Had jullie adres via mijn dochter, die had een kurkwand gemaakt in haar verloskundige praktijk voor de geboortekaartjes.... Ik ben net verhuisd naar Friesland een loze deur over in de toilet en daar nu een kurkwand in gemaakt om de wc wat op te leuken en vol te prikken met van alles en nog wat! Top!
Ik had een grote kurkrol besteld, voorgelijmd en met een emmer lijm. Helaas was door transport de emmer stuk gegaan, de kurk zat vol lijm en was niet meer bruikbaar voor mijn project. Na één telefoontje, kreeg ik zonder discussie een nieuwe rol toegestuurd, deze is vandaag aangekomen in top toestand, dus keurig opgelost. Wij overwegen om een kurk vloer te nemen in onze huiskamer, dus mocht het zover zijn, dan zal ik zonder twijfel een bestelling plaatsen bij kurk24!
Begrijp niet als je aangeeft dat kurk een duurzaam product is, de doos wordt opgevuld met plastic om geslinger van de producten te voorkomen. Pas de verpakking aan tot een duurzame verpakking waar plastic niet wordt toegevoegd. Jammer. Begrijp dat het moeilijk is om een product op tijd te leveren, maar geef dat aan op de site. "vandaag besteld, volgende dag verzonden"zegt niets over de bezorgdatum, heeft 5 dagen geduurd voordat het aankwam.
Beste P. Mirrer Bedankt voor het bericht. Wij vullen enkel op met plastic wat wij verkrijgen vanuit leveranciers, wij schaffen hier zelf geen plastic voor aan. In Corona tijd is levering helaas erg moeilijk te peilen, transporteurs hebben het gigantisch druk en hierdoor vaak een langere levertijd dan normaal. Ik hoop dat u veel plezier heeft van onze producten! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
zeer vlotte service, technische vraag naar de klantendienst werd zo goed als direct beantwoord, kortom hier een zeer tevreden klant
De kurk van kwaliteit is perfect. Wel jammer dat er bij het doosje wasknijpertjes om op te spelten er 2 stuk waren. 2 knijpertjes waren bovenaan stuk zodat ze bijna niet opengaan (toch zeker niet voor de kindjes)
Beste heer Tom, Dat is vervelend, excuses!
Mooi product snel geleverd. Naturel kurkplint na fijn overleg via de mail besteld. Heel blij mee.
Bestelling was makkelijk, kurk kwam op rol aan, alleen was er een stukje kurk aan de zijkant van de rol weg... dat is wel heel jammer.
Mooie vloer, goed kliksysteem
Kwaliteit en prijs in orde
Prima website en dito klantenservice. Iedere keer prima geholpen. Een paar beschadigde kurkplaten werden direct en kosteloos vervangen. Wat ik jammer vond was dat er nergens wordt vermeld dat de platen na bevestiging nog krimpen. We hebben de platen gebruikt voor geluidsisolatie en tegen elkaar aan geschroefd. Na 1 dag zat er overal 1-2 cm speling tussen. Alle platen eraf gehaald en opnieuw bevestigd tegen elkaar aan. Wederom na een paar dagen 0-1 cm speling tussen de platen. Nu zo gelaten, maar dat is wel een domper.
Eerst kreeg ik een beschadigde wereldkaart. Toen een prikbord zonder wereldkaart. De service is erg goed want als het goed is krijg ik binnenkort de goede maar het is wel slordig dat het derde bezorgde product waarschijnlijk de goede is.
Beste heer Floris, Bedankt voor dit minder mooie bericht.. Wij hadden echter graag onze best gedaan het met u op te lossen..
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Kurk24. Prachtig assortiment, goede prijzen, supersnelle levering zelfs in Corona-tijden, en je kunt zelfs 3 samples helemaal gratis in huis laten komen voor je beslist voor welke soort kurk je gaat. Helemaal perfect, zeer bedankt!
Duur betaald.. randen bevatten splinters plaat triplexplaat was krom. Geen bevestigingshaak om op te hangen. Konden we zelf nog naar bouwmarkt. Voor 70 euro mag je toch echt meer verwachten. Na het plaatsen van deze recensie werd er contact met ons opgenomen en heeft kurk 24 een tegemoetkoming gedaan van €15,-. Dat is wel netjes
Beste mevrouw Vergauwen, Onze excuses voor deze levering, dit kan inderdaad niet de bedoeling zijn! Kunnen we u een tegemoetkoming aanbieden? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
We hebben de kurkenvloer ook door kurk24 laten leggen. De vloer ligt mooi. De afwerking is nog niet gedaan. Die staat voor 22 mei in de planning. De vloer is 1 mei gelegd.
Beste mevrouw Broek, Zoals besproken lossen we dit netjes met u op en komen we hier vrijdag voor langs. Zou u dit kunnen verwijderen? Het zou jammer zijn wanneer dit online komt. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
We hebben de kurkenvloer ook door kurk24 laten leggen. De plinten zijn helemaal niet af gemaakt. Er zouden profielen worden opgestuurd. Die hebben we nog steeds niet ontvangen.
Ik bestel incidenteel en ben altijd zeer tevreden over kwaliteit van product en de snelle bezorging. Afgelopen keer ging het verkeerd omdat ik dubbel; besteld had. Andre heeft dat perfect opgelost. Order geannuleerd en de volgende dag al een bezorgdienst langsgestuurd die pakket weer kwam ophalen. Top. Ik was al fan, nu nog meer!!
Ik geef maar een drie omdat mijn gevraagd stuk van 2m op 1m uiteindelijk aan een Kant 195was en de andere 198 maar Dus geen 2m voor de rest zowel de. Kurk Als de spuitbus lijm van goede kwaliteit. Gemakkelijk te plaatsen .
Beste heer David, Bedankt voor het bericht, excuses dat het kurk niet goed op maat is gesneden, wij gaan hier extra op toe zien! Ruilen van het stuk mag uiteraard ook!
We kregen een rol, maar het ophangen ging mis doordat de rol scheef was gesneden. Ze hebben het netjes opgelost door een nieuwe rol te sturen.
Beste Marijne, Wij hebben u naar aanleiding van uw bericht direct een nieuwe rol geleverd.. We hopen het netjes met u te hebben afgehandeld. Nogmaals excuses! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Wij hadden alles netjes afgemeten en ingelijmd. Toen we de kurkrol erop legde, kwamen we erachter dat het scheef af was gesneden aan de bovenkant (zo hadden we het dus gekregen) waardoor we het moest snijden terwijl het al op de muur zat en we nu dus een kier aan de bovenkant hebben. Daarnaast was 1 deel van de rol wat donkerder gekleurd.
Snelle bezorgservice en snel contact via de mail voor een korte vraag. Genoeg lijm bijgeleverd
Idem
Duidelijke site, vriendelijke manier van bestellen en keurig verpakt thuis afgeleverd.
Snel binnen, goede kwaliteit
besteld, op de hoogte gehouden mbt levering ed. Netjes geleverd. Product voldeed aan de beschrijving.
Prima levering! Goed verpakt!
snelle service. Toen bleek dat de zending niet compleet was, was contact met klantenservice & doorgeven ordernummer voldoende om het ontbrekende onderdeel direct toe te sturen.