niet zoals gehoopt en opeens stond mijn bestelling er 3 keer in maar na telefonisch contact met meneer van kurk24 was dat prima opgelost. Daarna bestelling snel in huis. Kwaliteit van geleverd materiaal nog niet getest maar ziet er goed uit.

heb mijn bestelling goed ontvangen

kan nog niets mededelen daar we de muurbekleding nog moeten bevestigen. hiervoor moet ik nog ff wachten. de muurbekleding ziet er in ieder geval zeer mooi uit. sorry dat ik nog geen ervaring kan meedelen.

Kwaliteit snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over het product. De afhandeling van de bestelling is correct en de levering is snel.

Snel, goede service en vriendelijk personeel

Snel, goede service en vriendelijk personeel

Veel keus en snel geholpen

Goede zaak , doen wat ze beloven, prettige service en voor een goede prijs.

Werkt zeer eenvoudig en gemakkelijk te plakken

Zie boven

super

Een bedrijf die zeer goed bereikbaar is, zowel telefonisch als online. Vriendelijke mensen, goede prijs kwaliteit en snelle verzending. Zo zijn er niet zoveel tegenwoordig. Bedankt!

Vriendelijke website met veel informatie en mooie materialen.

Verbeterpuntje: Mijn ervaring is dat het kopje 'Monsters aanvragen' alleen op de beginpagina te vinden is. Eenmaal in de bestelprocedure van aanvragen monsters is het niet eenvoudig om er nog meer aanvragen aan toe te voegen. Verder een mooie site met goeie afbeeldingen en beschrijvingen. Aanvulling zou kunnen zijn iets meer over de kleuren te noemen. Succes !

Goed advies, komen afspraken na

Toedeledokie. In help al door mee te doe. Verplicht mij niet nog meer te doen.

Kurk24 neemt een klacht serieus

Nadat mijn kurkrol iets te kort was afgesneden voor levering was ik erg teleurgesteld omdat ons project onder druk stond en nu niet strak afgewerkt kon worden. Dit heb ik laten weten en het bedrijf heeft dit serieus opgepakt. Er is gelijk maandagochtend gebeld met excuses aan ons adres en met begrip. Er is mij aangeboden om de rol te vervangen (Nette reactie) of anders een tegemoetkoming in de kosten te doen. Erg attent en klantvriendelijk. Ik meen dan ook dat ik het bedrijf kan aanraden als je zo met je klanten omgaat.

Alles in goede orde ontvangen

De bezorging was zeer vertraagd, maar dit buiten de schuld van kurk 24. Na reclamering werd er zeer snel gereageerd. Goede service uiteindelijk.

Snel, goede informatie

Snelle levering, product komt overeen met wat er op de site staat

Prima materiaal en snel geleverd!

Prima materiaal, grote stukken en snel geleverd, perfecte timing met pakketdienst.

Niet goed

De bezorger zou het gisteren bezorgen tussen 11 en 12 uur Daar ik mezelf niet goed kan VERPLAATSEN BESTEL IK ONLINE, ik ben veel thuis dus gisteren ook, maar er kwam niemand later op de middag contact gehad met de bezorgdienst het werd afgegeven bij het afhaal depot, ik heb daar een klacht ingediend dat de bezorger niet bij mij aan de deur is geweest.nou ik moest dan kurk24 maar bellen als ik het opnieuw, bezorgd wilde hebben. Ik heb iemand gevraagd of hij het op wil halen. Maar u begrijp ,ik ben hier helemaal niet blij mee. Hennie regelink peters

kwalitatief mooie en dikke plaat

Het product ziet er goed uit, precies wat ik gehoopt had, geheel onbeschadigd. In eerste instantie had ik een lage beoordeling gegeven om het feit dat er maar niet geleverd werd, maar dit is veroorzaakt door DPD die het dagenlang heeft laten liggen blijkbaar. Daar kan Kurk24 niets aan doen. Kortom alsnog een prima beoordeling !

Prima afhandeling van de online bestelling ! Goed product, goede verpakking.

Snelle service en goed verpakt

Duidelijke website, goede uitleg over lijm etc, snel verzonden en goed verpakt. Top

Stipt en goed

Stipt op tijd en top materiaal

Goede service met prima producten

- Overzichtelijke website - Goede beschrijvingen - kwaliteit prima in orde - snel geleverd Zeker aan te raden

Mooie materialen

Het verbruik van lijm is bij ons meer dan dat kurk24 aangeeft.

Na een foutieve keuze te hebben gemaakt heeft Kurk24 mij zeer goed geholpen met het oplossen. Mijn dank hiervoor. Nu genieten van de mooie kurkwand.

Goed en vlot, communicative kan beter

Ruim aanbod tegen redelijke prijzen, snelle verzending. Communicatie ivm de status van de bestelling kan beter.

Zeer content.

Zeer content met de geleverde vloer van klik-kurk. Als je eenmaal op kurk loopt wil je niets liever. Veel stiller en comfortabeler. Er zat een kleine oneffenheid in één van de pakken. Dit is meer dan correct opgelost.

De prikborden zijn goede kwaliteit maar de medewerkers dringen wel aan.

Laten jullie mij nu met rust?

Goede oplossing geboden voor niet voorradige stalen

Ik had stalen besteld van een vloer en betaald via iDeal. Deze bleken niet voorradig. De medewerker van Kurk24 heeft toen foto’s van de stalen in daglicht gemaakt. Fijn dat dit zo creatief kon!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork