Goede ervaring, jammer dat jullie met DPD werken

Pakketje snel verzonden, jammer dat DPD er vervolgens 4 dagen over doet om het te bezorgen.

Mooi en degelijk materiaal. Gemakkelijk te plaatsen Goede service

Prettig gevoel.

Duidelijke site en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Redelijke kwaliteit. Goede communicatie en service

De platen kurk hadden deuken en vlekken. Uiteindelijk d.m.v. een schadevergoeding opgelost. Service oké.

Tevreden

Wij zijn tevreden van de kurk en deze plakt zeer goed tegen de muur. Wij zijn fan.

snelle antwoord op emails, binnen paar dagen geleverd. Plaat op maat op mdf is heel stevig en past perfect

Mooi materiaal.en goed3 levering

Mooie plaat besteld..snelle levering en bij vragen snel en net contact

Snelle levering, mooi product en handig voorgelijmd!

Zie bovenstaande, met als enige opmerking dat de rol bij uitrollen niet geheel recht was dus zelf moeten corrigeren waardoor er een klein stukje afbrak, dat is jammer.

Heel vlotte levering! Topproduct!

Topproduct! Vlotte levering, goede prijs!

Eenvoudig bestellen en snel in huis

We waren op zoek naar isolerende materialen voor in huis. De rubberkurk is goed zelf te snijden, zelfs foutjes konden lekker gecorrigeerd worden met een beetje lijm. Snelle levering, helemaal top.

Super voordelige kurk, snel en, verzorgd geleverd.

Hobbykurk op rol breekt zeer makkelijk. Enige omzichtigheid bij het ontrollen is aangewezen.

Had een makkelijkere hanteerbaarheid van de verpakte rollen verwacht.

Makkelijk goed en snel

Het bestellen ging erg makkelijk ook de mail erna dat ik besteld en betaald had. Ik vond het jammer dat ik heel laat (pas nadat ik gevraagd had of en wanneer het geleverd werd) hoorde wanneer het bezorgd werd en dat was meteen de dag nadat ik gemaild had dus halsoverkop vrij nemen. Dit is echter een detail! Gezien de beoordeling! Ik ben super tevreden over bestellen betalen afhandelen en bezorgen!

S

Goed, goede service

Snel en vakkundig verpakt en bezorgd.

Een prachtig prikbord.

Een mooi en stevig product. Precies zoals ik me had voorgesteld. Gaan er veel plezier van hebben.

Excellente service

Als je kurk wil kopen, dan is dit zeker de place to be. De website is duidelijk met zeer flexibele koopopties (bijv. per meter) en de prijs-kwaliteit is heel goed.

Vlotte service en levering!

Heel blij met onze aankoop, vlotte afhandeling en levering!

In 1 woord : Top !

Duidelijke site, bestelling liep soepel en snel in huis 👍🏻 Goed verpakt en duidelijke instructie hoe te monteren.

Kwalitatief ondermaats qua maatwerk en precisie

Kwalitatief en vormvastheid onvoldoende

makkelijke site vlotte afhandeling

Prima ervaring, goede prijs, fijne site en vlotte afhandeling van de bestelling

Overall good service

There was a bit of confusion on arrival but overall a good service. The wall looks good and snug and the job was completed very quickly and left tidy and clean. Thanks, Wilma

Zaken niet op orde

Bestelling van rubberkurk op rol verkeerd geleverd (verkeerde dikte/maat). Dit telefonisch gemeld, maar moest zelf weer terug bellen om te vragen hoe nu verder. Maakt een slordige indruk. Update: na telefonisch contact is levering hersteld en heb ik het juiste product gekregen. Ben tevreden met de afhandeling.

duidelijke, eerlijke en prettige samenwerking

duidelijke website eerlijke afhandeling prettige samenwerking

Snelle reactie op mail en snelle levering!

Prima ervaring, snelle levering.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork