prima service!

dilatatie kurk besteld (2x). Was vorige keer goed geadviseerd en op tijd geleverd!

Voor de 2e maal kurk besteld.. Wederom weer snel en vakkundig geleverd.!!

Levering snel, en informatie prima in orde.!!

Zeer goede klantvriendelijkheid

Ik had een voorgelijmde kurkrol besteld. In 2 dagen binnen, super! Tijdens het uitrollen was de rol zo stevig aan elkaar vast blijven zitten dat er een gat in ontstond. Super erg geschrokken. Na een mail kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Deze wel goed kunnen uitrollen. Hele goede service!

goede sevice

kwan netjes op tijd

Correcte levering

Correcte levering, geen opmerkingen.

Snelle levering, kurk wat droog en scheurt daardoor snel, niet recht afgesneden, maar makkelijk zelf bij te snijden.

Correcte afhandeling/ levering

Vriendelijk en een correcte afhandeling.

Sehr gut

Gute Qualität -- günstiger Preis -- schnelle Lieferung

proper bestelling, dank u

Blij met mijn eerste bestelling.

Fijne ervaring

Nadat er iets mis was gegaan met de zelfklevende lijm werd ik heel goed geholpen en werd de nieuwe lijm die ik zelf had aangeschaft vergoed. Heel fijn bedrijf!

Precies zoals beloofd. Uitstekend.

Perfecte service

toppy

toppy

Snelle levering maar naar mijn idee niet precies wat ik besteld heb

Bestelde de 4-12 mm kurk granulaat Volgens mij heb ik de 1-12 mm gekregen Veel kruk'stof' dus Waar ik het voor wil gebruiken, zijnde vulling voor knierol bij knielend schieten, is dit té fijn De rol zakt té ver in doordat de kurkstof in elkaar gaat zitten Met een grovere korrel is dat 'probleem' er waarschjnlijk niet, vandaar dat ik die beselde

Goede kwaliteit

Ik ben heel blij met de kurkplaten heel mooi! Snellen levering! Dankjewel! :)

Niet wat ik gedz ht had.

De kurk op rol is, zo fragiel en het lijmen met de speciale lijm gaat ook niet zo vanzelf. De lijm droogt zeer snel op....

Moah, lastig op de muur te bevestigen zonder er scheuren in te krijgen.

We kregen de voorgelijmde wand binnen, prima op zich maar de emmer met lijm was al kapot en de verpakking om de lijmpot zat al helemaal onder. Gelukkig nog niet op het kurk. Er was al een klein stukje van de wand af maar ala. Je weet niet hoe dat er uit komt te zien op de muur. Maar een ontbrekend stukje hoe klein okk valt echt wel op. Verder pakten we de wand op om op te hangen en er scheurde zo een stuk uit. We zin maar verder gegaan want de lijm en alles zat al. op de muur. Wellicht inherent aan het product maar toch. Ze gaven aan dat het makkelijk met een Stanley mes te snijden is maar zelfs met een vlijmscherp mesje is het lastig. Uiteindelijk redelijk aan de muur gekregen maar ben niet uitermate tevreden. Ik zou het prodict zelf niet aanraden. Bedrijf zelf weinig op aan te merken.

In een woord: super!

Snelle reactie, meedenken, snelle levering en perfect product!! Heel blij mee!

Lekke lijm emmers 2 stuks !!!

Eerste emmer had een gescheurde deksel : resultaat : 1/3 leeggelopen ! Tweede emmer : de onderrand geperforeerd : 1/4 weg !! Mijn suggestie ; emmer ONVERPAKT meesturen ; als ze dan gooien hebben ZIJ de rotzooi en NIET DE KLANT !!! TIP ; de emmer word dan ook aan het hengsel gedragen !!

Altijd heel klantvriendelijk en snelle service.

Ik ben aan het uitzoeken wat ik precies nodig heb voor mijn slaapkamer renovatie en had daarvoor wat inspiratie nodig. Vanwege stofallergie wil ik graag kurk in de slaapkamer, en de samples zijn daarbij handig. Ik ben er bijna uit, en het is heel fijn dat de producten snel geleverd worden.

Super snelle service

Fijn dat de samples gratis werden toe gezonden. Daardoor hebben wij sneller een keuze gemaakt, omdat je dan een beter beeld krijgt dan via de fotos op de website. Heel vriendelijk personeel aan de telefoon. Super snelle levering, en dat in deze tijd van de corona. Ja ik zou dit aanbevelen aan anderen, of uiteraard in de toekomst nog wat bestellen.

Snelle levering! Prima verpakt. Product in orde.

Snelle levering en prachtig bord

Heel tevreden.

Grandioos!!!

Snelle levering, goede service. Snelle communicatie. Betrouwbaar, vertrouwd.

Staaltjes netjes en op tijd geleverd

Heb nog geen bestelling gedaan maar staaltjes als mijn vraag op mail is correct gedaan👍

Uitstekende service

Helaas was mn voorgelijmde kurkmuur aan elkaar gaan kleven en scheurde het daardoor. Maar meteen geholpen en binnen 2 dagen volledig gratis een nieuw stuk gekregen!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork