mooi product maar beschadigd

1vd3 kurk plaat was beschadigd aan het uiteinde. Was gedeeltelijk afgebroken. Omdat ik net iets minde nodig had heb ik dit er kunnen afsnijden. Mocht ik alles nodig hebben had ik een probleem.

Prima panelen voor de prijs, conform verwachting

Panelen werden netjes bezorgd en zijn goed verpakt. Mist een duidelijke beschrijving hoe te bevestigen ook al staat er eea op de website. Leveringsdatum wordt niet goed en duidelijk gecommuniceerd dus heb moeten nabellen. Je kunt merken dat je verwend raakt door diverse leveranciers die je 24/7 op de hoogte houden met track&trace en waarbij op voorraad betekent dat je de volgende dag geleverd krijgt. Kreeg de kurk 'pas' na 7 dagen.

Uitstekende service

De moeite waard om de afstand te rijden.

Klantgericht

Goede service, uitleg en correcte levering. Echter misschien n punt van aandacht om hoekbeschermers te gebruiken bij transport.

snelle service!

Door de duidelijke foto`s is het kurk precies zoals ik mij had voorgesteld, Dank jullie wel!

goed tot prima

Ik gebruik de kurk pas later dit jaar, maar het ziet er goed uit voor de restauratie van onze zeer oude kerststal

Goede site, makkelijk iets te bestellen

Vlotte afhandeling.

Tevreden

Alles is verlopen zoals vermeld op de site.

Mooi kurk op maat

Het is mooie kurk op maat. Wij kozen voor de voorgelijmde variant. Dat is ideaal. Jammer dat het niet met post NL maar met DPD verzonden werd. Hierdoor duurde het een week voordat ik mn pakket getraceerd had en moest ik alsnog een stuk fietsen met een enorme rol kurk.

Een beetje teleurgesteld!

Ik had eigenlijk een betere kwaliteit verwacht. Misschien is dat op te lossen door de beschrijving van het product wat meer te specifiëren. Ik kan de kurken wel gebruiken maar het is niet echt kwaliteit. Uiteraard was de prijs niet duur. Ik had dus beter moeten weten op voorhand. Maar levering en afhandeling zijn perfect verzorgd. Waarvoor dank.

Snelle service en kwaliteit staan voor op.

viel tegen

3 monsters besteld, bleek er maar 1 van leverbaar na bijna 3 weken. Wel een ander monster toegevoegd op verzoek, maar is B-keus. André reageerde op mijn beoordeling en gaf aan dat het inderdaad niet gelopen is zoals het hoort. Oorzaak zat bij toeleveranciers. Hij bood spontaan aan om het betaalde bedrag te crediteren. Keurig opgelost. Ook goed om te ondervinden dat ze feedback gebruiken om te verbeteren in hun werk. Ik heb niet gekregen wat ik hebben wilde maar ben goed behandeld!

Prima geregeld

Mooi kurk, precies wat ik zocht

Producten zijn van prima kwaliteit, bezorging is waardeloos

De kurken zijn van goede kwaliteit. De bezorgdienst was er slecht! Het pakket stond bij thuiskomt gewoon buiten voor de deur! De bezorger gaf aan dat het bezorgd was...

vlotte service

Snelle eenvoudige service.

Super snelle levering

Helder proces, snelle bestelling en dito levering.

absoluut tevreden met de geleverde goederen.

weliswaar niet daags na bestelling, maar toch nog goed op tijd geleverd.

Super service en prachtige kwaliteit!

Ik heb voor op kantoor/studio kurkeik panelen en geëxpandeerd kurk besteld. De Kurkeik is echt héél mooi. Er was wat fout gegaan bij de transporteur en 1 belletje met Kurk24 zelf en het probleem werd opgelost! Heel hartelijk bedankt heren!

Een geweldig en betrouwbaar bedrijf

Rubber/kurk besteld voor een appartement, als ondervloer voor parket 8 mm dik. Fantastisch. Het is in rollen van 5 meter lang en 1 meter breed geleverd op een pallet. Die rollen stonden rechtop en hebben ze ook nog eronder een rubberen mat op de pallet gedaan om de onderkant van die rollen te beschermen. De gehele pallet was omwikkeld in transparantie folie. Ook de bezorg-dienst was uitstekend. Goede service bij Kurk 24. Zeker aan te raden.

Prima en makkelijk

Makkelijk te bevestigen, mooi resultaat

Nadat ik vrij snel een verzendmail kreeg dacht ik dat ik het staaltje zo binnen had. Echter kreeg ik geen track en trace en wist ik niet wanneer ik hem kon verwachten. Vandaag contact opgenomen maar even later viel het staaltje door de brievenbus. Kleine tip voor het beter communiceren van leveren.

Mooi product, snelle levering

Het product dat ik online had besteld, was, toen ik het thuis had ontvangen, nog mooier dan ik me had voorgesteld. Het staat prachtig in ons interieur. Snelle levering. Fijn!

uitstekend

snelle levering en goed materiaal, ben heel tevreden

Klantvriendelijke afhandeling van klacht

Producten zijn van goede kwaliteit. Maar ik had toch wat op en aanmerkingen hierop werd er direct contact gezocht en werd er ook direct actie ondernomen naar tevredenheid. Goed service!

goede service

Er was iets beschadigd tijdens transport, ik heb toen gebeld en het werd direct opgelost! Producten zijn ook mooi.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork