Goede dienstverlening

Prima website, bestelling vlot geplaatst en snel geleverd met fijne communicatie.

Snelle verzending, prima produkten!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

De kurkwand is heel mooi geworden. Goede kwaliteit, snel geleverd en netjes verpakt. Was met de spuitbus-lijm ook supermakkelijk aanbrengen. Kortom. Erg tevreden!

Matig

Matig

Kurk op rol besteld met de contactlijm, wand en kurk ingesmeerd en laten drogen als beschreven! Zit perfect vast zonder loslatende hoekjes etc! In een woord TOP

prachtig

eenvoudig aan te brengen en snel een mooi resultaat

Tevreden

Ik heb enkel stalen aangevraagd en die heel snel ontvangen. Ben nog niet overgegaan tot aankoop omdat ik nog steeds wacht op antwoord op een mail.

Heel leuk resultaat!

Makkelijk op te plakken. Leuk resultaat. Dochter is er blij mee.

12 platen besteld voor aan de muur. platen hadden onderling helaas ander formaat, waardoor we stukken moesten bij gaan snijden. Ook de kleur van de platen en de structuur verschilden onderling. Beetje jammer. Lijm werkt prima

goede service

Het artikel was keurig verpakt en zag er erg mooi uit

met hindernissen

Jullie slogan: vandaag besteld, morgen geleverd bleek niet te kloppen. Wij wilden met een overschrijving betalen, maar er staat nergens een rekeningnummer vermeld. Overschrijven staat nochtans bij de mogelijkheden. Na een telefoon naar jullie kregen we het nummer. Onmiddelijk betaald , maar de levering was bijna een week later. Dat was wel een tegenvaller voor ons.

Great self-adhesive board and nice pins

Great self-adhesive board, application was very easy I rounded corners with sharp knife without problems, and painted with acrylic paint. Pushpins are also very cool :)

Goede levering, alleen slordige afwerking zijkanten bord

Handige site, goede levering. Ben blij met de prikborden. Alleen waren de zijkanten niet met zwart krijtverf geschilderd zoals de voorkant. Er liepen best veel zwarte verfstrepen over de kurkkleurige zijkanten, dus die heb ik zelf thuis nog zwart geverfd.

keurig

Ik ervaar deze bedrijf als een zeer vertrouwd, snel met afleveren van de producten, als iets niet goed is dan hebben ze een oplossing voor. Klant vriendelijk!

Staat super en makkelijk aan te brengen

We hebben een voorgelijmde rol van 8mm dik besteld. Nadeel: Hij moest 1m breed zijn en we Lijmden dus een kader van een meter breed op de muur. Met het plakken zagen we dat de lijm onder de kurk uit kwam omdat deze varieerde van 99cm-99.5cm dus advies is om eerst na te meten als je het in huis hebt haha. Verder tevreden. We hebben nu een prikbord van vloer tot plafond. Staat erg leuk.

Ruime keuze. Snelle levering

Hoekje van de kurk was een beetje gedeukt (door het transport?) Maar verder prima kwalitatief product.

Snel en accuraat

Goed verpakt , snelle levering. Beste prijs

Bezorging slecht

Zal vast goed zijn allemaal maar ik heb mijn bestelling nog niet binnen. Ten eerste is DPD helemaal niet bij mij thuis geweest, ik was gewoon aanwezig en heb een ring deurbel... dus ze zijn niet geweest. Ik wordt naar een depot gestuurd waar helemaal niks ligt omdat, de bestelling nu ergens 1,5 uur rijden is. Kortom ik zal de bestellingen gewoon via PostNL laten lopen of dhl en niet via dpd .... want ik heb nog steeds niks. Dus vandaag besteld morgen in huis is dus niet waar.

Verkeerde maat geleverd.

Uitgebreide collectie prikborden zelf zachtboard is verkrijgbaar. Probeer dat maar eens te krijgen in de bouwmarkt!! Een andere reden om bij Kurk24 te kopen is de mogelijkheid om op maat geleverde producten te bestellen. De onvoldoende die ik gegeven heb was omdat de maten niet klopten me de opgegeven maten. Deze stonden wel juist op de pakbon.

Mooi product

Mooi product, op maat gemaakt Klantvriendelijk en snel contact Snelle levering Zeer tevreden

Snel en goed

Het material is super goed en makelijke om mee te werken. Super dank je wel

Goede levering, geen gebruiksaanwijzing

De levering was snel, maar helaas niet echt een goede gebruiksaanwijzing over hoe je de kurk exact moet plakken met de mee bestelde lijm

Kwaliteit, levering: prima.

De kwaliteit, de maat, de snelheid van leveren: alles prima.

Snelle levering, prima verpakt

Snelle levering, goede communicatie.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork